Hieronder vind je vacatures voor de opleiding tot klinisch psycholoog (KP). Klik op het tabblad met de naam van de organisatie voor de vacature(s) van die instelling. Als er geen tabbladen staan, dan zijn er op dit moment geen vacatures. Kijk vóór je solliciteert ook op de pagina aanmelden voor informatie over de procedure.

De praktijkinstelling Arkin heeft

per januari 2021 opleidingsplaatsen voor een GZ-psycholoog i.o. tot specialist (32 uur per week)

Sluitingsdatum 3 mei 2020

De organisatie
Arkin is een vooraanstaande instelling op het gebied van geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg. Binnen Arkin worden nu ruim 25.000 cliënten behandeld op het gebied van de curatieve psychiatrie, forensische psychiatrie, acute psychiatrie, verslavingszorg en openbare geestelijke gezondheidzorg. Dat doen we met ruim 3.500 medewerkers op diverse locaties in Amsterdam en daarbuiten. Arkin bestaat uit de volgende onderdelen: Mentrum, Jellinek, PuntP, Inforsa, Sinai Centrum, Novarum, Spoedeisende Psychiatrie, Arkin BasisGGZ, Arkin Jeugd & Gezin, Roads en NPI.

De opleiding
De GZ-psycholoog in opleiding tot specialist (GioS) doorloopt een aantal afdelingen waar hij zoveel mogelijk relevante ervaring kan opdoen zodat aan alle opleidingseisen voldaan kan worden. De opleiding bestaat uit diverse stages bij de volgende merken:

  • NPI
  • Sinai Centrum
  • Mentrum
  • Inforsa

Er is ook een beperkte stage mogelijkheid in samenwerking met het AMC.

De opleiding bestaat uit een combinatie van mimimaal 2 merken zodat men met diverse doelgroepen kan werken.
Op de poliklinieken wordt gewerkt met diverse behandelmodules vanuit de cognitieve gedragstherapie en psychodynamische therapie. Het onderdeel psychodiagnostiek wordt daar grotendeels in ondergebracht.
Bij de dagklinische behandelingen wordt zowel psychodynamisch en groepsdynamisch gewerkt als via de MBT methodiek.
De GioS steekt in principe in op de lopende onderzoekslijnen; o.a. depressie, psychotische stoornissen, PTSS of persoonlijkheidsstoornissen of kan met het hoofd onderzoek overleggen over andere mogelijkheden.

Wij vragen
Ambitieuze GZ-psychologen die op zoek zijn naar verdieping van kennis en vaardigheden en die echt voor de Klinisch Psycholoog opleiding in de volle breedte wil gaan. Daarbij is eveneens interesse in wetenschappelijk onderzoek en beleidsontwikkeling op het gebied van GGZ van belang.

Wij bieden
Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Omvang van de aanstelling: 32 uur per week
  • Tegemoetkoming reiskosten: conform CAO
  • 100% vergoeding van de opleidingskosten

Nadere informatie en reactie
Nadere informatie kunt u inwinnen bij:
Thomas Okker, ondersteuner P-opleidingen Arkin
Tel: 020 590 4931 (maandag, dinsdag & donderdag)
E-mail: p-opleidingen@Arkin.nl

Uw sollicitatiebrief met CV kunt u mailen aan:
SollicitatieP-opleidingen@Arkin.nl  t.a.v. drs. M. el Boushy, P-opleider
Sluitingsdatum: 3 mei 2020

Contact