Locatie

De RINO is gevestigd op het Leidseplein 5 te Amsterdam. Een centraal gelegen plek, die met elke vorm van vervoer goed bereikbaar is. Vanaf het Centraal Station ben je er met de tram in 20 minuten. Kom je met de auto, dan zijn er parkeergarages op loopafstand.

Rolstoeltoegankelijkheid

Het pand van RINO amsterdam staat in de binnenstad van Amsterdam. De receptie en de lesruimtes zijn te bereiken via een trapportaal of met de lift. Binnen in het pand zijn sommige gangen vrij smal en zijn er (lage) drempels. Ben je rolstoelgebonden en wil je bij RINO amsterdam een cursus of opleiding volgen? Breng ons op de hoogte bij je aanmelding. Zodat we rekening kunnen houden bij het inplannen van de lesruimte en zodat we de ingang rolstoeltoegankelijk kunnen maken. Dat doen we door een rijplank op de trap te leggen (zie foto). 

Image

Bij staking openbaar vervoer

Het komt in Nederland weleens voor dat het openbaar vervoer staakt. Heb je die dag een cursus op onze locatie aan het Leidseplein in Amsterdam? Dan raden we je aan om van te voren te bekijken welk effect deze staking heeft op je reis. Een staking van het openbaar vervoer valt buiten onze sfeer van invloed. Waar mogelijk denken we wel mee met docenten en cursisten, om de gevolgen voor de cursus of opleiding van een staking, zoveel mogelijk te beperken.

Plan je route