Word jij onze nieuwe collega?

RINO amsterdam zoekt regelmatig nieuwe collega's. Als we vacatures hebben, dan vind je die op deze pagina. Klik op het tabblad voor meer informatie over de vacature.

Je sollicitatie kun je sturen aan RINO amsterdam, t.a.v. Annemarie van der Linden (HRM), Leidseplein 5, 1017 PR in Amsterdam of mailen aan annemarievanderlinden@rino.nl.

Managementassistent (m/v)
per direct, 32 uur per week

Reageer voor 14 februari 2020

Wat is jouw rol?
Als managementassistent ga je werken voor het managementteam, bestaande uit de twee directieleden en drie managers. Het is een nieuwe functie bij de RINO die je zoveel mogelijk zelf vorm gaat geven. Je beheert de complexe agenda’s en mailboxen van het managementteam. Je maakt afspraken, je organiseert bijeenkomsten, zorgt voor de (jaar)planning en signaleert tijdig eventuele knelpunten.

Een belangrijk onderdeel van de functie is het voorbereiden en notuleren van diverse in- en externe vergaderingen van o.a. het MT, de Raad van Toezicht en het bestuur van de stichting PDO GGZ Amsterdam en het bijhouden en monitoren van de actie- en besluitenlijst van deze vergaderingen. We staan open voor jouw kijk op en inbreng in het verbeteren van bestaande werkprocessen en er liggen diverse andere projecten waar we jouw expertise hard bij nodig hebben. Kortom: een functie met veel mogelijkheden!

Wat verwachten we van jou?
Wij zijn een informeel bedrijf waar de lijnen kort zijn. We werken servicegericht en flexibel en verwachten dat ook van jou. Je werkt nauwkeurig, met oog voor detail en kwaliteit en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je hebt er geen bezwaar tegen om zo nu en dan in de avonduren te werken. Je durft initiatieven te nemen en kunt goed plannen en het overzicht behouden. Daarnaast:

 • heb je een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen en zoek je graag de samenwerking op;
 • heb je ervaring met het werken voor een directie/managementteam;
 • heb je HBO werk- en denkniveau, op basis van opleiding en/of werkervaring;
 • ga je snel en gemakkelijk om met Office.

Wat hebben wij te bieden?
Een baan in een dynamische organisatie met een informele & collegiale werksfeer in het hartje van Amsterdam. Verder krijg je onder andere:

 • een geweldige kans om een nieuwe functie vorm te geven;
 • een salaris volgens de cao-GGZ FWG 45;
 • aanstelling voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging;
 • volledige reiskostenvergoeding als je buiten Amsterdam woont;
 • een collectiviteitskorting op je zorgverzekering en een goede pensioenregeling;
 • gezellige vrijdagmiddagborrels en een jaarlijks bedrijfsuitje.

Wie zijn wij?
RINO amsterdam is een landelijk werkend nascholings- en opleidingsinstituut voor hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en aangrenzende terreinen. We hebben al 35 jaar een rijk en gevarieerd aanbod van cursussen, workshops en opleidingen met topdocenten uit de praktijk, midden in Amsterdam. Wij zijn een not-for-profit organisatie met ruim 60 medewerkers, verdeeld over de afdelingen Nascholing & Opleidingen, BIG-Opleidingen en ZonderZorg. Ben jij onze nieuwe collega?

Meer informatie?
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lisette Pondman, directeur | bestuurder, te bereiken op telefoonnummer (020) 625 08 03.

Reageren?
We streven er naar de functie op korte termijn te vervullen en kijken uit naar je reactie. Je kunt je motivatiebrief én CV voor 14 februari 2020 mailen aan annemarievanderlinden@rino.nl of sturen aan RINO amsterdam, t.a.v. Annemarie van der Linden (HR-manager), Leidseplein 5, 1017 PR in Amsterdam.

RINO amsterdam zoekt

Beoordelaars

Critically Appraised Topic (CAT)

GZ-opleidingen

Reageer voor 15 maart

Wat is je rol?

Bij RINO amsterdam starten jaarlijks zo’n 200 psychologen aan de opleiding tot GZ-psycholoog. Psychologen in Opleiding maken gedurende hun opleiding één CAT. Voor het beoordelen van deze CAT’s zijn wij op zoek naar ervaren beoordelaars. De nakijk periode is jaarlijks in het voorjaar.

Wat verwachten we van je?

 • Je bent afgestudeerd WO bij voorkeur in de Psychologie of Medische Biologie
 • Je hebt ervaring met het schrijven en doen van wetenschappelijk onderzoek
 • Je bent bereid een korte scholing in het beoordelen van de CAT bij RINO amsterdam te volgen

 

Wat hebben wij te bieden?

Een terugkerend project in een dynamische organisatie. Verder bieden wij onder andere:

 • een passende vergoeding per beoordeelde CAT
 • samenwerking met hoofdopleiders
 • werken met enthousiaste professionals
 • het leveren van een bijdrage aan het kennisniveau van de toekomstige GZ-psychologen
 • betrokken worden van de nieuwste ontwikkelingen in de BIG-opleidingen

 

Wie zijn wij?

RINO amsterdam is een landelijk werkend nascholings- en opleidingsinstituut voor hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en aangrenzende terreinen. RINO amsterdam biedt al 35 jaar een rijk en gevarieerd aanbod van cursussen, workshops en opleidingen met topdocenten uit de praktijk, midden in Amsterdam. Wij zijn een not-for-profit organisatie met ruim 60 medewerkers, verdeeld over de afdelingen Nascholing & Opleidingen, BIG-Opleidingen en ZonderZorg. Ben jij onze nieuwe collega?

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Prof.dr. Marrie Bekker, hoofdopleider opleidingen GZ-psycholoog via marriebekker@rino.nl.

Reageren?

Schrijf een korte motivatie voorzien van een recent CV naar drs. Martijn Lamberts, Hoofd BIG-opleidingen voor 15 maart 2020 via martijnlamberts@rino.nl.

Contact