Ons onderwijs na de zomervakantie

21 jun 2021

Gedurende de coronacrisis hebben wij steeds de richtlijnen voor het hoger onderwijs gevolgd. Ook bij de start van het nieuwe studiejaar in september blijven we dit doen. Leidraad hierbij zijn de scenario’s voor het hoger onderwijs zoals opgesteld door de Rijksoverheid.  

Sinds begin mei ontvangen we in beperkte mate weer cursisten in ons pand aan het Leidseplein. We hebben jullie aanwezigheid gemist en de bedrijvigheid in ons pand voelt heel goed! We zijn dan ook heel blij dat de maatregelen het toelaten dat we na de zomervakantie al onze leslokalen weer in gebruik nemen. Waarschijnlijk nog wel met enkele maatregelen.  

Weer volledige bezetting op Leidseplein  

Vanaf maandag 23 augustus, de start van het nieuwe studiejaar, streven we naar een volledige bezetting van onze lokalen.  

Voor onze BIG-opleidingen geldt dat alle lessen in principe offline plaatsvinden op het Leidseplein.

Voor al onze overige opleidingen en cursussen bieden we een optimale mix tussen offline & online onderwijs. Dit wordt in nauw overleg met de docent(en) vormgegeven.

De ZomerRINO workshops in augustus zijn nog grotendeels online.

Als de overheid besluit dat er aanvullende of strengere maatregelen nodig zijn, dan volgen we dat beleid. Dat kan betekenen dat in bepaalde periodes ons onderwijs weer gedeeltelijk of volledig online aangeboden wordt. Natuurlijk hopen we dat het niet zover komt!

Ons onderwijs tot 23 augustus

Tot 23 augustus handhaven we de huidige situatie met één kleine wijziging: Vanaf 26 juni is het dragen van een mondkapje in de gangen niet meer verplicht. Wel liggen er door het hele pand mondkapjes, zodat deze voor iedereen beschikbaar zijn, als het niet mogelijk is om 1.5 meter afstand te bewaren. Voor cursisten en docenten die dat willen zijn zelftests beschikbaar. Zij kunnen deze opvragen via: info@rino.nl.  

We wensen je een fijne zomer en graag tot ziens op het Leidseplein!

 


Nieuwsoverzicht

Deel dit artikel

Social media

Volg je ons al op social media?

RINO op Twitter