Hieronder vind je de vacatures voor de opleiding tot GZ-psycholoog. Klik op het tabblad met de naam van de organisatie voor de vacature(s) van die instelling. Als er geen tabbladen staan, dan zijn er op dit moment geen vacatures.

Arkin heeft opleidingsplaatsen tot GZ-psycholoog met differentiatie volwassenen.

Opleidingsplaatsen tot GZ-psycholoog
differentiatie volwassenen
 

Reageren kan tot 19 augustus 2019

De praktijkinstelling Arkin heeft:

  • Per januari 2020 opleidingsplaatsen voor een Psycholoog i.o. tot GZ-psycholoog in Amsterdam RINO amsterdam & Utrecht RINOgroep (36 uur per week)
  • Per april 2020  opleidingsplaatsen voor een Psycholoog i.o. tot GZ-psycholoog in Amsterdam RINO amsterdam (36 uur per week)
  • Per september 2020 opleidingsplaatsen voor een Psycholoog i.o. tot GZ-psycholoog in Amsterdam RINO amsterdam (36 uur per week)

De organisatie
Arkin is een vooraanstaande instelling op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg. Binnen Arkin worden ruim 25.000 cliënten behandeld op het gebied van de curatieve psychiatrie, forensische psychiatrie, acute psychiatrie, verslavingszorg en openbare geestelijke gezondheidzorg. Dat doen we met ruim 3.500 medewerkers op diverse locaties in Amsterdam, Utrecht en omstreken. . Arkin is een overkoepelende stichting die elf merken omvat: Jellinek, PuntP, Novarum, NPI, Mentrum, Roads, Inforsa, Sinai, Arkin BasisGGz, Arkin Jeugd & Gezin en de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam. Elk merk heeft zijn eigen specialisme(n). Hierdoor kunnen mensen bij Arkin terecht voor al hun behandelingen op het gebied van geestelijke gezondheidszorg. Voor meer informatie zie www.arkin.nl.

Als praktijkinstelling biedt Arkin de mogelijkheid leerervaring op te doen in een breed spectrum van GGZ- en verslavingsproblematiek. De PioG doorloopt gedurende de praktijkopleiding 2 verschillende afdelingen.
De PioG zal participeren in een multidisciplinair behandelteam. Uiteraard zal de PioG ondanks de koppeling aan een team diverse stoornissen leren behandelen.

De voornaamste werkzaamheden

  • Het verrichten van intakes, psychologisch (test) onderzoek en indicatiestelling
  • Het verrichten van kortdurende behandelinterventies
  • Deelname aan behandeloverleg, intervisie en andere overlegvormen
  • Deelname aan interne deskundigheidsbevordering

Wij vragen
Kandidaten die zowel in hun doctoraal/master- fase van de universitaire studie als in de periode daarna reeds blijk hebben gegeven van een serieuze belangstelling voor de geestelijke gezondheidszorg. Tevens heeft de kandidaat al enige postacademische praktijkervaring opgedaan binnen het werkgebied van de GGZ.

Nadere informatie en reactie
Nadere informatie kunt u inwinnen bij:
Thomas Okker, ondersteuner P-opleidingen Arkin
Tel: 020 590 4931 (maandag, dinsdag & donderdag) E-mail: p-opleidingen@Arkin.nl

Uw sollicitatiebrief met CV en officiële LOGO verklaring kunt u tot 19 augustus 2019 sturen naar: SollicitatieP-opleidingen@Arkin.nl, t.a.v. mw. drs. M. el Boushy, P-opleider stichting Arkin.   

Contact