Hieronder vind je de vacatures voor de opleiding tot psychotherapeut (PT). Klik op het tabblad met de naam van de organisatie voor de vacature(s) van die instelling. Als er geen tabbladen staan, dan zijn er op dit moment geen vacatures.

In het psychotherapeuten netwerk werken 4 psychotherapeuten samen. Ieder met een eigen praktijk rondom Utrecht. Binnen dit netwerk leiden wij psychologen op tot psychotherapeut. In 2019 komt er een vacature vrij voor een GZ psycholoog in opleiding tot psychotherapeut. Wat wij bieden is een stabiele en rustige werkomgeving, zeer ervaren, enthousiaste werkbegeleiders en praktijkopleider, en een ruime vergoeding. Wat wij vragen is een zelfstandig werkende, gemotiveerde kandidaat met hart voor het vak.

Meer informatie over ons netwerk vind je op: www.psychotherapeutennetwerk.nl. Op onze site lees je ook de ervaringen van GZ-psychologen die op dit moment bij ons in opleiding tot Psychotherapeut zijn.

Stel je vragen aan en/of stuur je solliciatiebrief naar Anneke de Wolf: info@afdewolf.nl  of Judith van Verseveld: judith.van.verseveld@ptnetwerk.nl.

Contact