Wil jij ook online deskundig worden?

17 apr 2020

Nu face-to-face clientencontact contact even niet mogelijk is, biedt e-health een bron aan mogelijkheden om je als zorgprofessional vooruit te helpen. Interesse? Volg dan de online opleiding e-Health voor hulp- en zorgverleners die wij in samenwerking met Rino Groep, RINO Zuid en eCarePro organiseren.

Wil je concreet en gedegen aan de slag met de mogelijkheden van e-health? Dat kan met deze online opleiding online proeftraject. In deze Masterclass leer je face-to-face zorgverlening te combineren met online begeleiding. Je leert meer over de verschillende vormen van e-health en de kracht van online begeleiden en behandelen. Op methodische wijze ga je aan de slag met blended begeleiden zodat je je deze online vaardigheden eigen maakt. Meer informatie en aanmelden via www.rino.nl/1115 | start 4 juni | vroegboekkorting t/m 20 april


Praktische toepassing
De voordelen, maar ook de valkuilen van e-health komen aan bod. Hoewel de opleiding een sterke theoretische basis kent ligt de nadruk op de praktische toepassing. Tijdens een proeftraject ga je concreet oefenen met een trainer-acteur die zich als patiënt voordoet. Zo ervaar je welke competenties je nodig hebt om effectief gebruik te maken van online behandelen.

  • Deze opleiding met proeftraject is ontwikkeld voor zorgprofessionals die willen leren hoe je online en blended begeleiding succesvol kunt inzetten in de (eigen) praktijk.
  • Na deze opleiding heb je meer kennis en concrete (aanvullende) vaardigheden om op een effectieve manier aan de slag te gaan met e-health.

 

Ervaring
“Zeer goede Masterclass, met veel interactie en een zeer kundige trainer. De studiestof gaf veel informatie om beter grip te krijgen op de mogelijkheden van e-health. Het proeftraject met de onlinepatiënt was zeer realistisch. De Masterclass gaf ook stof tot nadenken over de interne kwaliteit en aanleiding om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Het sloot nauw aan bij onze dagelijkse praktijk.”
Deelnemer Agnes Willemse (GGzE Direct, GZ-psycholoog/projectleider online behandelteam)

Over eCarePro
eCarePro is een expertorganisatie op het gebied van online begeleiden en behandelen. Door jarenlange ervaring in het trainen en (bij)scholen van zorg- en hulpverleners heeft eCarePro brede kennis en expertise over de e-health uitdagingen binnen de zorgsector. De belangrijkste inzichten en handvatten om e-health in te zetten zijn door eCarePro gebundeld in het boek “E-health: Handboek voor zorg- en hulpverleners”.

Image
Image
Image


Nieuwsoverzicht

Deel dit artikel

Social media

Volg je ons al op social media?

RINO op Twitter