Nieuwe corona-maatregelen vanaf 25 september. Lees meer informatie.

Word jij onze nieuwe collega?

RINO amsterdam zoekt regelmatig nieuwe collega's. Als we vacatures hebben, dan vind je die op deze pagina. Klik op het tabblad voor meer informatie over de vacature.

Je sollicitatie kun je sturen aan RINO amsterdam, t.a.v. Annemarie van der Linden (HRM), Leidseplein 5, 1017 PR in Amsterdam of mailen aan annemarievanderlinden@rino.nl.

RINO amsterdam heeft een vacature voor de functie van Lid Raad van Toezicht.

De Raad van Toezicht houdt toezicht op het realiseren van de doelstellingen van Stichting RINO amsterdam. De raad bestaat uit vier betrokken leden, die ieder vanuit hun expertise, kennis en kunde toezicht houden op het beleid. De raad vervult zijn functie vanuit samenwerking, integriteit en teamwerk. De Raad van Toezicht wordt gekenmerkt door de begrippen ‘klein, kritisch en betrokken’ en bestaat uit leden die allen vanuit een intrinsieke overtuiging en maatschappelijke betrokkenheid deze rol bij RINO amsterdam vervullen. Er is een vacature ontstaanvoor een nieuw lid die bekend is met en ervaring heeft binnen de (Amsterdamse) universitaire wereld van de gedragswetenschappen.

Meer informatie? Bekijk of download de PDF: 

RINO amsterdam zoekt een nieuwe collega! 
Traineeship Coördinator (m/v) 
32-36 uur per week 
per 1 oktober 2021 

 

RINO amsterdam verzorgt het postdoctorale onderwijs voor BIG-psychologen. Praktijkopleidingsinstellingen spelen hierbij een belangrijke rol. Door de groei van het aantal opleidingen en het streven naar een continue bezetting op de gehele afdeling is er een vacature voor een Traineeship Coördinator. Je leert in een jaar tijd het hele proces van de afdeling en neemt werk over van collega’s die afwezig zijn. 

Hoe ziet dit eruit? 

De eerste drie maanden word je ingewerkt als Medewerker administratie BIG-opleidingen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de administratieve werkzaamheden die voortvloeien uit de organisatie van de BIG-opleidingen. Je doet dit in nauwe samenwerking met één van de coördinatoren en directe collega’s van de administratie. Ook heb je contact met docenten, cursisten en praktijkinstellingen.  

Daarna ga je aan de slag bij de Coördinator Visitaties & Erkenningen. Je neemt deel in visitatiecommissies en je schrijft onder leiding van de coördinatoren visitatierapporten. Je onderhoudt nauw contact met praktijkopleiders, p-opleiders, BIG-opleidingsinstellingen en Commissie Registratie en Toezicht van de FGzPt. Hierbij hoort ook het voeren van gesprekken met praktijkinstellingen die overwegen te starten met opleiden. 

De daarop volgende drie maanden werk je samen met de Planner BIG-opleidingen. De hoofdtaak is het roosteren van de curricula van de verschillende opleidingen. Dit betreft het verzamelen van roosterwensen en randvoorwaarden bij docenten, opstellen en afstemmen van roosters met coördinatoren en docenten, signaleren van knel- en verbeterpunten binnen de roosters, alsook binnen het roosterproces en het verwerken van de roosterwijzigingen en communiceren daarover met docenten. Het voeren van kennismakings- en sollicitatiegesprekken met professionals die zich als docent willen aansluiten bij RINO amsterdam behoort ook tot het takenpakket.  

Tijdens de laatste drie maanden word je opgeleid tot Coördinator BIG-opleidingen. Je neemt verantwoordelijkheid voor een aantal postacademische opleidingsgroepen en dat betekent dat je een sleutelfiguur bent voor: hoofdopleiders, docenten, cursisten en praktijkopleiders. Daarnaast participeer je in verschillende overlegvormen, zowel intern als extern waarbij je een proactieve rol inneemt. Je voert zelfstandig visitaties uit en je wordt ingezet op projecten. 

Wat verwachten we van jou? 

RINO amsterdam is op zoek naar iemand met verantwoordelijkheidsgevoel die servicegericht, flexibel, tactvol en collegiaal is, aantoonbaar affiniteit/ervaring met onderwijs heeft, gemakkelijk werkt met Office en diverse applicaties (bijvoorbeeld onze digitale leeromgeving Moodle) en de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Ook vinden we het belangrijk dat je een teamspeler bent met een proactieve werkhouding en dat je een goede gesprekspartner bent op verschillende niveaus. Je beschikt over een academische opleiding, kennis van de GGZ is een pré.  

Wie zijn wij? 

