Ons onderwijs is een optimale mix van online en offline. Lees meer informatie.

Fine-tuning van de coachingscompetenties

oftewel: Houd de zaag scherp!

306.20.01
€ 1.050,-

Inclusief koffie/thee, 2x lunch en 1x diner. Er is geen btw verschuldigd.

.
Donderdag van 09.30 - 19.30 uur (met verschillende pauzes) en aansluitend een gezamenlijk diner tot circa 21.30, vrijdag van 09.00 - 16.30 uur.

Geuzinge en Groeneveld (Waverly House) | Waver 25 | OUDERKERK AAN DE AMSTEL

Net als vorig jaar organiseren we weer een verdiepende workshop, waarin we veel oefenen. Als deelnemer krijg je specifieke feedback over de waargenomen kwaliteiten en tips voor verdere ontwikkeling. In ICF termen betekent dat om het PCC niveau nog beter te laten zien en/of verder op weg te gaan naar het MCC niveau.

We besteden in deze 2-daagse extra aandacht aan de nieuwe ICF coaching competentie "Embodies a coaching mindset".
Wat betekent “Embodies a coaching mindset?”
Hoe werk je aan deze competentie? Welke belemmeringen kan je daar bij tegenkomen?

Net als andere jaren kun je aangeven waarmee je wilt oefenen, zodat we zoveel mogelijk een programma op maat creëren.

deelnemers leren van

  • de demonstratiegesprekken door de MCC docenten;
  • oefenen als coach en krijgen van feedback en tips;
  • observeren van en feedback geven aan andere deelnemers die coachen;
  • inhoudelijke input van de docenten;
  • de ervaring van het gecoacht worden.

tijden

We werken de eerste dag van 09.30 - 19.30 uur (met verschillende pauzes) en hebben aansluitend een gezamenlijk diner tot circa 21.30 uur. De volgende dag werken we van 09.00 - 16.30 uur.

de groep

Deze 2-daagse is bedoeld voor coaches die hun PCC certificering hebben of coaches die een ACTP hebben afgerond (of op een andere manier aan de opleidingseisen voor PCC voldoen). Hierdoor zijn deelnemers voor elkaar waardevolle leerpartners en is er niet een te groot verschil in niveau. Het maximum aantal deelnemers is 14.

Gastdocent: Carien Karsten

De ochtend van de tweede dag verzorgt mr.dr. Carien Karsten.
Zij is psychotherapeut en coach, geeft workshops en trainingen over preventie van stress en burn-out, en schrijft boeken waarin zij wetenschappelijk onderzoek en nieuwe inzichten in de psychologie toegankelijk maakt voor een breed publiek. Zij leidt ook anderen op in het coachen van mensen met stress- en burn-outklachten.
Zij promoveerde op de wijze waarop heroïneprostituées zich door het leven slaan. Kern van het proefschrift is de invloed van trauma’s op hun leven en overlevingsgedrag. Traumatisering en de invloed ervan op ontwikkeling en psychisch lijden is een doorgaand thema in haar werk.
In 1999 verscheen Omgaan met burn-out, preventie, hulp en re-integratie. Daarvan zijn inmiddels meer dan 50.000 exemplaren van verkocht. Recente boeken zijn: Daar ga ik weer, herken je stresstype, Tot hier en niet verder, in 9 stappen uit je stress en burn-out. In 2016/17 verschenen Uit je angst, in je kracht en Werkboek Uit je burn-out, en in 2019 Minder Druk; herken jouw stressvalkuilen en voorkom burn-out over burn-out bij jongeren. Sommige boeken over burn-out zijn in het Duits en Engels vertaald (o.a. Burnout Besiegen).
In het centrum van Amsterdam geeft zij coaching en behandelt mensen voor heel diverse klachten, waaronder spreekangst, faalangst, auditieangst en posttraumatische stress.Zij schrijft columns over de balans werk-privé voor Intermediair.nl, is redacteur van EMDR Magazine en schrijft boekrecensies voor Psychologie Magazine.

aanmelding

Graag een e-mail sturen aan Hein Lautenbag, ook voor een eventuele overnachting.

accreditatie

Accreditatie voor deze workshop is aangevraagd bij de ICF: 16 CCEU’s (14 in Core Competencies en 2 in Resource Development).

data en plaats

Dit jaar vindt "de zaag" ( Fine-tuning van de coachingcompetenties) plaats op 12 en 13 november 2020 bij The Waverly House. De Waverly is geheel Corona-proof gemaakt, zodwat we live met elkaar kunnen oefenen.

Indien gewenst kan je overnachten, dit is niet in de prijs inbegrepen.

Deel deze cursus:

Vragen

020 625 08 03

Ik heb een vraag

Docent

Mw. drs. M. van der Pool MCC (Marianne) - docenten - 896427839

Marianne van der Pool is ICF Master Certified Coach, Register psycholoog NIP en psychotherapeut BIG.

Lees verder
Mw. drs. J.M. van der Meer MCC (Annemarie) - docenten - 643259287

Annemarie van der Meer is ICF Master Certified Coach, trainer en facilitator. Ze is oprichter en eigenaar van MEER Coaching en heeft 25 jaar ervaring als coach.

Lees verder

Bijna elke cursus uit ons aanbod is incompany aan te vragen.
meer weten

Trefwoorden

    Contact