Nieuwe corona-maatregelen vanaf 25 september. Lees meer informatie.

Hieronder vind je de vacatures voor de opleiding tot psychotherapeut (PT). Klik op het tabblad met de naam van de organisatie voor de vacature(s) van die instelling. Als er geen tabbladen staan, dan zijn er op dit moment geen vacatures.

Psychologie La Croix heeft een opleidingsplek voor een 

GZ-psycholoog (24-32 uur) in opleiding tot Psychotherapeut

per 1 januari 2022

Sluitingsdatum is 15 augustus 2021.

Psychologie La Croix is op zoek naar een bevlogen GZ-psycholoog met ervaring in het indiceren en behandelen van volwassenen met uiteenlopende problematiek en bij voorkeur met interesse in het psychodynamisch werken.

Wij bieden een praktijkervaringsplaats voor de 3-jarige opleiding tot psychotherapeut die start Januari 2022 in samenwerking met RINO amsterdam, en met ruime mogelijkheid tot verdere verdieping in het werken met complexe problematiek, verbreding van kennis en ervaring en professionalisering. In ons team wordt veel aandacht besteed aan goede begeleiding en supervisie/intervisie.

Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, conform de GGZ-CAO.

Psychologie La Croix biedt psychologische behandelingen in BGGZ en SGGZ voor volwassenen vanaf 18 jaar. Ons team bestaat uit goed opgeleide, ervaren en gespecialiseerde psychologen en psychiater. Wij werken met specifieke behandelmethodieken en vanuit psychodynamisch perspectief. Wij zijn een erkende instelling voor de opleiding tot GZ-psycholoog en de opleiding tot psychotherapeut.

Sluitingsdatum is 15 augustus 2021.

Sollicitaties kun je richten aan info@psychologie-lacroix.nl

t.a.v. mevrouw K.E. La Croix, klinisch psycholoog.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Psychologie La Croix B.V. www.psychologie-lacroix.nl

WG-Plein 266, Amsterdam

KVK 69108110

Arkin heeft een opleidingsplek voor een

GZ-psycholoog (18 uur) in opleiding tot Psychotherapeut

per april 2022

Sluitingsdatum is 4 oktober 2021

Arkin is een vooraanstaande instelling op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg. Binnen Arkin worden ruim 25.000 cliënten behandeld op het gebied van de curatieve psychiatrie, forensische psychiatrie, acute psychiatrie, verslavingszorg en openbare geestelijke gezondheidzorg. Dat doen we met ruim 3.500 medewerkers op diverse locaties in Amsterdam, Utrecht en omstreken. Arkin is een overkoepelende stichting die elf merken omvat: Jellinek, PuntP, Novarum, NPI, Mentrum, Roads, Inforsa, Sinaï, Arkin Basis GGZ, Arkin Jeugd & Gezin en de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam. Elk merk heeft zijn eigen specialisme(n). Hierdoor kunnen mensen bij Arkin terecht voor al hun behandelingen op het gebied van geestelijke gezondheidszorg. Voor meer informatie zie www.arkin.nl

Het NPI Top-GGZ, specialist in persoonlijkheidsproblematiek, werkt vanuit een ontwikkelingsgerichte psychodynamische visie en staat voor behandelingen waar evidentie voor is. Van alle medewerkers wordt een bijdrage verwacht aan de verdere doorontwikkeling, innovatie en optimalisatie van behandelingen, ook ten aanzien van het kosteneffectief werken. Meedoen aan wetenschappelijk onderzoek, opleiding en actief uitdragen van de behandelvisie maken integraal onderdeel uit van onze werkwijze.

Wat ga je doen

  • Zorg dragen voor (proces) diagnostiek en indicatiestelling voor behandeling

  • Het uitvoeren van gespecialiseerde en evidence based psychodynamische en klachtgerichte behandelingen bij voor de opleiding relevante doelgroepen (individueel, groep, systeem en kinder- en jeugd )
  • Participeren in een multidisciplinair team

 

Wat verwachten we van je

  • BIG geregistreerde GZ-psycholoog

  • Aantoonbare affiniteit met psychodynamische visie(s)
  • Aantoonbare ervaring met persoonlijkheidsproblematiek
  • Affiniteit c.q. ervaring in het hanteren van het diagnostische proces en het stellen van indicaties
  • Daarnaast zoeken wij iemand met goede contactuele vaardigheden, collegiaal, initiatiefrijk, zelfreflectief, creatief, stressbestendig en met grote inzet en bereidheid tot hard werken.
     

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ Gedurende de opleiding krijg je een leer-/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding.  De contractomvang is 18 uur. Aan opleidingstijd onder werktijd wordt wekelijks 2 uur cursorisch onderwijs toegekend.

Kosten opleiding
De kosten voor het cursorische deel van de opleiding wordt door Arkin betaald. Tevens wordt de leertherapie vergoed in kosten. Kosten van leermiddelen zijn voor eigen rekening.

Inlichtingen
Nadere informatie kunt u inwinnen bij:

Thomas Okker, ondersteuner P-opleidingen Arkin

Tel: 020 590 4931 (maandag, dinsdag & donderdag) E-mail:  p-opleidingen@Arkin.nl

Reageren
Indien u interesse heeft in bovengenoemde functie, kunt u uw sollicitatiebrief en CV voor 4 oktober a.s. sturen naar SollicitatieP-opleidingen@Arkin.nl  t.a.v. drs. M. el Boushy, P-opleider Arkin.

Contact