Ons onderwijs is voornamelijk online. Lees meer informatie.

Hieronder vind je de vacatures voor de opleiding tot psychotherapeut (PT). Klik op het tabblad met de naam van de organisatie voor de vacature(s) van die instelling. Als er geen tabbladen staan, dan zijn er op dit moment geen vacatures.

Parnassia Groep heeft

PT-opleidingsplaatsen V&O beschikbaar

in diverse regio’s.

Per januari/maart 2022 zijn er 7 PT V&O praktijkopleidingsplaatsen beschikbaar bij zorgbedrijven PsyQ, Ipsy-PsyQ en Brijder. Het betreft driejarige opleidingsplekken.

Reageren kan tot en met zondag 20 juni 2021.

Parnassia Groep is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die gelijke kansen biedt. Elke dag werken we aan een omgeving waarin alle collega’s zich gewaardeerd en betrokken voelen en waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen. Wat je doet, doet ertoe. Draag bij aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en innovaties en maak gebruik van onze uitgebreide (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Onze eigen Parnassia Groep Academie staat garant voor een goed opleidingsklimaat.

Parnassia Groep Academie is het opleidings-, onderzoeks- en kennisinstituut van de Parnassia Groep. De Parnassia Groep Academie verzorgt de werving, selectie, plaatsing en begeleiding van opleidelingen. Ten behoeve van de postmaster opleiding tot psychotherapeut (driejarig) zoeken wij gemotiveerde kandidaten.

Per januari/maart 2022 zijn er 7 PT V&O praktijkopleidingsplaatsen beschikbaar. Het betreft driejarige opleidingsplekken.

De 7 opleidingsplaatsen zijn beschikbaar bij de volgende zorgbedrijven:

Regio Haaglanden
•    PsyQ Persoonlijkheid & Psychotrauma
•    PsyQ Leiden

Regio Midden-Oost-Zuid
•   Ipsy-PsyQ Nijmegen

Regio Noord-Holland
•    Brijder Zaandam
•    Ipsy-PsyQ Almere

Regio Rijnmond
•    Ipsy-PsyQ Rijnmond (2 plekken)
De Giops rouleren naar andere praktijkopleidingsplaatsen. 

Interesse?
Meer informatie en solliciteren kan via de link: 
Vacature GZ-psycholoog i.o. tot Psychotherapeut V en O Regio Noord-Holland, Haaglanden, RIjnmond en Zuid- Oost - Parnassia Groep

Sollicitaties kunnen uiterlijk tot en met zondag 20 juni 2021 worden ingediend.

Na deze datum is de vacature gesloten en de vacaturelink niet meer werkzaam.
 

Contact