Hieronder vind je de vacatures voor de opleiding tot psychotherapeut (PT). Klik op het tabblad met de naam van de organisatie voor de vacature(s) van die instelling. Als er geen tabbladen staan, dan zijn er op dit moment geen vacatures.

GZ-psycholoog i.o. tot Psychotherapeut
differentiatie Volwassen en Ouderen

Parnassia Groep heeft per januari 2019 6 opleidingsplaatsen beschikbaar voor een GZ-psycholoog i.o. tot Psychotherapeut, differentiatie Volwassen en Ouderen. Van die opleidingsplaatsen zijn er 3 beschikbaar in de regio Noord-Holland.

Parnassia Groep is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die gelijke kansen biedt. Elke dag werken we aan een omgeving waarin alle collega’s zich gewaardeerd en betrokken voelen en waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen. Wat je doet, doet ertoe. Draag bij aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en innovaties en maak gebruik van onze uitgebreide (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Onze eigen Parnassia Academie staat garant voor een goed opleidingsklimaat. We behoren dan ook tot de top 25 beste werkgevers van Nederland volgens – Indeed Best Places to Work 2017- Werken bij Parnassia Groep

Parnassia Academie is het opleidings-, onderzoeks- en kennisinstituut van Parnassia Groep. De Parnassia Academie verzorgt de werving, selectie, plaatsing en begeleiding van opleidelingen.


Ten behoeve van de postmaster opleiding tot psychotherapeut (driejarig) zoeken wij gemotiveerde kandidaten. De opleidingsplaatsen zijn beschikbaar bij:

Regio Haaglanden: (start januari 2019)

 • i-psy
 • PsyQ (specialisme Depressie)


Regio Rijnmond: (start januari 2019)

 • i-psy Rotterdam


Regio Noord-Holland: (start maart 2019)

 • i-psy Amsterdam
 • i-psy / PsyQ Almere
 • PsyQ Purmerend
   

Binnen deze praktijkopleidingsplaatsen zal binnen het opleidingstraject gerouleerd worden naar een ander team om op een voldoende breed terrein ervaring te kunnen opdoen.

Meer informatie en solliciteren via www.parnassiagroep.nl/werken-en-leren

Sollicitaties kunnen uiterlijk tot en met zondag 28 oktober 2018 worden ingediend. Na deze datum is de vacature gesloten en de vacaturelink niet meer werkzaam.

GZ- psycholoog i.o. tot psychotherapeut m/v

18 uur per week m.i.v. april 2019 bij het NPI

De praktijkinstelling Arkin heeft:

Per april 2019 één opleidingsplek voor een GZ- psycholoog i.o. tot psychotherapeut bij het NPI

De organisatie

Arkin is een vooraanstaande instelling op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg. Binnen Arkin worden ruim 25.000 cliënten behandeld op het gebied van de curatieve psychiatrie, forensische psychiatrie, acute psychiatrie, verslavingszorg en openbare geestelijke gezondheidzorg. Dat doen we met ruim 3.500 medewerkers op diverse locaties in Amsterdam, Utrecht en omstreken. Arkin is een overkoepelende stichting die elf merken omvat: Jellinek, PuntP, Novarum, NPI, Mentrum, Roads, Inforsa, Sinai, Arkin BasisGGz, Arkin Jeugd & Gezin en de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam. Elk merk heeft zijn eigen specialisme(n). Hierdoor kunnen mensen bij Arkin terecht voor al hun behandelingen op het gebied van geestelijke gezondheidszorg. Voor meer informatie zie www.arkin.nl

NPI
Het NPI Top-GGZ, specialist in persoonlijkheidsproblematiek, werkt vanuit een ontwikkelingsgerichte psychodynamische visie en staat voor behandelingen waar evidentie voor is. Van alle medewerkers wordt een bijdrage verwacht aan de verdere doorontwikkeling, innovatie en optimalisatie van behandelingen, ook ten aanzien van het kosteneffectief werken. Meedoen aan wetenschappelijk onderzoek, opleiding en actief uitdragen van de behandelvisie maken integraal onderdeel uit van onze werkwijze.

Wat ga je doen?

 • Zorg dragen voor (proces) diagnostiek en indicatiestelling voor behandeling
 • Participeren in een multidisciplinair team
 • Het uitvoeren van gespecialiseerde en evidence based psychodynamische en gedragstherapeutische behandelingen bij voor de opleiding relevante doelgroep patiënten (individueel, groep)

 

Wat verwachten we van je?

 • BIG geregistreerde GZ-psycholoog
 • Aantoonbare affiniteit met psychodynamische visie(s)
 • Aantoonbare ervaring met persoonlijkheidsproblematiek
 • Affiniteit c.q. ervaring in het hanteren van het diagnostische proces en het stellen van indicaties
 • Gevoel voor teamprocessen
 • Goede contactuele vaardigheden en humor, zelfreflectie, creativiteit en stressbestendigheid.

 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. Salariëring vindt plaats in de aanloopschaal van functiegroep 65. Arkin kent goede aanvullende arbeidsvoorwaarden waaronder een prima regeling woon-werkverkeer en een studiekostenvergoeding voor de PT opleiding. U wordt deelnemer aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Aanstelling geschiedt voor de duur van de opleiding

Inlichtingen

Nadere informatie kunt u inwinnen bij: Thomas Okker, ondersteuner P-opleidingen Arkin.
Tel: 020 590 4931 (dinsdag & donderdag) E-mail: p-opleidingen@Arkin.nl

Reageren

Indien u interesse heeft in bovengenoemde functie, kunt u uw sollicitatiebrief en CV voor 20 september 2018 sturen naar SollicitatieP-opleidingen@Arkin.nl t.a.v. drs. M. el Boushy, P-opleider Arkin.

Contact