Fine-tuning van de coachingscompetenties

oftewel: Houd de zaag scherp!

tweedaagse cursus
Startdata
-
306.24.01
€ 1.150,00
Data en accreditaties
Data
Donderdag 14 november 2024 van 09:30 tot 20:00
Vrijdag 15 november 2024 van 09:30 tot 16:00
RINO amsterdam | Leidseplein 5 - | AMSTERDAM

Is de cursus vol, reeds gestart of komt de geplande datum niet uit? Laat vrijblijvend weten dat je interesse hebt en krijg automatisch een bericht als de cursus (opnieuw) ingepland wordt.

Interesselijst

Net als voorgaande jaren organiseren we weer een verdiepende workshop, waarin we veel oefenen. Als deelnemer krijg je specifieke feedback over de waargenomen kwaliteiten en tips voor verdere ontwikkeling. In ICF termen betekent dat om het PCC-niveau nog beter te laten zien en/of verder op weg te gaan naar het MCC-niveau.

Bij het oefenen gaan we mede gebruik maken van een nieuw model dat een praktische structuur biedt om je coachgesprekken in kaart te brengen. En dat je kan helpen om bepaalde aspecten nog bewuster vorm te geven. Als voorbereiding vragen we je een opname van een coachgesprek mee te nemen dat je tijdens de tweedaagse kunt gebruiken om dit model op toe te passen. Opdat je dit gesprek zoveel mogelijk op je natuurlijke manier kan doen, geven we in deze aankondiging niet meer details over dat model.

Verder hebben we een gastdocent uitgenodigd die met ons de donderdagmiddag aan de slag gaat met “Visueel denken en tekenen voor coaches”. Dit belooft een levendige, creatieve middag te worden waarbij je praktische tips en nieuwe werkwijzen voor je coachpraktijk kunt meenemen.

Net als andere jaren kun je in deze tweedaagse aangeven waarmee je wilt oefenen, zodat we zoveel mogelijk een programma op maat creëren.

Deelnemers leren van

  • de demonstratiegesprekken door de MCC docenten;
  • oefenen als coach en krijgen van feedback en tips;
  • observeren van en feedback geven aan andere deelnemers die coachen;
  • inhoudelijke input van de docenten;
  • de ervaring van het gecoacht worden.

Tijden

De eerste dag beginnen we om 09.30 en hebben aansluitend een gezamenlijk diner tot circa 21.30 uur. De tweede dag starten we om 09.00 uur.

De groep

Deze 2-daagse is bedoeld voor coaches die hun PCC certificering hebben of coaches die een ACTP hebben afgerond (of op een andere manier aan de opleidingseisen voor PCC voldoen). Hierdoor zijn deelnemers voor elkaar waardevolle leerpartners en is er niet een te groot verschil in niveau. Het maximum aantal deelnemers is 14.

Aanmelding

Via deze site of je kunt een e-mail sturen aan Hein Lautenbag, ook voor een eventuele overnachting.

Accreditatie

Accreditatie voor deze workshop is aangevraagd bij de ICF voor 14 CCEU's (Core Competenties)

Locatie

De tweedaagse vindt plaats in Ouderkerk aan de Amstel in The Waverly House, een prettige en inspirerende locatie, gelegen aan de Waver op 15 minuten van Schiphol, 10 minuten van de A2 en A9, 20 minuten van Amsterdam en 40 minuten Utrecht.