Ons onderwijs is volledig online. Lees meer informatie.

Hieronder vind je vacatures voor de opleiding tot klinisch psycholoog (KP). Klik op het tabblad met de naam van de organisatie voor de vacature(s) van die instelling. Als er geen tabbladen staan, dan zijn er op dit moment geen vacatures. Kijk vóór je solliciteert ook op de pagina aanmelden voor informatie over de procedure.

Parnassia Groep heeft

KP V&O opleidingsplaatsen beschikbaar

per januari 2022

Reageren kan tot en met zondag 18 april 2021

Parnassia Groep is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden.

Parnassia Groep Academie is het opleidings-, onderzoeks- en kennisinstituut van de Parnassia Groep. De Parnassia Groep Academie verzorgt de werving, selectie, plaatsing en begeleiding van opleidelingen.

Er zijn praktijkopleidingsplaatsen beschikbaar in regio Noord-Holland voor de differentiatie volwassenen & ouderen. Het betreft vierjarige KP opleidingsplekken.

De opleidingsplaatsen zijn beschikbaar bij de volgende zorgbedrijven:

Regio Noord-Holland

  • PsyQ Haarlem
  • PsyQ Zaandam

 

Binnen deze praktijkopleidingsplaatsen zal na het eerste jaar van de opleiding gerouleerd worden naar één van de andere afdelingen om op een voldoende breed terrein ervaring te kunnen opdoen. De aanstelling is 27 uur per week gedurende twee jaar.

Meer informatie en solliciteren kan via de link: Vacature GZ-psycholoog i.o. tot Klinisch Psycholoog V&O regio Noord-Holland, Haaglanden, Rijnmond en Utrecht - Parnassia Groep

Sollicitaties kunnen uiterlijk tot en met zondag 18 april 2021 worden ingediend.

Na deze datum is de vacature gesloten en de vacaturelink niet meer werkzaam.

Contact