STAP-budget

Ontvang €1.000,- STAP-subsidie voor een cursus of opleiding bij RINO amsterdam!Stap budget logo

Wil je al heel lang die ene cursus of opleiding volgen die jou helpt binnen jouw loopbaan binnen de GGZ? Dit is het moment! 


Dien je aanvraag in vóór het eerstvolgende tijdvak, vanaf  maandag 2 januari 2023 om 10:00 uur. We raden je aan om je aanvraag zo snel mogelijk te doen. Het budget is beperkt en op = op.

Je vindt gemakkelijk alle cursussen die in aanmerking komen voor het STAP-budget via onderstaand overzicht. Op de cursuspagina zie je het STAP-budget logo verschijnen. Ook brengen we een aantal interessante opleidingen onder de aandacht.

 

Overzicht cursussen en BIG-opleidingen | STAP-budget

Alle cursussen en BIG-opleidingen die in aanmerking komen voor het STAP-budget via onderstaand overzicht:

 • Het STAP-budget aanvragen

  Om gebruik te kunnen maken van deze overheidssubsidie doorloop je een aantal stappen:

  1.    Schrijf je in voor een optie op één van onze cursussen en opleidingen (geen BIG-opleiding) uit het STAP-aanbod, Let op: Vermeld bij je inschrijving dat je gebruik wilt maken van de STAP-subsidie door het woord STAP te noteren in het opmerkingenveld. Ook ontvangen wij graag je GEBOORTEDATUM, vermeld deze bij je aanmelding in het opmerkingenveld.
  Ben je voorgedragen als kandidaat voor de BIG-opleiding Orthopedagoog Generalist of voor een andere BIG-opleiding? Stuur dan een e-mail naar het emailadres bigsecretariaat@rino.nl en geef aan dat je gebruik zou willen maken van het STAP-budget. Vermeld voor welke BIG-opleiding je bent voorgedragen en wanneer de opleiding van start gaat. Let op! Je kunt alleen een aanvraag doen als er voor jouw opleidingsplek géén beschikbaarheidsbijdrage is toegekend. Als je dat niet weet, vraag dit dan eerst na bij de praktijkinstelling;

  2.    Je ontvangt van ons een STAP-aanmeldbewijs, die je alleen maar hoeft te uploaden bij het UWV door in te loggen met jouw DigID. Dit kan je doen vanaf maandag 2 januari 2023 voor een cursus of opleiding die start tussen 30 januari en 30 mei 2023. De kans op toekenning is groter als je dit direct in orde maakt op 2 januari 2023;

  3.    Na goedkeuring krijg je van ons een bevestiging en kun je starten met de cursus of opleiding! Als je de opleiding gevolgd of afgerond hebt, krijg je van ons een certificaat en verstrekken wij het bewijs van jouw deelname aan het UWV. Op deze manier kun jij enkele cursussen zelfs helemaal gratis volgen en voor andere cursussen en opleidingen hoef je nog maar een kleinere bijdrage bij te leggen! 

  Bij vragen kun je op werkdagen contact met ons opnemen via info@rino.nl of telefonisch via (020) 625 08 03.
  Informatie vanuit het UWV vind je op de website: STAP-budget | UWV | Particulieren

 • Vragen?

  Bij vragen kun je op werkdagen contact met ons opnemen via info@rino.nl of telefonisch via (020) 625 08 03.