Ons onderwijs is volledig online. Lees meer informatie.

Hieronder vind je de vacatures voor de opleiding tot GZ-psycholoog (GZ). Klik op het tabblad met de naam van de organisatie voor de vacature(s) van die instelling. Als er geen tabbladen staan, dan zijn er op dit moment geen vacatures.

Abate expertisecentrum angst en trauma heeft een vacature

voor een Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog

Sluitingsdatum: 15 januari 2021.

Abate expertisecentrum angst en trauma heeft een vacature voor een psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog (PioG). Abate expertisecentrum angst en trauma biedt veranderingsgerichte behandeling volgens de GGZ-richtlijnen aan volwassenen in de specialistische GGZ. Het is een groeiende onderneming met korte lijnen en erkend als opleidingsinstelling voor GZ-psychologen. Abate heeft zowel regionale als supra-regionale verwijzers en participeert in internationaal wetenschappelijk onderzoek. Bij Abate is veel kennis en ervaring in huis én is er ruimte voor eigen initiatieven. Je werkt in deze functie nauw samen met je collega’s in een fijne werkomgeving waar het teamgevoel centraal staat.

Hoofdtaken:

  • Uitvoeren van holistische diagnostiek en afname van meetinstrumenten voor specifieke deelgebieden
  • Verrichten van individuele traumagerichte behandelingen, en groeps-of individuele behandelingen voor angst- en stemmingsstoornissen in een cognitief gedragstherapeutisch kader
  • Opstellen van behandelplannen en verzorgen van correspondentie
  • Participeren in overleggen

Functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde universitaire masteropleiding psychologie en bent in het bezit van een geldige LOGO verklaring
  • Je hebt aantoonbaar affiniteit en tenminste enige werkervaring met cliënten met angststoornissen, traumagerelateerde stoornissen, en/of persoonlijkheidsstoornissen
  • Je hebt affiniteit met zowel individuele therapie, als ook groepstherapie
  • Je beschikt over heldere schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden

Bij voorkeur zoeken we een basispsycholoog met kennis en ervaring in cognitieve gedragstherapie en EMDR.

Dienstverband:

De opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog vindt plaats in samenwerking met de RINO Amsterdam. De aanstelling is voor bepaalde tijd. In maart start je als basispsycholoog en de opleiding aan de RINO start in september 2021. Salaris en voorwaarden zijn conform CAO-GGZ, functiewaarderingsgroep 60. De opleidingskosten zijn voor rekening van Abate.

Reageren:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Abate, tel 0228-522281. Schriftelijke sollicitaties met motivatie en CV met pasfoto en LOGO-verklaring kunnen gestuurd worden naar: info@abate.nl t.a.v. praktijkopleider Geertje Lamboo. Sluitingsdatum: 15 januari 2021.

De selectiegesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 20 januari 2021 in Enkhuizen. Een eventueel tweede gesprek vindt plaats op vrijdag 22 januari.

Abate verhuist in het eerste kwartaal van 2021 naar het Voert 11 in Grootebroek, 650 m vanaf treinstation Bovenkarspel-Grootebroek, parkeren voor de deur.

Contact