Stakingen streekvervoer 6 t/m 10 februari

03 feb 2023

Er wordtΒ maandag 6 februari 2023 tot en met vrijdag 10 februari 2023Β gestaakt door personeel vanΒ streekvervoerders. Dit kan van invloed zijn op jouw reis als je naar het Leidseplein komt. We adviseren je de berichtgeving in de reisplanners goed in de gaten te houden. Kijk bijvoorbeeld op de website van 9292 voor actuele reisinformatie.

Bij RINO amsterdam is er beleid ten aanzien van stakingen in het openbaar vervoer:

Wat te doen bij een staking van openbaar vervoer?

RINO Zuid en RINO amsterdam bieden gezamenlijk opleiding Consulent Infant Mental Health (IMH-C)

19 jan 2023

Infant Mental Health (IMH) is een groeiend, multidisciplinair vakgebied dat zich richt op de ouder-kind relatie bij het jonge kind vanaf zwangerschap tot en met 5 jaar. De zorg voor het jonge kind en de ouders vraagt een systemische en holistische benadering. Er is onder andere aandacht voor de samenhang van diverse ontwikkelingsdomeinen bij het kind, de ontwikkeling van ouderschap Γ©n de invloed van cultuur en context op het gezin.
Β 

Stakingen streekvervoer aangekondigd

18 jan 2023

Vakbond FNV roept op tot een staking op donderdag 19 januari en vrijdag 20 januari in het openbaar streekvervoer. Bussen en regionale treinen van andere maatschappijen dan de NS rijden mogelijk niet. Stadsvervoer in Amsterdam en Den Haag en ook de tram en metro in Rotterdam staken niet.

Bij RINO amsterdam is er beleid ten aanzien van stakingen in het openbaar vervoer:

Wat te doen bij een staking van openbaar vervoer?

Stichting PDO GGZ Amsterdam en RINO amsterdam starten PDO Opleidingsraad

30 dec 2022

De PDO Opleidingsraad verwoordt de ontwikkelingen in het veld en de wensen van de praktijkinstellingen voor de BIG opleidingen die RINO amsterdam voor Stichting PDO uitvoert. De opleidingen sluiten daarmee beter aan op de praktijk. De opleidelingen van nu worden de goed gekwalificeerde collega’s van de toekomst.

De PDO Opleidingsraad benoemt de bestuursleden van Stichting PDO. Begin 2023 benoemt de PDO Opleidingsraad twee nieuwe bestuursleden voor die elk een grote en een kleine instelling vertegenwoordigen.

Zoeken wij jou?

Je kunt opleidingsplaatsen voor 2024 aanvragen

30 dec 2022

RINO amsterdam biedt in 2024 opleidingsplaatsen aan voor de BIG-opleidingen tot GZ-psycholoog, Orthopedagoog-Generalist, Psychotherapeut en Klinisch Psycholoog.Β 

Wil je opleidingsplaatsen 2024 aanvragen voor deze opleidingen? Vul dan alvast je gegevens in op het aanvraagformulier, dit kan uiterlijkΒ tot 20Β maart 2023.

Kijk voor meer informatie opΒ https://bit.ly/3Q78AvG

RINO amsterdam is met spoed op zoek naar: π——π—Όπ—°π—²π—»π˜ π—–π—šπ˜ 𝗯𝗢𝗷 π—¦π˜π—²π—Ίπ—Ίπ—Άπ—»π—΄π˜€π˜€π˜π—Όπ—Όπ—Ώπ—»π—Άπ˜€π˜€π—²π—» π˜ƒπ—Όπ—Όπ—Ώ 𝗱𝗲 𝗼𝗽𝗹𝗲𝗢𝗱𝗢𝗻𝗴 π˜π—Όπ˜ π—šπ—­-π—½π˜€π˜†π—°π—΅π—Όπ—Ήπ—Όπ—Όπ—΄

22 dec 2022

Voor het laatste deel van de (al lopende) blended Basiscursus zoeken we een supervisor VGCt die ervaren is in het doceren van het onderdeel Stemmingsstoornissen. Het gaat om vier maandagen (09.30 - 16.30 uur) in april en mei 2023. Concreet gaat het om de dagen 3 en 17 april, 8 en 25 mei 2023. Er is een draaiboek beschikbaar.

π˜Ώπ™š π™€π™£π™™π™šπ™§π™¬π™šπ™§π™₯π™šπ™£ π™―π™žπ™Ÿπ™£ π™™π™š π™«π™€π™‘π™œπ™šπ™£π™™π™š:
Β 
🟣 CGT en depressieve stemmingsstoornissen: in de praktijk;
🟣 Het betrekken van het sociale netwerk in de behandeling van een depressieve stoornis;

Belangrijke informatie over het STAP-budget

13 dec 2022

Op maandag 12 december is door de overheid besloten om het komende tijdvak van januari-februari voor de STAP-subsidieaanvraag over te slaan.

Wat betekent dit voor jouw aanmelding bij RINO amsterdam?
Het is momenteel helaas niet mogelijk om een nieuwe STAP-budget aanvraag te doen voor het volgen van een cursus of opleiding uit ons STAP-aanbod. Hierom ontvang je momenteel geen STAP-aanmeldbewijs van ons. Je kunt bij het UWV helaas geen nieuwe aanvraag indienen hiervoor.

Wanneer kun je weer gebruik maken van de STAP-subsidieregeling?

Nieuwsbrief

Social media

Volg je ons al op social media?

RINO op Twitter