Hieronder vind je de vacatures voor de opleiding tot GZ-psycholoog (GZ). Klik op het tabblad met de naam van de organisatie voor de vacature(s) van die instelling. Als er geen tabbladen staan, dan zijn er op dit moment geen vacatures.

Vanaf najaar 2020 biedt De Zorgkliniek

een GZ-opleidingsplaats voor 36u/week

Reageer voor 6 januari 2020

De Zorgkliniek is een erkende praktijkopleidingsinstelling voor de postmaster beroepsopleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. In het najaar van 2020 stellen we 1 kandidaat in de gelegenheid te starten aan de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog in Amstelveen.

Wie zijn wij?

De Zorgkliniek is een kleine (huiselijke) instelling met 2 vestigingen in Amstelveen en 1 in Hilversum, daarnaast werken wij ook wereldwijd met online psychologen. We zijn een enthousiast en hecht team van 4 Gz-psychologen, 4 basispsychologen waarvan 2 in opleiding tot Gz-psycholoog en 3 assistenten. Ook werken we nauw samen met een psychiater en 2 PMT- ers. We bieden behandeling in zowel de generalistische basis GGZ als de specialistische GGZ.

Wat we je te bieden hebben?

Een aantrekkelijke, inspirerende opleidingsplek, waarin alle ruimte is voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Gedurende de opleiding krijg je supervisie en werkbegeleiding van een ervaren Gz-psycholoog en maak je deel uit van alle overige overlegvormen (indicatie/outtake/teamoverleg/MDO). Als PIOG besteed je veel aandacht aan diagnostiek, indicatiestelling en behandeling (verscheidene interventievormen) van cliënten met uiteenlopende psychische problematiek. Daarnaast is er ruimte voor overige taken op het terrein van onder meer consultatie, voorlichting, (beleids)ontwikkeling en innovatie.

Je krijgt een leerarbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van 36 uur per week. De Zorgkliniek betaalt de opleidingskosten van de opleiding, de opleidingsdag wordt gevolgd in eigen tijd. Salariëring vindt plaats volgens CAO GGZ, inschaling vindt plaats op basis van eerdere inschaling en ervaring in maximaal FWG 60.

Wat we van jou verwachten?

Je hebt een doctoraal/master psychologie met afstudeerrichting klinische psychologie behaald en hebt al veel werkervaring opgedaan (minimaal 3 jaar). Je hebt ruime ervaring met CGT en tenminste affiniteit met ACT (Acceptance and Commitment). Je bent collegiaal, flexibel, (pro)actief en stressbestendig van aard en kunt goed voor jezelf zorgen. Ook beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een groot empathisch vermogen. Je bent in het bezit van een geldige LOGO-verklaring.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief, CV en LOGO-verklaring voor 6 januari aan De Zorgkliniek, t.a.v. Marte Roemer: m.roemer@dezorgkliniek.nl.

Als we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek, dan is dat op maandag 13 januari 2020.

NB: Brieven zonder geldige LOGO-verklaring worden niet in behandeling genomen.

 

Contact