Hieronder vind je de vacatures voor de opleiding tot psychotherapeut (PT). Klik op het tabblad met de naam van de organisatie voor de vacature(s) van die instelling. Als er geen tabbladen staan, dan zijn er op dit moment geen vacatures.

GZ- psycholoog i.o. tot psychotherapeut m/v

18 uur per week m.i.v. april 2019 bij het NPI

De praktijkinstelling Arkin heeft:

Per april 2019 één opleidingsplek voor een GZ- psycholoog i.o. tot psychotherapeut bij het NPI

De organisatie

Arkin is een vooraanstaande instelling op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg. Binnen Arkin worden ruim 25.000 cliënten behandeld op het gebied van de curatieve psychiatrie, forensische psychiatrie, acute psychiatrie, verslavingszorg en openbare geestelijke gezondheidzorg. Dat doen we met ruim 3.500 medewerkers op diverse locaties in Amsterdam, Utrecht en omstreken. Arkin is een overkoepelende stichting die elf merken omvat: Jellinek, PuntP, Novarum, NPI, Mentrum, Roads, Inforsa, Sinai, Arkin BasisGGz, Arkin Jeugd & Gezin en de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam. Elk merk heeft zijn eigen specialisme(n). Hierdoor kunnen mensen bij Arkin terecht voor al hun behandelingen op het gebied van geestelijke gezondheidszorg. Voor meer informatie zie www.arkin.nl

NPI
Het NPI Top-GGZ, specialist in persoonlijkheidsproblematiek, werkt vanuit een ontwikkelingsgerichte psychodynamische visie en staat voor behandelingen waar evidentie voor is. Van alle medewerkers wordt een bijdrage verwacht aan de verdere doorontwikkeling, innovatie en optimalisatie van behandelingen, ook ten aanzien van het kosteneffectief werken. Meedoen aan wetenschappelijk onderzoek, opleiding en actief uitdragen van de behandelvisie maken integraal onderdeel uit van onze werkwijze.

Wat ga je doen

Zorg dragen voor (proces) diagnostiek en indicatiestelling voor behandeling

Participeren in een multidisciplinair team

Het uitvoeren van gespecialiseerde en evidence based psychodynamische en gedragstherapeutische behandelingen bij voor de opleiding relevante doelgroep patiënten (individueel, groep)

Wat verwachten we van je

BIG geregistreerde GZ-psycholoog

Aantoonbare affiniteit met psychodynamische visie(s)

Aantoonbare ervaring met persoonlijkheidsproblematiek

Affiniteit c.q. ervaring in het hanteren van het diagnostische proces en het stellen van indicaties

Gevoel voor teamprocessen

Daarnaast zoeken wij iemand met goede contactuele vaardigheden en humor, die zelfreflectief, creatief en stressbestendig is.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. Salariëring vindt plaats in de aanloopschaal van functiegroep 65. Arkin kent goede aanvullende arbeidsvoorwaarden waaronder een prima regeling woon-werkverkeer en een studiekostenvergoeding voor de PT opleiding. U wordt deelnemer aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Aanstelling geschiedt voor de duur van de opleiding

Inlichtingen

Nadere informatie kunt u inwinnen bij:

Thomas Okker, ondersteuner P-opleidingen Arkin

Tel: 020 590 4931 (dinsdag & donderdag) E-mail: p-opleidingen@Arkin.nl

Reageren

Indien u interesse heeft in bovengenoemde functie, kunt u uw sollicitatiebrief en CV voor 20 september 2018 sturen naar SollicitatieP-opleidingen@Arkin.nl t.a.v. drs. M. el Boushy, P-opleider Arkin.

Contact