Trauma Tapes: The Movie

Ketelhuis
Pazzanistraat 4 (Westerpark)
1014 DB Amsterdam
RINO amsterdam | Leidseplein 5 - | AMSTERDAM

Is de cursus vol, reeds gestart of komt de geplande datum niet uit? Laat vrijblijvend weten dat je interesse hebt en krijg automatisch een bericht als de cursus (opnieuw) ingepland wordt.

cursuscode: 1482

Interesselijst

Twee jaar geleden zijn de Trauma Tapes opgenomen. Het was één van de meest bijzondere projecten die binnen Psyflix zijn uitgevoerd. En misschien wel hét meest bijzondere.

Om het jubileum van dit project én de opening van onze gezamenlijke Academie te vieren organiseren we een intieme filmavond in de bioscoopzaal van Het Ketelhuis, waar we twee korte films tonen van de twee deelnemers uit de Trauma Tapes. Zie het als een IDFA avond inclusief een (korte) discussie over evidence based traumabehandelingen.

Tijdens deze (feestelijke) avond onthullen we het jaarprogramma van onze Academie.
Trauma Tapes: The Movie is een compilatie van de 10 traumasessies binnen één week bij twee dappere deelnemers met posttraumatische stress én de nagesprekken met beide deelnemers én aparte snijtafelsessies met de behandelaren.

Je maakt kennis met Victoria en Hans en ziet de invloed van deze traumabehandelingen. Victoria is slachtoffer van seksueel misbruik en Hans is veteraan en heeft missie-gerelateerde trauma's meegemaakt. Victoria is intussen hersteld ondanks veelvuldige trauma's en Hans beschouwde de behandelweek als een keerpunt in zijn leven.

Het unieke van deze Tapes is de combinatie van een week lang 4 evidence based behandelingen: BEPP, NET, EMDR en IE. 

De therapieën zijn uitgevoerd door niemand minder dan: 
Prof. dr. Berthold Gersons - BEPP,
Prof. dr. Ad de Jongh - EMDR,
prof. dr. Agnes van Minnen - IE en exposure in vivo, en
dr. Ruud Jongedijk - NET

Deel deze cursus:

Bijna elke cursus uit ons aanbod is incompany aan te vragen.
meer weten

Trefwoorden