Ons onderwijs is voorlopig weer online. Lees meer informatie.

Hieronder vind je de vacatures voor de opleiding tot GZ-psycholoog (GZ). Klik op het tabblad met de naam van de organisatie voor de vacature(s) van die instelling. Als er geen tabbladen staan, dan zijn er op dit moment geen vacatures.

Vacature Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog per 1-4-2021

Per 1-4-2021 heeft Psychologiepraktijk Eline Biesheuvel in samenwerking met psychotraumacentrum Haarlem een opleidingsplaats tot GZ-psycholoog beschikbaar!

Psychologiepraktijk Eline Biesheuvel is een vrijgevestigde praktijk in Alkmaar en Heerhugowaard die psychologische zorg biedt binnen de GB-GGZ.
Psychotraumacentrum Haarlem biedt zowel SGGZ als GB-GGZ behandelingen aan cliënten met trauma gerelateerde problematiek. Je zult daar werkzaam zijn binnen de SGGZ zorg.

Werkzaamheden:

Het verrichten van intakes, psychologisch (test-)onderzoek en indicatiestelling

Het verrichten van behandelinterventies in de basis en specialistische ggz

Deelname aan behandeloverleg, intervisie en andere overlegvormen

Volgen van werkbegeleiding en supervisie

Je zult één dag per week werkzaam zijn bij psychotraumacentrum Haarlem en drie dagen bij Psychologiepraktijk Biesheuvel. De opleidingsdag is op woensdag bij RINO Amsterdam.

Wat wij zoeken:
Is een leergierige en stressbestendige basispsycholoog die interesse en ervaring heeft in het kortdurend behandelen van de GB GGZ en aantoonbare affiniteit met het werken met trauma gerelateerde problematiek. Die open staat voor feedback, goed kan samenwerken, maar tevens ook in staat is zelfstandig te werken.
Een afgeronde basiscursus EMDR is een pré.

Arbeidsvoorwaarden:

Je krijgt een aanstelling voor 32 uur per week voor de duur van twee jaar bij Psychologiepraktijk Eline Biesheuvel.

Salariëring in schaal 59 van de CAO GGZ.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Iris Bauer, praktijkopleider.

De selectie gesprekken vinden plaats op 26 oktober in Haarlem (1e ronde) en op 3 november in Alkmaar (2e ronde).

Indien je geïnteresseerd bent, stuur dan uiterlijk 14 oktober 2020 een motivatiebrief + CV + kopie logoverklaring naar mw. drs. I. Bauer, GZ-psycholoog, praktijkopleider.

Frans Halsstraat 49

1816 CM Alkmaar

Of per mail naar i.bauer@psychologiebiesheuvel.nl

Vacature Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog, 28 uur.

Abate BV, expertisecentrum angst en trauma heeft een vacature voor een psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog (PioG), startend in januari 2021.

Abate biedt curatieve zorg aan volwassenen met voornamelijk angst- en traumagerelateerde stoornissen. Abate is een groeiende onderneming en heeft veel kennis en ervaring in huis. De lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen initiatieven. Bij Abate werk je in een prettige sfeer samen met een klinisch psycholoog, psychotherapeut, gz-psycholoog, beeldend/dramatherapeut en meerdere psychologen in opleiding tot gz-psycholoog.

Hoofdtaken:

  • Uitvoeren van holistische diagnostiek en afname van meetinstrumenten voor specifieke deelgebieden
  • Verrichten van individuele traumagerichte behandelingen, en groeps-of individuele behandelingen voor angst- en stemmingsstoornissen in een cognitief gedragstherapeutisch kader
  • Opstellen van behandelplannen en verzorgen van correspondentie
  • Participeren in overleggen

 

Functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde universitaire masteropleiding psychologie en bent in het bezit van een geldige LOGO verklaring
  • Je hebt aantoonbaar affiniteit en werkervaring met cliënten met angststoornissen, traumagerelateerde stoornissen, en/of persoonlijkheidsstoornissen
  • Je hebt affiniteit met zowel individuele therapie, als ook groepstherapie
  • Je beschikt over heldere schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden
  • Bij voorkeur zoeken we een basispsycholoog met kennis en ervaring in cognitieve gedragstherapie en EMDR.

 

Dienstverband:

De opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog vindt plaats in samenwerking met de RINO Amsterdam. 
De aanstelling is voor bepaalde tijd, namelijk voor de duur van de opleiding voor 28 uur per week. De opleiding start in januari 2021. Salaris en voorwaarden zijn conform CAO-GGZ, functiewaarderingsgroep 60. De opleidingskosten zijn voor rekening van Abate.

 

Reageren:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Abate, tel 0228-522281. Schriftelijke sollicitaties met motivatie en CV met pasfoto en LOGO-verklaring kunnen gestuurd worden naar: info@abate.nl t.a.v. Mariel Meewisse.

Sluitingsdatum: 5 november 2020.

De eerste selectiegesprekken vinden plaats op maandag 9 november in Enkhuizen. Een eventueel tweede gesprek vindt plaats op woensdag 11 november.

Contact