Hieronder vind je de vacatures voor de opleiding tot GZ-psycholoog (GZ). Klik op het tabblad met de naam van de organisatie voor de vacature(s) van die instelling. Als er geen tabbladen staan, dan zijn er op dit moment geen vacatures.

Abate, expertisecentrum angst en trauma heeft een samenwerkingsverband met GGZ-Noord-Holland-Noord voor het opleiden van een psycholoog naar GZ-psycholoog (Piog), startend in april 2020.

Vacature Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog, 28 uur

Reageer voor of uiterlijk op de sluitingsdatum 24 oktober 2019

Deze opleiding voor GZ-psycholoog vindt plaats in een door TOP-opleidingen geïnitieerde ‘proeftuin’ waarbij de eerste helft van de opleidingstermijn plaats vindt bij Abate. In de tweede helft wordt de Piog gedetacheerd bij het wijkteam van GGZ Noord-Holland-Noord in Enkhuizen. Dit biedt de kans om in het opleidingstraject praktijkervaring op te doen bij twee verschillende werkplekken met een grote diversiteit aan psychische problematiek.  

Abate (www.abate.nl) biedt curatieve zorg aan volwassenen met voornamelijk angst- en traumagerelateerde stoornissen. Abate is een groeiende onderneming en heeft veel kennis en ervaring in huis. De lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen initiatieven. Bij Abate werk je in een prettige sfeer samen met een klinisch psycholoog, psychotherapeut, gz-psycholoog, beeldend/dramatherapeut en meerdere psychologen in opleiding tot gz-psycholoog.

Hoofdtaken

 • Uitvoeren van holistische diagnostiek en afname van meetinstrumenten voor specifieke deelgebieden
 • Verrichten van individuele traumagerichte behandelingen, en groeps-of individuele behandelingen voor angst- en stemmingsstoornissen in een cognitief gedragstherapeutisch kader
 • Opstellen van behandelplannen en verzorgen van correspondentie
 • Participeren in overleggen

 
Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde universitaire masteropleiding psychologie en bent in het bezit van een geldige LOGO verklaring  
 • Je hebt aantoonbaar affiniteit en werkervaring met cliënten met angststoornissen, traumagerelateerde stoornissen, en/of persoonlijkheidsstoornissen
 • Je hebt affiniteit met zowel individuele therapie, als ook groepstherapie
 • Je beschikt over heldere schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden  

Bij voorkeur zoeken we een basispsycholoog met kennis en ervaring in cognitieve gedragstherapie en EMDR.

Dienstverband
De opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog vindt plaats in samenwerking met RINO amsterdam.   
De aanstelling is voor bepaalde tijd voor de duur van de opleiding voor 28 uur per week. De opleiding start in april 2020, echter we zoeken een kandidaat die per direct kan starten bij Abate. In aanloop naar de functie wordt gedacht aan een dienstverband van 24 uur per week. Salaris en voorwaarden zijn conform CAO-GGZ, functiewaarderingsgroep 60, aanloopschaal 59. De opleidingskosten worden betaald en een deel van het cursorisch onderwijs valt onder werktijd.
 
Reageren 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Abate, tel 0228-522281.
Schriftelijke sollicitaties met motivatie en CV met pasfoto en LOGO-verklaring
kunnen gestuurd worden naar: info@abate.nl t.a.v. Mariel Meewisse.  

Sluitingsdatum: 24 oktober 2019.  

De eerste selectiegesprekken vinden plaats op maandag 28 oktober in Enkhuizen. Een eventueel tweede gesprek vindt plaats op maandag 4 november.


Vacature bij de Rotonde in Heerhugowaard
Opleidingsplaats voor GZ- Psycholoog; voor 34 uur per week, per 1 februari 2020

Je sollicitatie kun je tot 1 november 2019 insturen via de website van Esdégé-Reigersdaal.

