Online onderwijs tot 1 september. Na de zomervakantie een optimale mix van online en offline. Lees meer informatie.

Boom uitgevers Amsterdam selecteert in samenwerking met RINO amsterdam vakliteratuur in de categorie Psychologie & Psychiatrie. De geselecteerde boeken kun jij, als relatie van RINO amsterdam, met korting bestellen. Bekijk de selectie.

*Winactie juni*

In juni kon je kans maken op het terugverdienen van het aankoopbedrag van het aangeschafte boek. De winnaar is Marijke G. Zij kocht het boek Leren Lijden van Martin Appelo (t/m 31 juli nog met korting te koop). Waarom? Dat legt ze zelf graag aan je uit:

"In het verleden al eens eerder iets van Appelo gelezen en een online training van hem gevolgd. Ik vind zijn nuchtere kijk op zaken die net even anders zijn of anders lopen dan we gewend zijn vaak verhelderend en relativerend. Zowel beroepsmatig als privé ken ik (net als ieder ander) de neiging om onvermijdelijk lijden buiten de deur te houden en als dat niet lukt om alles in het werk te stellen om hier zo snel mogelijk vanaf te komen. Ik was dan ook benieuwd hoe Appelo dit lijden zo kon ombuigen, om hier op een andere wijze mee om te gaan. Appelo geeft voldoende mogelijkheden om hier anders naar te kijken en het in ieder geval in theorie een stuk lichter en luchtiger te maken! Prachtig hoe hij verbinding weet te leggen met diverse filosofische stromingen, soms met wetenschap en soms gewoon een nuchtere kijk hebben op het leven ....

Na de zomervakantie bedenken we weer een nieuwe winactie. Dus houd deze pagina in de gaten!

In de maand juli zijn de onderstaande titels in de aanbieding. Bestel je exemplaar via de RINO amsterdam klantenpagina op de website van Boom.

Hoop doet leven

Jan Mokkenstorm

Van € 20,90 voor € 16,75

Hoe kom je op de weg naar zelfmoord terecht? En belangrijker nog: hoe kom je er weer vanaf? Wie kan je daarbij helpen en om welke hulp gaat het dan? Hoop doet leven geeft hierop antwoorden, met heldere uitleg, handzame tips en effectieve overlevingstechnieken.

Bekijk meer info via de RINO amsterdam klantenpagina bij Boom en bestel je exemplaar!

  _______

  Patiëntgericht communiceren in de ggz

  Remke van Staveren

  Van € 37,80 voor € 30,25

  Een nieuwe, herstelondersteunende ggz begint bij een nieuwe taal en manier van denken. Patiëntgericht communiceren is een wijze van communiceren die gericht is op herstel, eigen regie en empowerment.

  Bekijk meer info via de RINO amsterdam klantenpagina bij Boom en bestel je exemplaar!

   

  _______

   

  Handboek psychose

  Redactie: Mark van der Gaag, Tonnie Staring

  Van € 44,95 voor € 35,95

  Het horen van stemmen, de angst door buren vermoord te worden en de vrees dat anderen je gedachten kennen. Elk jaar treden dit soort psychotische ervaringen voor het eerst op bij twee procent van de bevolking.

  Bekijk meer info via de RINO amsterdam klantenpagina bij Boom en bestel je exemplaar!

  Contact