RINO amsterdam is een landelijk werkend nascholings- en opleidingsinstituut voor hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en aangrenzende terreinen. De RINO biedt al ruim 35 jaar een rijk en gevarieerd aanbod van cursussen, workshops en opleidingen met topdocenten uit de praktijk, midden in Amsterdam. Wij zijn een not-for-profit organisatie met 65 medewerkers, verdeeld over de afdelingen Nascholing & Opleidingen, BIG-Opleidingen en ZonderZorg: een afdeling die beroepsverenigingen administratief en organisatorisch ondersteunt. 

Wat hebben wij te bieden? 

Een zelfstandige en afwisselende functie in een goed draaiend team, in een organisatie met ambities en groei waar je je snel kunt ontwikkelen. Verder krijg je een:

 • werkplek in het hartje van Amsterdam; 
 • mogelijkheid tot thuiswerken; 
 • een aanstelling voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging; 
 • een volledige reiskostenvergoeding als je buiten Amsterdam woont; 
 • een collectiviteitskorting op je zorgverzekering en een goede pensioenregeling; 
 • salarisinschaling in FWG 55 volgens de cao GGZ en de mogelijkheid door te groeien naar FWG 60; 
 • overige bepalingen cao GGZ. 

 

RINO amsterdam biedt gelijke kansen op werk aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht ras, religie, huidskleur, nationaliteit, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, leeftijd, handicap en zwangerschap. 

Meer informatie? 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Lamberts, Hoofd afdeling BIG-opleidingen, te bereiken via martijnlamberts@rino.nl of (020) 625 08 03. 

Reageren? 

Je kunt je motivatiebrief en CV voor 1 oktober 2021 mailen aan onze HR-manager annemarievanderlinden@rino.nl

RINO amsterdam zoekt een nieuwe collega!
Administratief medewerker Nascholing & Opleidingen (m/v)
per direct, 24 uur per week

Wat is jouw rol?

Je bent verantwoordelijk voor een precieze en zorgvuldige uitvoering van alle administratieve werkzaamheden die voortvloeien uit de organisatie van de cursussen en opleidingen, georganiseerd door de afdeling Nascholing & Opleidingen. Deze werkzaamheden hebben deels een repeterend karakter en er is ook ruimte voor eigen inbreng. Je doet dit in nauwe samenwerking met de directe collega’s en coördinatoren van de afdeling. Ook heb je dagelijks contact met docenten en cursisten. Wegens vervanging door ziekte en de overgang naar nieuwe systemen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, voor in elk geval 6 maanden.

Wat verwachten we van jou?

RINO amsterdam is servicegericht en flexibel. Dat verwachten we ook van jou. Je bent een collega die nauwkeurig kan administreren. Je hebt een proactieve houding en kan zelfstandig werken. Je hebt het vermogen je te concentreren, kan goed plannen, hebt oog voor detail en kan soepel switchen naar een andere taak. Je houdt het verloop van de verschillende opleidingen in de gaten en legt verbanden. Je kunt praktische problemen ad-hoc oplossen en daarbij de rust bewaren. Daarnaast:

 • heb je MBO-plus werk- en denkniveau;
 • heb je meer dan 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • ga je snel en gemakkelijk om met Office en systemen zoals een klantendatabase en een digitale leeromgeving.

 

Wat hebben wij te bieden?

Een baan in een dynamische organisatie met een informele & collegiale werksfeer in het hartje van Amsterdam. Verder krijg je onder andere:

 • een salaris volgens de cao-GGZ FWG 45;
 • een aanstelling voor 6 maanden;
 • mogelijkheid tot thuiswerken;
 • een volledige reiskostenvergoeding als je buiten Amsterdam woont;
 • een collectiviteitskorting op je zorgverzekering en een goede pensioenregeling;
 • gezellige vrijdagmiddagborrels en een jaarlijks bedrijfsuitje.

 

RINO amsterdam biedt gelijke kansen op werk aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht ras, religie, huidskleur, nationaliteit, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, leeftijd, handicap en zwangerschap.

Wie zijn wij?

De RINO is een landelijk werkend nascholings- en opleidingsinstituut voor hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en aangrenzende terreinen. De RINO biedt al 35 jaar een rijk en gevarieerd aanbod van cursussen, workshops en opleidingen met topdocenten uit de praktijk, midden in Amsterdam. Wij zijn een not-for-profit organisatie met ruim 70 medewerkers, verdeeld over de afdelingen Nascholing & Opleidingen, BIG-Opleidingen en ZonderZorg. Ben jij onze nieuwe collega?

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lies Ruiter (Hoofd Nascholing & Opleidingen) te bereiken op telefoonnummer (020) 625 08 03 of via liesruiter@rino.nl.

Reageren?

Je kunt je motivatiebrief én CV voor 1 oktober 2021 mailen aan onze HR-manager Annemarie van der Linden, mailadres annemarievanderlinden@rino.nl. We streven er naar de functie op korte termijn te vervullen en kijken uit naar je reactie.

Contact