Na overheidsbesluit streep door cursussen met STAP-budget

20 jul 2023

Op 18 september start het nieuwe aanvraagtijdvak voor STAP-budget. Voor dit aanvraagtijdvak kan alleen STAP-budget aangevraagd worden voor OCW-erkende scholingen, aangeboden door OCW-erkende opleiders. Dit geldt helaas niet voor RINO amsterdam. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt (per direct) te stoppen met het aanbieden van cursussen met STAP-budget.

RINO amsterdam organiseert 27 juni webinar met bijdrage van Floortje Scheepers: Boeiende aspecten van de OG-opleiding

13 jun 2023

Graag presenteren we op 27 juni één van de recente ontwikkelingen binnen het systemisch werken: de netwerk intake, door Floortje Scheepers (hoogleraar Innovatie, UMC Utrecht). Zij ontwikkelde deze methode en ging aan de slag met de implementatie in de regio Utrecht.

Met hart en ziel verbonden

04 mei 2023

Ons bereikte het droevige bericht dat onze zeer gewaardeerde, en graag geziene docent Hans Schuurman vorige week, tijdens zijn vakantie, plotseling is overleden. 

Wij wensen zijn familie, vrienden, collega’s, cursisten en anderen veel sterkte bij het verwerken van deze schok en dit grote verlies.

Samenwerking opleidingsinstituten bij de ontwikkeling van het scholingsprogramma EVC-pilot

07 mrt 2023

Namens en in nauwe samenwerking met de Stichting EVC zijn 4 opleidingsinstituten bezig om een mooi en passend scholingsprogramma te ontwikkelen voor de EVC-pilot die dit jaar van start gaat.

RINO Groep en RINO Zuid houden zich bezig het programma van scenario 2, RINO amsterdam en Opleidingsinstituut PPO buigen zich over scenario 3. Het wordt een interessant blended programma, gebaseerd op wat al ontwikkeld is in de huidige GZ-curricula.

Meer info vind je spoedig op de website van Stichting EVC

Stakingen streekvervoer 22 en 24 februari

20 feb 2023

Er wordt woensdag 22 en vrijdag 24 februari opnieuw gestaakt door personeel van streekvervoerders. Dit kan van invloed zijn op jouw reis als je naar het Leidseplein komt. We adviseren je de berichtgeving in de reisplanners goed in de gaten te houden. Kijk bijvoorbeeld op de website van 9292 voor actuele reisinformatie.

Bij RINO amsterdam is er beleid ten aanzien van stakingen in het openbaar vervoer:

Wat te doen bij een staking van openbaar vervoer?

Dr. Jeroen Knipscheer nieuwe hoofdopleider postmaster opleiding tot psychotherapeut

16 feb 2023

Met trots kondigen wij aan dat dr. Jeroen Knipscheer per 16 februari is aangesteld als plaatsvervangend hoofdopleider van de BIG opleiding tot Psychotherapeut.

Jeroen is werkzaam bij de Universiteit Utrecht en ARQ Centrum ‘45 als senior onderzoeker en psychotherapeut. Hij heeft zijn sporen verdiend als expert op het gebied van diversiteit en deed veel onderzoek naar het effect van cultureel sensitieve behandelingen bij verschillende doelgroepen. Wij zijn verheugd dat hij deze kennis in kan zetten voor onze opleiding(en) bij RINO amsterdam.

Stakingen streekvervoer 6 t/m 10 februari

03 feb 2023

Er wordt maandag 6 februari 2023 tot en met vrijdag 10 februari 2023 gestaakt door personeel van streekvervoerders. Dit kan van invloed zijn op jouw reis als je naar het Leidseplein komt. We adviseren je de berichtgeving in de reisplanners goed in de gaten te houden. Kijk bijvoorbeeld op de website van 9292 voor actuele reisinformatie.

Bij RINO amsterdam is er beleid ten aanzien van stakingen in het openbaar vervoer:

Wat te doen bij een staking van openbaar vervoer?

Nieuwsbrief

Social media

Volg je ons al op social media?

RINO op Twitter