Hieronder vind je de vacatures voor de opleiding tot psychotherapeut (PT). Klik op het tabblad met de naam van de organisatie voor de vacature(s) van die instelling. Als er geen tabbladen staan, dan zijn er op dit moment geen vacatures.

SPEL Gooi en Vechtstreek heeft een opleidingsplek voor GZ-psycholoog of psychiater voor de opleiding tot psychotherapeut

startdatum maart of mei 2020

Reageren kan tot uiterlijk 30 september 2019

Wil jij de psychotherapie opleiding bij RINO amsterdam volgen, én het praktijkdeel hiervan in een vrijgevestigde praktijk vormgeven? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

Wij zoeken:

  • een BIG geregistreerde gz-psycholoog of psychiater die een serieuze passie heeft ontwikkeld voor het doen van psychotherapie;
  • iemand die vanaf maart of mei 2020  gedurende drie jaar als vrijgevestigd psychotherapeut in opleiding aan de slag wil binnen onze kostenmaatschap in Hilversum voor minimaal 15 cliënt-contacten in minimaal 3 dagen per week

Werkzaamheden:

  • individuele psychotherapie met volwassenen (vanaf 18 jaar)
  • algemene praktijkwerkzaamheden

Wij bieden:

  • een door het RINO amsterdam erkende opleidingsplaats psychotherapeut (BIG)
  • een ervaren team psychotherapeuten binnen een lang bestaande en goed functionerende kostenmaatschap met een prettige onderlinge werksfeer
  • een betrouwbaar verwijsnetwerk dat een ruim en gevarieerd cliëntenaanbod oplevert
  • collegiale ondersteuning rondom alles wat er bij een eigen praktijk komt kijken
  • een marktconform financieel inkomensniveau

Eens per week hebben wij praktijkoverleg en intervisie.

Nieuwsgierig?
Kijk op www.spel55.nl voor meer informatie over onze organisatie en/of neem contact op met Suzanne Ponsioen (035-6836083) en/of mail haar op psychotherapiepraktijkponsioen@gmail.com.

Solliciteren?
Digitale sollicitaties kunt u uiterlijk 30 september 2019 richten aan Suzanne Ponsioen via psychotherapiepraktijkponsioen@gmail.com.

Arkin heeft één opleidingsplek voor een GZ- psycholoog i.o. tot psychotherapeut

GZ- psycholoog i.o. tot psychotherapeut m/v
18 uur per week m.i.v. maart 2020 bij het NPI

Reageer voor 23 september 2019

De praktijkinstelling Arkin heeft:
Per maart 2020 één opleidingsplek voor een GZ- psycholoog i.o. tot psychotherapeut bij het NPI

De organisatie
Arkin is een vooraanstaande instelling op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg. Binnen Arkin worden ruim 25.000 cliënten behandeld op het gebied van de curatieve psychiatrie, forensische psychiatrie, acute psychiatrie, verslavingszorg en openbare geestelijke gezondheidzorg. Dat doen we met ruim 3.500 medewerkers op diverse locaties in Amsterdam, Utrecht en omstreken. Arkin is een overkoepelende stichting die elf merken omvat: Jellinek, PuntP, Novarum, NPI, Mentrum, Roads, Inforsa, Sinai, Arkin BasisGGz, Arkin Jeugd & Gezin en de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam. Elk merk heeft zijn eigen specialisme(n). Hierdoor kunnen mensen bij Arkin terecht voor al hun behandelingen op het gebied van geestelijke gezondheidszorg. Voor meer informatie zie www.arkin.nl

NPI
Het NPI Top-GGZ, specialist in persoonlijkheidsproblematiek, werkt vanuit een ontwikkelingsgerichte psychodynamische visie en staat voor behandelingen waar evidentie voor is. Van alle medewerkers wordt een bijdrage verwacht aan de verdere doorontwikkeling, innovatie en optimalisatie van behandelingen, ook ten aanzien van het kosteneffectief werken. Meedoen aan wetenschappelijk onderzoek, opleiding en actief uitdragen van de behandelvisie maken integraal onderdeel uit van onze werkwijze.

Wat ga je doen
-    Zorg dragen voor (proces) diagnostiek en indicatiestelling voor behandeling
-    Participeren in een multidisciplinair team
-    Het uitvoeren van gespecialiseerde en evidence based psychodynamische en gedragstherapeutische behandelingen bij voor de opleiding relevante doelgroep patiënten (individueel, groep)

Wat verwachten we van je
-    BIG geregistreerde GZ-psycholoog
-    Aantoonbare affiniteit met psychodynamische visie(s)
-    Aantoonbare ervaring met persoonlijkheidsproblematiek
-    Affiniteit c.q. ervaring in het hanteren van het diagnostische proces en het stellen van indicaties
-    Gevoel voor teamprocessen
-    Daarnaast zoeken wij iemand met goede contactuele vaardigheden en humor, die zelfreflectief, creatief en stressbestendig is.

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. Gedurende de opleiding krijg je een leer-/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding.  De contractomvang is 18 uur. Aan opleidingstijd onder werktijd wordt wekelijks 2 uur cursorisch onderwijs toegekend.

Inschaling
Inschaling vindt plaats o.b.v. het aantal jaren ervaring als GZ-psycholoog:  
•    < 3 jaar ervaring als GZ-psycholoog, inschaling van 64.0 tot 64.3
•    ≥ 3 jaar ervaring en < 5 jaar ervaring als GZ-psycholoog inschaling in 65.0
•    ≥ 5 jaar ervaring en < 10 jaar ervaring als GZ-psycholoog inschaling in 65.2
•    ≥ 10 jaar ervaring als GZ-psycholoog inschaling in 65.5
Gedurende de opleiding, met een maximum van 3 jaar, wordt er jaarlijks een periodieke verhoging toegekend.  

Kosten opleiding
De kosten voor het cursorische deel van de opleiding wordt door Arkin betaald. Kosten van leermiddelen en leertherapie zijn voor eigen rekening.

Inlichtingen
Nadere informatie kunt u inwinnen bij:
Thomas Okker, ondersteuner P-opleidingen Arkin
Tel: 020 590 4931 (maandag, dinsdag & donderdag) E-mail: p-opleidingen@Arkin.nl

Reageren
Indien u interesse heeft in bovengenoemde functie, kunt u uw sollicitatiebrief en CV voor 23 september 2019 sturen naar SollicitatieP-opleidingen@Arkin.nl  t.a.v. drs. M. el Boushy, P-opleider Arkin.
 

Contact