Boom uitgevers Amsterdam selecteert in samenwerking met RINO amsterdam vakliteratuur in de categorie Psychologie & Psychiatrie. De geselecteerde boeken kun jij, als relatie van de RINO, met korting bestellen. Bekijk de selectie.

 

Een spiegel voor narcisten
Martin Appelo
Actieprijs: van € 25,50 voor € 20,40

 

Meer informatie en bestellen via de RINO klantenpagina van Boom.

 

Wat is de overeenkomst tussen Pim Fortuyn, Zlatan Ibrahimovich, Steve Jobs, Nina Brink en Neelie Kroes? Volgens Martin Appelo zijn ze alle vijf narcistisch.

Met de levensverhalen van deze beroemdheden en zijn eigen ervaring houdt Appelo de lezer een spiegel voor. Narcisme is hierin haarscherp te herkennen: een verslavend patroon van jezelf opblazen en anderen afstoten. Een instabiele psychische basis ligt hieraan ten grondslag.

 

__________________

 

Laat ze maar denken
Rob Faltin
Actieprijs: van € 20,00 voor € 16,00

 

Meer informatie en bestellen via de RINO klantenpagina van Boom.

 

Wil je gewoon doen wat je wilt, zonder bang te zijn voor wat andere mensen van je denken? Met Laat ze maar denken tem je je zenuwen en kom je erachter dat afwijzing minder erg is dan je denkt. Met beproefde oefeningen, uitleg in begrijpelijke taal en een vele voorbeelden, leer je je minder aan te trekken van wat anderen van je vinden.

__________________

 

Innerlijke kritiek bij eetproblemen

Greta Noordenbos
Actieprijs: van € 21,50 voor € 17,20

 

Meer informatie en bestellen via de RINO klantenpagina van Boom.

 

Kun je iets doen aan die innerlijke kritische gedachten en stemmen die je zo dwars kunnen zitten? Jazeker! Dat is namelijk het doel van Innerlijke kritiek bij eetproblemen, de lezer helpen het zelfvertrouwen te verbeteren en weerbaarder te worden tegen innerlijke kritische gedachten en stemmen. Leer eerst hoe deze gedachten precies ontstaan, wist je bijvoorbeeld dat er een grote kans is dat die innerlijke kritiek al aanwezig was vóór eetproblemen of een eetstoornis zich ontwikkelde?

 

__________________

Contact