Hieronder vind je de vacatures voor de opleiding tot psychotherapeut (PT). Klik op het tabblad met de naam van de organisatie voor de vacature(s) van die instelling. Als er geen tabbladen staan, dan zijn er op dit moment geen vacatures.

Zoek jij als GZ-psycholoog een gedegen psychotherapeutische verdieping? De Bascule verwelkomt jou graag in deze opleidingsplek!

GZ-psycholoog in opleiding tot Psychotherapeut (24-32 uur)

Reageren op deze vacature kan tot en met 12 mei 2019.

De Bascule is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Op diverse locaties in Amsterdam en omstreken bieden wij specialistische zorg, onderwijs en dragen bij aan wetenschappelijk onderzoek en opleidingen. Ons motto is ‘Samen, beter.; wij werken nauw samen met ouders, school en andere deskundigen die betrokken zijn bij de kinderen en jongeren. Onze organisatie telt 660 collega’s die samen jaarlijks ruim 4000 cliënten helpen.

Wat ga je doen?

In de opleiding tot psychotherapeut ben je als GZ-psycholoog regiebehandelaar en sta je dichtbij de cliënt. Je bent de specialist die vanuit kennis en expertise een belangrijke rol speelt in een multidisciplinair team. In onze academische setting gaat dit hand in hand met het initiëren van wetenschappelijk onderzoek. Je ontwikkelt kennis en zorgt dat deze up-to-date wordt gehouden binnen de Bascule.

Enthousiast?

Bekijk de volledige vacaturetekst op de website van de Bascule

Heb je inhoudelijke vragen over de functie Marlies van Dijk beantwoordt ze graag (P-opleider, Klinisch Psycholoog-Psychotherapeut): 020-890 1345. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Dionne Mooijer (Recruiter): 020-890 1228.

Direct solliciteren?

Je kunt jouw cv en motivatiebrief tot en met 12/05/2019 onder vermelding van vacaturenummer 19/04/035 mailen naar sollicitatie@debascule.com

In het psychotherapeuten netwerk werken 4 psychotherapeuten samen. Ieder met een eigen praktijk rondom Utrecht. Binnen dit netwerk leiden wij psychologen op tot psychotherapeut. In 2019 komt er een vacature vrij  voor

een GZ-psycholoog i.o. tot psychotherapeut

Wat wij bieden is een stabiele en rustige werkomgeving, zeer ervaren, enthousiaste werkbegeleiders en praktijkopleider, en een ruime vergoeding. Wat wij vragen is een zelfstandig werkende, gemotiveerde kandidaat met hart voor het vak.

Meer informatie over ons netwerk vind je op: www.psychotherapeutennetwerk.nl. Op onze site lees je ook de ervaringen van GZ-psychologen die op dit moment bij ons in opleiding tot Psychotherapeut zijn.

Stel je vragen aan en/of stuur je solliciatiebrief naar Anneke de Wolf: info@afdewolf.nl  of Judith van Verseveld: judith.van.verseveld@ptnetwerk.nl.

Contact