Online onderwijs tot 1 september. Na de zomervakantie een optimale mix van online en offline. Lees meer informatie.

Hieronder vind je de vacatures voor de opleiding tot psychotherapeut (PT). Klik op het tabblad met de naam van de organisatie voor de vacature(s) van die instelling. Als er geen tabbladen staan, dan zijn er op dit moment geen vacatures.

Psychotherapie Wijsbek e.a. te Hoofddorp heeft:
 

een Opleidingsplaats voor GZ-psycholoog tot psychotherapeut

Ben jij gemotiveerd om je als GZ-psycholoog verder te ontwikkeling tot psychotherapeut? En lijkt het je leuk om dit binnen een vrijgevestigde psychotherapiepraktijk te doen? Reageer dan voor29 augustus 2020om per april2021 te kunnen beginnen met dit opleidingstraject.

Praktijk

Psychotherapie Wijsbek e.a. is een samenwerkingsverband tussen 7 psychotherapeuten en een GZ-psycholoog, tevens in opleiding tot psychotherapeut. De context biedt een relatief zelfstandige werkomgeving met tegelijkertijd binding binnen hetteam. Zo zijn er vergaderingen en MDO’s waar tevens een vrijgevestigd collega psychiater bij aanwezig is. De problematiek die binnende praktijk wordt behandeld is divers, zolang als het ambulant mogelijk is. Binnen de praktijk wordt zowel in de GBGGZ, als in de SGGZ behandeld, waar het voor de opleiding tot psychotherapeut voornamelijk zal gaan om behandelingen in de SGGZ, om aan te sluiten bij de opleiding.

Over de functie

De opleiding tot psychotherapeut start inapril2021. De opleiding duurt 3 jaar, waarbij je tenminste 16 uur in onze praktijk werkzaam dient te zijn in de SGGZ. De overeenkomst zal een freelance overeenkomst betreffen, waarbij een percentage van de DBC’s aan de opleideling zal worden betaald. Het betreft geen loondienstverband.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, reflectieve, leergierige, communicatieve en collegiale GZ-psycholoog met relevante kennisenervaring die gemotiveerd is om zich verder te ontwikkelen als psychotherapeutbinnen onze vrijgevestigde settingen daarbinneneen eigen inbreng mee neemt. Wij bieden•een prettige werkomgeving binnen een vrijgevestigde praktijk•een freelance leer-arbeidsovereenkomst voor de periode van 3jaar, van minimaal 16uurper week•vergoeding van (in ieder geval) de kosten voor supervisie,werkbegeleidingen literatuur.•een goed salaris, gebaseerd op een percentage van de uitbetaalde DBC’s.

Interesse in deze vacature?

Lijkt het je wat om de opleiding tot psychotherapeut te volgen binnen de context van onze vrijgevestigde praktijk? Dan ontvangen we je motivatiebrief en CV graag uiterlijk 28 augustus 2020 via onze website.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 4 -11 september 2020. De door de praktijk geselecteerde kandidaat zal vervolgens nog door de RINO worden uitgenodigd voor een selectiegesprek aldaar.Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ella Komen, klinisch psycholoog/psychotherapeut en P-opleider,via ellakomen@gmail.com of 06–12933671.

Contact