Vacatures KP

Hieronder vind je vacatures voor de opleiding tot klinisch psycholoog (KP). Klik op het tabblad met de naam van de organisatie voor de vacature(s) van die instelling. Als er geen tabbladen staan, dan zijn er op dit moment geen vacatures.

Kijk vóór je solliciteert ook op de pagina aanmelden voor informatie over de procedure.

 • Opleiding Klinisch psycholoog (27 uur) | bij GGZ Noord-Holland-Noord

  Ben jij gz-psycholoog en ben je er klaar voor om de opleiding tot klinisch psycholoog te starten? Wil je je ontwikkelen bij een van de innovatiefste ggz-instellingen van Nederland? Ben je gedreven, leergierig en stressbestendig? Solliciteer dan naar de opleidingsplaats voor klinisch psycholoog (27 uur per week) bij GGZ Noord-Holland-Noord.

  januari 2024 – december 2027

   

  Over GGZ-NHN

  Moderne, herstelgerichte geestelijke gezondheidszorg die aansluit bij wensen en mogelijkheden van mensen met ernstige psychiatrische en psychische problemen. Dat is waar meer dan 2200 deskundige en gemotiveerde medewerkers van GGZ NHN dag in dag uit voor staan. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten blijven deelnemen aan de maatschappij en dichtbij huis geholpen worden. Daarom hebben we kleinschalige, zelfstandige teams die werken vanuit drie divisies, maatschappelijk & specialistisch, acuut & forensisch en jeugd & gezin. Zij hebben een nauwe samenwerking met huisartsen, medische en maatschappelijke organisaties. We streven naar hoge kwaliteit, korte lijnen, heldere afspraken en wederzijds respect. De organisatie heeft het opleiden van verpleegkundigen, psychologen en psychiaters hoog in het vaandel staan.

  De visie van GGZ NHN is “Beter worden doe je thuis” waarbij de behandeling gericht is op het hervinden van eigen regie en herstel, symptoomreductie, het verbeteren van maatschappelijk functioneren en versterken van de persoonlijke identiteit. Er zijn 18 ggz-teams waar integraal behandeld wordt met gebruikmaking van ervaringsdeskundigheid. Een ggz-team is een multidisciplinair team en bestaat uit psychiaters, psychologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, casemanagers en een IPS-begeleider. Het team verzorgt de diagnostiek en behandeling binnen het eigen postcodegebied van cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen. Naast de wijkgerichte ggz-teams zijn er de regionale teams ouderenpsychiatrie/ frailty en persoonlijkheidsstoornissen (inclusief eetstoornissen en ADHD).

  Het werkgebied van GGZ NHN omvat drie regio’s: Noord-Kennemerland, West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. In alle regio’s zijn opleidingsplaatsen voor de opleiding tot gz-psycholoog en klinisch (neuro)psycholoog.

  Praktijkplaatsen

  We vinden het belangrijk dat je tijdens je praktijkopleiding kennis maakt met meerdere organisatieonderdelen. Ervaring opdoen bij verschillende teams is dan ook de basis van onze praktijkopleiding. Er wordt gedurende de opleiding drie tot vier keer gewisseld van praktijkopleidingsplaats. Hierdoor kan een breed opleidingstraject gevolgd worden, waarin je als gz-psycholoog in opleiding tot specialist ervaring opdoet met verschillende doelgroepen, behandelmethodieken en teams.

  De praktijkopleiding kan plaats vinden in onderstaande onderdelen van GGZ NHN:

  • ggz-teams
  • Forensische Polikliniek
  • Regioteam Persoonlijkheidsstoornissen, Eetstoornissen en ADHD
  • Regioteam Frailty (voorheen Ouderenpsychiatrie)
  • Exposure-team

  De onderwerpen voor wetenschappelijk onderzoek en voor beleid, innovatie en management worden in overleg met de divisiedirecties, leadexperts en de P-opleider gemaakt. Het is mogelijk aan te sluiten bij lopend onderzoek, actuele beleidsontwikkeling of een eigen onderwerp te kiezen. Bij de keuze wordt rekening gehouden met de relevantie voor de praktijk van GGZ NHN.

  Wie ben jij?

  Natuurlijk verwachten we ook een en ander van jou. Jij..

  • Bent uiterlijk 31 december 2023 geregistreerd als gz-psycholoog
  • Je bent enthousiast, doortastend en kunt relativeren
  • Vindt het leuk om op een collegiale manier samen te werken met jouw collega’s
  • Kunt goed omgaan met stressvolle situaties en werkdruk
  • Hebt een leergierige houding en wilt jezelf graag verder ontwikkelen
  • Hebt een duidelijke visie op herstel ondersteunende zorg en ziet daarin een rol voor jezelf weggelegd
  • Hebt een actuele VOG die niet ouder is dan drie maanden op het moment dat je in dienst komt.

  Wat wij bieden

  Wij gaan graag met je in gesprek over jouw ontwikkeling. Wij stimuleren mobiliteit en ontwikkeling om daarmee de duurzame inzetbaarheid te vergroten.

  De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg.

  • Salaris: FWG 65 Maximaal € 5965,- bruto per maand op basis van een fulltime contract. Deze functie heeft een omvang van 0,75FTE.
  • Opleidingskosten: cursuskosten Stichting Postdoctorale Beroepsopleiding worden volledig vergoed
  • Leertherapie wordt volledig vergoed
  • Opleidingstijd: de lestijd van de opleiding in Amsterdam valt onder werktijd
  • Budget van € 500,- (naar rato van het dienstverband) dat kan worden besteed aan tijd, ontwikkeling of een aanvulling op jouw salaris
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag 8%
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fiets- en sportplan)
  • 166 vakantie uren en 35 LFB uren per jaar op basis van fulltime dienstverband (36 uur)
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve ziektekostenverzekering
  • Goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage van 50%

  Procedure

  De opleiding begint in januari 2024 en loopt t/m december 2027. Je kunt tot maandag 10 juli 2023 solliciteren via onze website: www.ggz-nhn.nl/vacatures. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 18 juli 2023. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Judith Ligthart via J.Ligthart@ggz-nhn.nl of bellen naar 06-23525322.

  Diversiteit en inclusiviteit – statement

  Bij GGZ NHN zetten wij ons dagelijks in voor een inclusieve samenleving en het bestrijden van stigma. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat wij zelf een diverse en inclusieve organisatie zijn. Of het nu gaat om herkomst, geaardheid, sekse, kleur, psychische kwetsbaarheid of lichamelijke gesteldheid; bij GGZ NHN voelt iedere medewerker, iedere cliënt en iedere bezoeker zich welkom, gewaardeerd en volwaardig. Wij hebben hier aandacht voor in ons dagelijks handelen, tijdens onze beleidsvorming en zowel binnen als buiten onze organisatie. GGZ NHN staat voor inclusiviteit. Het is van groot belang om ons hier openlijk over uit te spreken, zwijgen helpt niet.

  Direct solliciteren >

  Lees meer >