NRTO keurmerk

20 jun 2022

Met trots kunnen we aankondigen dat RINO amsterdam het NRTO keurmerk van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding heeft behaald. Hiermee geven we je extra garantie voor de kwaliteit en transparantie van ons cursus- en opleidingsaanbod. Je kunt erop rekenen dat we ons lesaanbod en de kwaliteit van onze docenten continu verder ontwikkelen. Ook houden we oog voor belangrijke inhoudelijke (rand)voorwaarden. Dat betekent dat je bij RINO amsterdam kunt rekenen op cursusaanbod dat volledig voldoet aan alle voorwaarden die het NRTO hieraan stelt.

Wat zijn we trots op de allereerste editie van het BIG magazine van RINO amsterdam! Een magazine voor en door BIG betrokkenen.

10 jun 2022

Met BIG-magazine willen we opleidelingen, docenten, praktijkopleiders, werkbegeleiders, supervisoren en BIG-medewerkers nog meer verbinden. Een magazine vol mooie verhalen van bijzondere mensen. Ook staan er in het magazine inhoudelijke artikelen over ons interessante vakgebied. Het magazine is een fysiek blad en is duurzaam gedrukt. Dit geeft de lezer de mogelijkheid om in alle ontspannenheid dit magazine te lezen. BIG magazine verschijnt twee keer per jaar.

Een speciale dank gaat uit naar alle mensen die betrokken zijn geweest bij het maken het BIG magazine:

Symposium 3 juni ter gelegenheid van afscheid prof. dr. Marrie Bekker bij Tilburg University

10 jun 2022

Ter gelegenheid van haar afscheid aan Tilburg University werd op vrijdag 3 juni door Prof. dr. Marrie Bekker (hoofdopleider GZ opleiding bij RINO amsterdam) haar afscheidsrede uitgesproken tijdens het symposium met het thema ‘autonomie-gehechtheid in de GGZ’. Zij ging dieper in op dit onderwerp en beantwoordde vragen als ‘wat is autonomie-gehechtheid, wat is het belang voor psychopathologie en wat kunnen we ermee in de praktijk?’

Nieuws over het huidige coronabeleid bij RINO amsterdam

16 mei 2022

We zijn erg verheugd dat het cursorisch deel van de opleiding weer volledig op locatie kan plaatsvinden!

Hoewel de online lessen ons veel nieuwe inzichten hebben gebracht, ook in didactisch opzicht, kiezen we na zo'n lange tijd (deels) online weer voor de optimale uitwisseling en interactie. Dit houdt in dat de hybride vorm van lesgeven afgeschaft wordt vanaf 09 mei 2022.

 

Koninklijke onderscheiding Helen Bakker en Nel Jessurun

16 mei 2022

RINO amsterdam feliciteert van harte twee van onze (oud) docenten met de Koninklijke onderscheiding die zij op 26 april 2022 feestelijk in ontvangst hebben genomen. Wij steunen van harte de voordracht van Nel en Helen voor deze bijzondere waardering. Helen heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Schoolpsychologie. Nel heeft zich heel actief ingezet om in al het onderwijs multiculturele kennis en vaardigheden te integreren. Wij zijn erg blij dat vele cursisten bij RINO amsterdam van hun kennis hebben kunnen profiteren.

Laatste lesdag Manja de Neef

16 mei 2022

Vandaag verzorgt docent Manja de Neef haar laatste lesdag voor RINO amsterdam. Hier gaan we natuurlijk niet zomaar aan voorbij! Manja is vanaf 2001 actief als docent voor RINO amsterdam en is in haar lange loopbaan van grote waarde geweest in het (CGt-)onderwijs. Haar cursussen werden door cursisten altijd erg goed gewaardeerd. Manja is altijd royaal in het delen van haar kennis met cursisten en docenten.

Nieuwsbrief

Social media

Volg je ons al op social media?

RINO op Twitter