Ons onderwijs is volledig online. Lees meer informatie.

Hieronder vind je de vacatures voor de opleiding tot psychotherapeut (PT). Klik op het tabblad met de naam van de organisatie voor de vacature(s) van die instelling. Als er geen tabbladen staan, dan zijn er op dit moment geen vacatures.

Psychologie La Croix heeft een vacature voor

GZ-psycholoog (24-32 uur) met opleiding tot Psychotherapeut 2021

Sluitingsdatum is 15 januari 2021.

 

Over de organisatie

Psychologie La Croix biedt psychologische behandelingen in BGGZ en SGGZ voor volwassenen vanaf 18 jaar. Ons team bestaat uit goed opgeleide, ervaren en gespecialiseerde psychologen en psychiater. Wij werken met specifieke behandelmethodieken en vanuit psychodynamisch perspectief. Wij zijn een erkende instelling voor de opleiding tot GZ-psycholoog en de opleiding tot psychotherapeut.

Psychologie La Croix is op zoek naar een bevlogen GZ-psycholoog met ervaring in het indiceren en behandelen van volwassenen met uiteenlopende problematiek en bij voorkeur met interesse in het psychodynamisch werken vanuit het psychoanalytisch gedachtengoed.

Wij bieden de mogelijkheid tot verdere verdieping in het werken met complexe problematiek, verbreding van kennis en ervaring en professionalisering. In ons team wordt veel aandacht besteed aan goede begeleiding en supervisie/intervisie. Bij gebleken geschiktheid en een vruchtbare samenwerking is er de mogelijkheid voor een betaalde psychotherapieopleidingsplaats. U kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, conform de GGZ-CAO.

 

Sollicitaties kunt u richten aan info@psychologie-lacroix.nl

t.a.v. mevrouw K.E. La Croix, klinisch psycholoog.

Psychologie La Croix B.V. www.psychologie-lacroix.nl

WG-Plein 266, Amsterdam

KVK 69108110

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Contact