Boom uitgevers Amsterdam selecteert in samenwerking met RINO amsterdam vakliteratuur in de categorie Psychologie & Psychiatrie. De geselecteerde boeken kun jij, als relatie van de RINO, met korting bestellen. Bekijk de selectie.

In de maand december zijn de onderstaande titels in de aanbieding. Bestel je exemplaar via de RINO amsterdam klantenpagina op de website van Boom.

Dit is jouw leven

Ernst Bohlmeijer, Monique Hulsbergen
Actieprijs: van € 28,20 voor € 22,55

Dit is jouw leven is het vervolg op het succesvolle boek Voluit leven dat dit jaar 10 jaar bestaat. Dit boek gaat over levenskunst. Maar in plaats van een boek waarmee jezelf kunt verbeteren, is het een boek waarmee je leert te ‘ont-beteren’.

Bekijk meer info en bestel je exemplaar via de RINO amsterdam klantenpagina bij Boom.

Een spiegel voor narcisten

Martin Appelo
Actieprijs: van € 26,80 voor € 21,45

Appelo houdt de lezer een spiegel voor. Narcisme is hierin haarscherp te herkennen: een verslavend patroon van jezelf opblazen en anderen afstoten. Een instabiele psychische basis ligt hieraan ten grondslag.

Bekijk meer info en bestel je exemplaar via de RINO amsterdam klantenpagina bij Boom.

Neuropsychologische diagnostiek

Redactie: Marc Hendriks, Roy Kessels, Mariëlle Gorissen, Ben Schmand, Annelien Duits
Actieprijs: van € 21,00 voor € 16,80 (van 1 november t/m 31 december)

Klinische neuropsychologie neemt, zeker sinds het erkennen van de klinisch neuropsycholoog als specialist in de Wet BIG in 2008, een steeds belangrijkere plaats in de ggz in.

Bekijk meer info en bestel je exemplaar via de RINO amsterdam klantenpagina bij Boom.

Negatief zelfbeeld behandelen: Tips & tools voor therapeuten

Manja de Neef | Boom uitgevers Amsterdam
E-book van € 13,95 voor € 11,15

Aanvulling op Negatief zelfbeeld (2010) In 2010 schreef Manja de Neef het (zelfhulp)boek Negatief zelfbeeld, waarmee cliënten zelfstandig hun probleem kunnen aanpakken.

Bekijk meer info en bestel je exemplaar via de RINO amsterdam klantenpagina bij Boom.

Auteur Manja de Neef geeft bij RINO amsterdam de 2-daagse cursus: CGT bij cliënten met een negatief zelfbeeld; bij As-I en As-II stoornissen | www.rino.nl/460 | start 20 maart 2020

Begin jij in januari met de GZ-opleiding bij RINO amsterdam? En schaf jij je vakliteratuur zelf aan? Dan hebben we een mooie aanbieding voor je. De titel Neuropsychologische diagnostiek, onder redactie van Marc Hendriks, Roy Kessels, Mariëlle Gorissen, Ben Schmand, Annelien Duits is met korting te koop via de klantenvoordeelpagina van Boom Uitgeverij Amsterdam.

Neuropsychologische diagnostiek

Redactie van Marc Hendriks, Roy Kessels, Mariëlle Gorissen, Ben Schmand, Annelien Duits
Actieprijs: van € 21,00 voor € 16,80 (van 1 november t/m 31 december)

Klinische neuropsychologie neemt, zeker sinds het erkennen van de klinisch neuropsycholoog als specialist in de Wet BIG in 2008, een steeds belangrijkere plaats in de ggz in. Het onderwijs op dit gebied wordt daarmee steeds belangrijker, binnen de universiteiten en daarbuiten. Neuropsychologische diagnostiek: De klinische praktijk richt zich in eerste instantie op studenten: van de opleiding psychologie en de postmasteropleiding tot gz-psycholoog. Ook leent het boek zich uitstekend als naslagwerk voor de post-gz-opleiding tot klinisch (neuro)psycholoog.

Deze herziene editie kent een nieuwe, logische indeling, die de volgorde van het neuropsychologisch diagnostisch proces volgt. De verschillende stappen van het proces worden uitvoerig behandeld: van vraagstelling via de afname, de interpretatie en de rapportage tot aan de verschillende werkvelden waarin neuropsychologische diagnostiek wordt toegepast.

Contact