Hieronder vind je vacatures voor de opleiding tot klinisch psycholoog (KP). Klik op het tabblad met de naam van de organisatie voor de vacature(s) van die instelling. Als er geen tabbladen staan, dan zijn er op dit moment geen vacatures. Kijk vóór je solliciteert ook op de pagina aanmelden voor informatie over de procedure.

De praktijkinstelling Arkin heeft per januari 2020 een vacature voor 

4 opleidingsplaatsen voor een GZ-psycholoog i.o. tot Klinisch Psycholoog (32 uur per week)

Reageer op deze vacature voor of op de sluitingsdatum 12 mei 2019.

De organisatie:
Arkin is een vooraanstaande instelling op het gebied van geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg. Binnen Arkin worden nu ruim 25.000 cliënten behandeld op het gebied van de curatieve psychiatrie, forensische psychiatrie, acute psychiatrie, verslavingszorg en openbare geestelijke gezondheidzorg. Dat doen we met ruim 3.500 medewerkers op diverse locaties in Amsterdam en daarbuiten. Arkin bestaat uit de volgende onderdelen: Mentrum, Jellinek, PuntP, Inforsa, Sinai Centrum, Novarum, Spoedeisende Psychiatrie, Arkin BasisGGZ, Arkin Jeugd & Gezin, Roads en NPI.

De opleiding:
De GZ-psycholoog in opleiding tot specialist (GioS) doorloopt een aantal afdelingen waar hij zoveel mogelijk relevante ervaring kan opdoen zodat aan alle opleidingseisen voldaan kan worden. De opleiding bestaat uit diverse stages bij de volgende merken:

  • NPI
  • Sinai Centrum
  • Mentrum
  • Inforsa

Er is ook een beperkte stage mogelijkheid in samenwerking met het AMC.

De opleiding bestaat uit een combinatie van mimimaal 2 merken, zodat men met diverse doelgroepen kan werken.
Op de poliklinieken wordt gewerkt met diverse behandelmodules vanuit de cognitieve gedragstherapie en psychodynamische therapie. Het onderdeel psychodiagnostiek wordt daar grotendeels in ondergebracht.

Bij de dagklinische behandelingen wordt zowel psychodynamisch en groepsdynamisch gewerkt als via de MBT methodiek.
De GioS steekt in principe in op de lopende onderzoekslijnen; o.a. depressie, psychotische stoornissen, PTSS of persoonlijkheidsstoornissen of kan met het hoofd onderzoek overleggen over andere mogelijkheden.

Wij vragen:
Ambitieuze GZ-psychologen die op zoek zijn naar verdieping van kennis en vaardigheden en die echt voor de Klinisch Psycholoog opleiding in de volle breedte wil gaan. Daarbij is eveneens interesse in wetenschappelijk onderzoek en beleidsontwikkeling op het gebied van GGZ van belang.

Wij bieden:
Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:
•    Omvang van de aanstelling: 32 uur per week
•    Tegemoetkoming reiskosten: conform CAO
•    100% vergoeding van de opleidingskosten

Nadere informatie en reactie
Nadere informatie kunt u inwinnen bij: Thomas Okker, ondersteuner P-opleidingen Arkin
Tel: 020 590 4931 (maandag, dinsdag & donderdag)
E-mail: p-opleidingen@Arkin.nl

Solliciteren?
Uw sollicitatiebrief met CV kunt u mailen aan: SollicitatieP-opleidingen@Arkin.nl  t.a.v. drs. M. el Boushy, P-opleider
 

Contact