Loop je niet weg voor een uitdaging, heb je affiniteit voor mensen met een lichte verstandelijke beperking, maar wil je ook breed opgeleid worden? Dan is dit jouw kans!

Voor het samenwerkingsverband tussen de Rotonde, onderdeel van Esdégé-Reigersdaal en Amici-zorgt, zijn wij op zoek naar een basis orthopedagoog of psycholoog, die per maart 2020 instroomt in de opleiding tot GZ-psycholoog. Deze opleidingsplaats maakt deel uit van een samenwerkingsproject van een groot aantal organisaties in NHN, met als doel het ontwikkelen van een brede opleiding tot GZ –psycholoog

Je komt in dienst bij de Rotonde, onderdeel van Esdégé-Reigersdaal waar ook het eerste jaar van de praktijkopleiding plaats zal vinden. De Rotonde biedt ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische problematie.

Als mensen met een lichtverstandelijke beperking last hebben van psychiatrische problemen, kan dit complexere uitdagingen opleveren in het dagelijks bestaan, dan bij andere mensen. Cliënten, die gebruik maken van het aanbod van de Rotonde, profiteren van de multidisciplinaire opzet. GZ-psychologen, GZ-agogen, SPV, psychiater, AVG en vaktherapeuten, vormen een team om de cliënt heen en dragen bij aan een optimale behandeling vanuit verschillende invalshoeken.

Het tweede jaar van de praktijkopleiding zal je gedetacheerd worden bij AMICI Zorgt, onderdeel van GGZ-NHN, waar behandeling in het kader van de Generalistische basis GGZ geboden wordt.

De opleiding
Het theoretische deel van de opleiding wordt verzorgd door de Stichting Postacademische GGZ opleidingen Amsterdam (in samenwerking met de RINO Amsterdam).

De functie
De Psycholoog in opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog (PioG)  verricht de gebruikelijke werkzaamheden binnen het betreffende team, waarbij de eisen van de opleiding zowel kwalitatief als kwantitatief leidraad zijn.
De PioG zal komen te werken onder begeleiding van een ervaren GZ-psycholoog, waarbij hij of zij ervaring opdoet op het gebied van diagnostiek (intakes en psychologisch onderzoek) en behandeling van psychiatrische aandoeningen in de breedste zin. De variatie aan vragen die gesteld wordt is groot, zowel met betrekking tot diagnostiek als met betrekking tot behandeling / interventievormen.
Er wordt zowel gebruik gemaakt van externe als ook interne supervisors. Op regelmatige basis worden er refereerbijeenkomsten en andere vormen van deskundigheidsbevordering georganiseerd.

Wij vragen:

 • Een afgeronde universitaire masteropleiding psychologie of pedagogiek met een geldige LOGO verklaring
 • Aantoonbaar affiniteit  met de ondersteuning van mensen met een lichte verstandelijke  beperking
 • Een werkwijze die is afgestemd op de uitgangspunten van de organisatie, dat wil zeggen dat de wensen en behoeften van de individuele cliënt  het uitgangspunt van jouw handelenvormen .
 • Je bent open in de communicatie en beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je bent kritisch in het handelen en standvastig in je opvatting; je bent prima in staat om je eigen grenzen te stellen. Je vermogen je werk goed te organiseren is goed ontwikkeld.

 

Arbeidsvoorwaarden

De CAO Gehandicaptenzorg is op de functie van toepassing; het salaris bedraagt maximaal € 4.499,= bruto per maand bij een fulltime aanstelling. De kosten van de opleiding zijn voor rekening van Esdégé-Reigersdaal.

De procedure

Meer informatie over de vacature kan worden verkregen bij mevrouw M. Traudes, manager S&B Zorginhoud, telefoon: 06 53154596 of  bij mevrouw  J. van Driel van Wageningen, manager Rotonde, telefoon: 06 54100155.
Je schriftelijke, gemotiveerde sollicitatie kun je tot 1 november 2019 insturen via de website van Esdégé-Reigersdaal.

Contact