STAP-budget

Ontvang €1.000,- STAP-subsidie voor een cursus of opleiding bij RINO amsterdam!Stap budget logo

Wil je al heel lang die ene cursus of opleiding volgen die jou helpt binnen jouw loopbaan binnen de GGZ? Dit is het moment! 


Dien je aanvraag in vóór het eerstvolgende tijdvak, vanaf 1 september 2022 om 10:00 uur. We raden je aan om je aanvraag zo snel mogelijk te doen. Het budget is beperkt en op = op.

Je vindt gemakkelijk alle cursussen die in aanmerking komen voor het STAP-budget via onderstaand overzicht. Op de cursuspagina zie je het STAP-budget logo verschijnen. Ook brengen we een aantal interessante opleidingen onder de aandacht.

 • Het STAP-budget aanvragen

  Om gebruik te kunnen maken van deze overheidssubsidie doorloop je een aantal stappen:

  1.    Schrijf je in voor een optie op één van onze cursussen en opleidingen uit het STAP-aanbod, Let op: Vermeld bij je inschrijving dat je gebruik wilt maken van de STAP-subsidie door het woord STAP te noteren in het opmerkingenveld. Ook ontvangen wij graag je GEBOORTEDATUM, vermeld deze bij je aanmelding in het opmerkingenveld;

  2.    Je ontvangt van ons een STAP-aanmeldbewijs, die je alleen maar hoeft te uploaden bij het UWV door in te loggen met jouw DigID. Dit kan je doen vanaf 1 september 2022 voor een cursus of opleiding die start tussen 1 oktober en 31 januari 2023. De kans op toekenning is groter als je dit direct in orde maakt op 1 september 2022;

  3.    Na goedkeuring krijg je van ons een bevestiging en kun je starten met de cursus of opleiding! Als je de opleiding gevolgd of afgerond hebt, krijg je van ons een certificaat en verstrekken wij het bewijs van jouw deelname aan het UWV. Op deze manier kun jij enkele cursussen zelfs helemaal gratis volgen en voor andere cursussen en opleidingen hoef je nog maar een kleinere bijdrage bij te leggen! 

  Bij vragen kun je op werkdagen contact met ons opnemen via info@rino.nl of telefonisch via (020) 625 08 03.
  Informatie vanuit het UWV vind je op de website: STAP-budget | UWV | Particulieren

 • Overzicht cursussen | STAP-budget

  Alle cursussen die in aanmerking komen voor het STAP-budget via onderstaand overzicht:

 • Vragen?

  Bij vragen kun je op werkdagen contact met ons opnemen via info@rino.nl of telefonisch via (020) 625 08 03.