Hier vindt u vacatures voor de opleiding tot GZ-psycholoog. Klik op het tabblad met de naam van de organisatie voor de vacature(s) van die instelling.

Ben jij de psycholoog die zich graag binnen de medische psychologie wil bekwamen tot gezondheidszorgpsycholoog? Het team van de afdeling medische psychologie van Noordwest Ziekenhuisgroep zoekt een nieuwe collega in de functie van

psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog Kind en Jeugd (32 uur)

De functie

De psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog krijgt gedurende de opleidingsperiode de mogelijkheid om met een diversiteit aan psychologische taken ervaring op te doen.

Naast diagnostische werkzaamheden voor onder meer kindergeneeskunde en revalidatiegeneeskunde, kan ervaring worden opgedaan met individuele psychologische behandeling bij een verscheidenheid aan somatische problematiek en bij verschillende leeftijden (jonge kinderen en jeugd).

Belangrijke verwijzers zijn o.a. kinderartsen, revalidatieartsen, bijzondere tandheelkunde. De opleidingsplek kenmerkt zich door diversiteit en dynamiek. Veel voorkomende vragen zijn hulp bij trauma, angsten, solk, chronische pijnklachten, therapietrouw, acceptatie, enuresis, encopresis enz

Wij vragen

Je hebt een afgeronde universitaire masteropleiding psychologie, pedagogiek of gezondheidswetenschappen en bent in het bezit van een geldige LOGO verklaring

Je hebt aantoonbaar affiniteit met en werkervaring in de somatische gezondheidszorg kind en jeugd

Je hebt ervaring met psychodiagnostiek en klachtgerichte behandeling

Je werkt op beide locaties Alkmaar en Den Helder

Wie ben jij?

Onze nieuwe psycholoog beschikt over de combinatie van een praktische inslag, een vlot werktempo en leergierigheid. Je bent collegiaal, klantgericht en flexibel.

De afdeling

De afdeling Medische Psychologie richt zich op hoogwaardige medisch-psychologische zorg ten behoeve van patiënten die in behandeling zijn bij medisch specialisten van het ziekenhuis. Dit betreft onder meer psychodiagnostiek / indicatiestelling, psychologische behandeling, psychotherapie en (groeps)psycho-educatie, alsmede consultatieve advisering en dienstverlening aan verpleegkundige of multidisciplinaire teams. De afdeling Medische Psychologie is gesitueerd op de locaties Alkmaar en Den Helder. De afdeling bestaat onder andere uit klinisch psychologen, GZ-psychologen en psychodiagnostisch werkenden. Er zijn meerdere mensen in opleiding tot GZ- of klinisch (neuro) psycholoog.

Het team is enthousiast, professioneel en staat voor een goed werk- en opleidingsklimaat. Kwaliteit, patiëntvriendelijkheid en goede samenwerkingsrelaties binnen het ziekenhuis vinden wij belangrijk. Wij werken vanuit zowel individuele aandachtsgebieden als de gezamenlijk gedragen teamverantwoordelijkheid om de vele vragen die gesteld worden te beantwoorden.

Wij bieden

een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van twee jaar

een aantrekkelijke aanvullende regeling voor tegemoetkoming in studiekosten. Een deel van de opleidingsuren kan onder werktijd worden genoten

een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring (max € 4.378,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, FWG 60)

een goed arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een eindejaarsuitkering

Over Noordwest

Noordwest Ziekenhuisgroep is er trots op een topklinisch ziekenhuis te zijn. Dit betekent dat er meer dan de gebruikelijke medisch-specialistische zorg wordt geleverd en we zijn een opleidingsziekenhuis voor vrijwel alle medisch specialismen. Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers en zo'n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland. Noordwest richt zich primair op de regio Noord-Holland Noord, een verzorgingsgebied met ruim 600.000 inwoners. Door Elsevier zijn wij onlangs benoemd tot het beste ziekenhuis van Nederland. Samen beter, samen de beste!

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw M.C.M. Klaver, klinisch psycholoog, hoofd afdeling Medische Psychologie, of mevrouw H. Lootens, klinisch psycholoog, praktijkopleider, via telefoonnummer: 072-5483090.

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren.

Je kunt tot 25 september 2017 reageren via het sollicitatieformulier op www.nwz.nl/Werk-en-opleiding o.v.v. vacaturenummer 1072.

Sollicitatiegesprekken worden half oktober gepland.

Een screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst.

PEP Psychologen te Amsterdam heeft per april 2018 een opleidingsplaats tot GZ psycholoog Volwassenenzorg beschikbaar en nodigt belangstellende psychologen uit te solliciteren.

Psychologen is een grote vrijgevestigde GGZ praktijkinstelling. Kenmerkend is onder meer dat de praktijk beschikt over zowel een gbGGZ team als over een gGGZ team. Onze vestiging ligt in Amsterdam Zuid tussen van Baerlestraat en Albert Cuypstraat, aanmeldingen komen echter uit alle stadsdelen binnen de ring. Een van de redenen daarvoor is dat wij bij veel verwijzers bekend staan als een kwaliteitspraktijk. De praktijk beschikt over zowel het ISO Kwaliteitskeurmerk als over het Keurmerk Basis GGZ. Behalve individuele behandelingen geven wij ook een toenemend aantal groepsbehandelingen. Als opleidingspraktijk leiden wij naast gz-psychologen ook psychotherapeuten op. Voor verdere informatie: zie onze website www.pep-psychologen.nl.

Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die zelf een open, actieve en flexibele persoonlijkheid heeft, maar ook enige jaren ervaring meebrengt wat betreft het geven van psychologische behandelingen als basispsycholoog. Het gevolgd hebben van relevante cursussen en bijscholing lijkt ons hierbij onmisbaar.

Wij denken een prima opleidingsplek te kunnen bieden, op een leuke locatie, met een professioneel en inhoudelijk sterk opleidingsteam en met goede verdere faciliteiten. Ook zul je in een prettige collegiale sfeer terecht komen.

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 2.800 voor 32 uur per week. Daarnaast is 50% van de kosten van het RINO-opleidingstraject voor rekening van de opleidingspraktijk.

Een uitgebreide motivatiebrief en je cv kun je tot 3 november 2017 mailen naar het adres vacatures@pep-psychologen.nl.

Contact