Functieanalyse en Betekenisanalyse binnen (G)CGt

Cursus georganiseerd door Psyflix en RINO amsterdam
Docenten: Erik ten Broeke en Steven Meijer 

Is de cursus vol, reeds gestart of komt de geplande datum niet uit? Laat vrijblijvend weten dat je interesse hebt en krijg automatisch een bericht als de cursus (opnieuw) ingepland wordt.

cursuscode: 1506

Interesselijst

In deze driedaagse cursus komt de ‘state-of-the-art’ aan de orde van de werkwijze bij het opstellen van FABA: Functieanalyse en Betekenisanalyse binnen (G)CGt. Ook komen het behandelplan dat daarop kan worden gebaseerd en het optimaliseren van specifieke interventies uitgebreid aan bod.

Doelgroep
Cognitief gedragstherapeuten die goed bekend zijn met het begrippenkader en werkwijze van GCGt. Het vertrekpunt van de cursus is dat de deelnemers actieve kennis hebben van het werken met FABA.

Inhoud 
De eerste twee dagen zijn vooral gericht op kennisoverdracht, demonstraties en oefeningen; de derde dag staat in het teken van feedback op de eigen ervaringen met de gepresenteerde werkwijze bij het gebruik van FABA. Ook is er volop ruimte voor wensen en vragen van de deelnemers.

Biografie docenten
Erik ten Broeke is klinisch psycholoog, psychotherapeut, supervisor VGCt & trainer VEN en trainer EMDR. Hij is mede-auteur van vele artikelen en boeken over EMDR en CGT, waaronder ‘Handboek EMDR’, ‘Praktijkboek EMDR (deel I en II)’ en ‘Vraagbaak EMDR’ en verschillende (Hand)boeken over (Geïntegreerde) cognitieve gedragstherapie.

Steven Meijer is Klinisch Psycholoog, cognitief gedragstherapeut, opleider en EMDR-trainer.  

 

 

Deel deze cursus:

Bijna elke cursus uit ons aanbod is incompany aan te vragen.
meer weten

Trefwoorden