Een cursus of opleiding volgen met het STAP-budget? Lees meer informatie.

Hieronder vind je de vacatures voor de opleiding tot psychotherapeut (PT). Klik op het tabblad met de naam van de organisatie voor de vacature(s) van die instelling. Als er geen tabbladen staan, dan zijn er op dit moment geen vacatures.

Psychologie La Croix heeft een opleidingsplek voor een 

GZ-psycholoog (24-32 uur) in opleiding tot Psychotherapeut

per 1 januari 2022

Sluitingsdatum is 15 augustus 2021.

Psychologie La Croix is op zoek naar een bevlogen GZ-psycholoog met ervaring in het indiceren en behandelen van volwassenen met uiteenlopende problematiek en bij voorkeur met interesse in het psychodynamisch werken.

Wij bieden een praktijkervaringsplaats voor de 3-jarige opleiding tot psychotherapeut die start Januari 2022 in samenwerking met RINO amsterdam, en met ruime mogelijkheid tot verdere verdieping in het werken met complexe problematiek, verbreding van kennis en ervaring en professionalisering. In ons team wordt veel aandacht besteed aan goede begeleiding en supervisie/intervisie.

Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, conform de GGZ-CAO.

Psychologie La Croix biedt psychologische behandelingen in BGGZ en SGGZ voor volwassenen vanaf 18 jaar. Ons team bestaat uit goed opgeleide, ervaren en gespecialiseerde psychologen en psychiater. Wij werken met specifieke behandelmethodieken en vanuit psychodynamisch perspectief. Wij zijn een erkende instelling voor de opleiding tot GZ-psycholoog en de opleiding tot psychotherapeut.

Sluitingsdatum is 15 augustus 2021.

Sollicitaties kun je richten aan info@psychologie-lacroix.nl

t.a.v. mevrouw K.E. La Croix, klinisch psycholoog.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Psychologie La Croix B.V. www.psychologie-lacroix.nl

WG-Plein 266, Amsterdam

KVK 69108110

Contact