Boom uitgevers Amsterdam selecteert in samenwerking met RINO amsterdam vakliteratuur in de categorie Psychologie & Psychiatrie. De geselecteerde boeken kun jij, als relatie van de RINO, met korting bestellen. Bekijk de selectie.

 

Klinische neuropsychologie

Redactie: Roy Kessels, Paul Eling, Rudolf Ponds, Joke Spikman, Martine van Zandvoort
ISBN: 9789024402830

Actieprijs: van € 71,90 voor € 57,50

Meer informatie en bestellen via de RINO amsterdam klantenpagina op de website van Boom.

Dit inmiddels klassiek geworden Nederlandstalige overzicht van de klinische neuropsychologie beschrijft de 'state of the art' van de belangrijkste theorieën, methoden en empirische gegevens die relevant zijn voor iedereen die te maken heeft met patiënten met hersendisfuncties.

Interesse in dit onderwerp?
Bekijk de cursussen uit ons aanbod met het trefwoord neuropsychologie. Bijvoorbeeld de 3-daagse cursus (waarin dit boek gebruikt wordt) Klinische neuropsychologie: diagnostiek en behandeling bij hersenstoornissen | start 16 oktober  | www.rino.nl/006

________________________________

Succes met je stress

Ed van Sliedregt
ISBN: 9789089535023

Actieprijs: van € 27,90 voor €22,30

Meer informatie en bestellen via de RINO amsterdam klantenpagina op de website van Boom.

Het Nieuwe Werken, flexwerken en de onzekere arbeidsmarkt, zorgen voor opbouwende spanning bij veel werknemers. Met als gevolg dat de werkkwaliteit afneemt en de flexwerker zich voortdurend laat afleiden door privézaken. Deze trends, maar ook andere factoren als baanonzekerheid, werkdruk, een overload aan informatie en disbalans tussen werk en privé zorgen voor een toename van mensen met een burn-out of andere psychische klachten. Dit Boom Hulpboek legt als een van de eerste boeken de nadruk op preventie. Van Sliedregt geeft praktische tips waarmee je een burn-out kunt voorkomen. Hoe zorg je ervoor dat je in evenwicht blijft en plezier houdt in je werk?

Hoe adem jij?
Stress en ademhaling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In het zomerRINO aanbod zit de cursus Stress en ademhaling op het werk | 9 juli | www.rino.nl/1006

Of bekijk nog 2 andere cursussen die gaan over het onderwerp werkstress.

 

________________________________

 

Behandelprotocol Van Probleem naar oplossing

Paul Rijnders, Els Heene, Frederik Boone
ISBN: 9789461052209

Actieprijs set: van € 28,30 voor € 22,65
Actieprijs los werkboek: van € 16,40 voor € 13,10

Meer informatie en bestellen via de RINO amsterdam klantenpagina op de website van Boom.

Van probleem naar oplossing is een hulpmiddel voor patiënt en therapeut om samen efficiënt en effectief psychische klachten te behandelen. De patiënt doorloopt zo veel mogelijk zelfstandig, terwijl de professional op een aantal momenten de patiënt ondersteunt. De therapeut legt uit en adviseert, motiveert, stimuleert en ziet toe op de uitvoering en de evaluatie. De patiënt kan hiermee op korte termijn een positief resultaat boeken..

Interesse in dit onderwerp?
Bekijk de cursussen uit ons aanbod met het trefwoord KOP. Bijvoorbeeld de 2-daagse cursus, gegeven door de auteur van het boek: KOP - Kortdurende psychologische interventies, bij milde tot matig ernstige psychische klachten | start 16 oktober  | www.rino.nl/249

 

________________________________

 

E-health (e-book)

Redactie: Alexander Waringa, Anne Ribbers
ISBN: 9789461279323

Actieprijs: van € 17,80 voor € 14,25. Deze actieprijs geldt t/m 30 juni 2019.

Meer informatie en bestellen via de RINO amsterdam klantenpagina op de website Boom.

E-health richt zich specifiek op hulp- en zorgverleners die naast reguliere dienstverlening ook online ondersteuning (willen) aanbieden aan cliënten en patiënten. In dit handboek worden de facetten van online behandelen beschreven met voorbeelden van e-health-toepassingen en ervaringen van zowel cliënten als zorgprofessionals.

________________________________

Contact