Opnieuw overstap van offline naar online

28 sep 2020

De stijgende lijn in het aantal COVID-19 gevallen in Nederland zet door. Met ingang van dinsdag 29 september 18.00 uur vinden onze lessen weer online plaats. Dit geldt in ieder geval tot 20 oktober.

Met dit besluit geven we gehoor aan het appel van de landelijke en regionale overheid om het aantal contactmomenten tussen mensen zoveel mogelijk te beperken, nemen we onze verantwoordelijkheid als organisatie en scheppen we duidelijkheid voor onze docenten en cursisten. 

Dit bericht is voor het laatst aangepast op 14 oktober

Wat betekent dat voor jou als cursist?
Zou jij in de periode van 29 september tot 20 oktober in het kader van jouw cursus of (BIG-)opleiding offline onderwijs volgen? Dan verplaatsen we dat offline onderwijs naar een virtuele klasruimte. Data en tijdstippen blijven hetzelfde. Als dit voor jou van toepassing is, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Wat betekent dat voor jou als docent?
Zou jij in de periode van 29 september tot 20 oktober bij ons offline les geven? Dan verplaatsen we jouw les naar een virtuele klasruimte. Onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op, om nader af te stemmen welke gevolgen dit heeft voor jouw cursus(blok).

Onderwijs na 20 oktober?
De effecten van de aangescherpte maatregelen worden de komende weken merkbaar. Pas na de evaluatie kunnen we eventueel weer aanpassingen doen aan de inrichting van ons onderwijs. We vragen je om, net als wij, geduld te hebben, hoe lastig dat ook is.  

Onderwijs in Coronatijd
Zolang het COVID-19 virus actief is, zal ons onderwijs bepaalde periodes volledig online zijn. Wanneer offline onderwijs conform de richtlijnen is toegestaan, gaan we voor een optimale mix tussen online en offline onderwijs. Op onderstaande pagina's vind je informatie over onze maatregelen en ons onderwijs:

  • Op de pagina GGZ onderwijs en hulpverlening in coronatijd vind je informatie over online onderwijs in tijden van corona.
  • Op de pagina Coronamaatregelen vind je informatie over maatregelen die gelden als er offline onderwijs conform de richtlijnen mogelijk is.
  • In het nieuwsbericht Optimale onderwijsmix vind je informatie over de optimale mix tussen online en offline onderwijs, die we nastreven als offline onderwijs conform de richtlijnen mogelijk is.

Actuele informatie van de landelijke en lokale overheid en het RIVM vind je op:

 


Nieuwsoverzicht

Deel dit artikel

Social media

Volg je ons al op social media?

RINO op Twitter