Online onderwijs tot 1 september. Na de zomervakantie een optimale mix van online en offline. Lees meer informatie.

Onderwijs na de zomervakantie: online als basis, offline waar nodig

08 Jul 2020

De zomervakantie is nog maar net begonnen, maar bij RINO amsterdam staat alles in het teken van een gedeeltelijke terugkeer naar het Leidseplein na de zomer. Het uitgangspunt daarbij is: online als basis, offline waar nodig. 

Onze medewerkers en docenten missen de aanwezigheid van onze cursisten en de bedrijvigheid in ons pand. Nu de versoepeling van de maatregelen ruimte geeft om elkaar weer te kunnen ontmoeten, zoeken we een manier om dat mogelijk te maken.

Door de geldende hygiënemaatregelen en de afstand van 1,5 meter kunnen wij echter veel minder cursisten ontvangen dan gewoonlijk. Vanwege de beperkte capaciteit en onze zorg voor de gezondheid en veiligheid van onze cursisten, docenten en medewerkers, bieden we ons onderwijs na de zomervakantie aan in een optimale mix van online en offline onderwijs.

In het geval dat het onderwijs plaatsvindt op het Leidseplein geldt ons coronaprotocol. Bekijk de Veiligheidsinstructiekaart.

Lees meer informatie over Onderwijs en hulpverlening in tijden van coronamaatregelen.

We kunnen ons voorstellen dat je graag wil weten wat dit voor jou betekent. We houden we je op de hoogte van de verdere ontwikkelingen!

Samen gaan we voor een optimale mix
van online en offline onderwijs.


Contact