Nieuwe corona-maatregelen vanaf 30 augustus

16 aug 2021

nieuwsafbeelding - Nieuwe corona-maatregelen vanaf 30 augustus - 1332752746

Bij RINO amsterdam vinden wij het belangrijk dat docenten en cursisten elkaar veilig kunnen ontmoeten. De veiligheidsmaatregelen voor onze locatie aan het Leidseplein helpen ons om jouw veiligheid en gezondheid te waarborgen, en worden steeds bijgewerkt in lijn met de actuele adviezen van de overheid. Naar aanleiding van de corona-persconferentie op 13 augustus zijn onze veiligheidsmaatregelen gewijzigd.

Hieronder het overzicht van de (nieuwe) maatregelen die ingaan op 30 augustus. Tot aan deze datum blijven de veiligheidsmaatregelen die je gewend was vóór de zomervakantie van kracht.

Gewijzigde veiligheidsmaatregelen bij RINO amsterdam.  

Overzicht van onze maatregelen per 30 augustus 2021

  • Alle leslokalen worden weer in gebruik genomen.
  • De reguliere start-, pauze- en eindtijden zijn weer van toepassing voor Nascholing & Opleiding.
  • We blijven hybride onderwijs aanbieden aan de cursisten van Nascholing & Opleiding.
  • Alle BIG-opleidingsgroepen volgen fysiek onderwijs op onze locatie aan het Leidseplein. Indien je wegens Covid-gerelateerde overmacht zoals quarantaine zonder ziekte niet in de gelegenheid bent om naar onze locatie te komen, dan kun je voor een korte periode de les online volgen -mits je daartoe in staat bent uiteraard.
  • Om drukte te voorkomen wijzen wij vaste leslokalen en lestijden toe aan elke BIG-opleidingsgroep. De lokaalindeling en start-, pauze- en eindtijd van de groepen delen wij voor aanvang van de les per mail en/of via Mijn.RINO.nl.
  • Het gebruik van een mondkapje is verplicht voor alle bezoekers en geldt in het gehele pand, met uitzondering van de leslokalen. Tijdens de les, in het leslokaal mag jouw mondkapje weer af. RINO amsterdam stelt mondkapjes beschikbaar bij de entree.
  • Ons onderwijs is kleinschaliger dan dat op de universiteiten. Waar mogelijk handhaven wij daarom de anderhalve meter maatregel. Het kan, en is veiliger. We doen daarom opnieuw een beroep op iedereen om deze maatregel zoveel mogelijk in acht te nemen.
  • Heb je koorts, een loopneus of vertoon je andere symptomen? Blijf dan thuis.


Aanvullende informatie voor jouw bezoek aan RINO amsterdam

We informeren je per mail over de actuele veiligheidsmaatregelen die relevant zijn voor jouw bezoek aan RINO amsterdam. Ook bieden wij de Veiligheidsinstructiekaart aan bij aanvang van elke les. Deze kaart bevat beknopte informatie over de geldende maatregelen op onze locatie.

Wil je meer weten over de maatregelen op onze locatie, zoals het gebruik van de lift en hoe wij omgaan met ventilatie in de lesruimten? Of wil je de actuele Veiligheidsinstructiekaart van RINO amsterdam alvast inzien? Voor alle informatie en documentatie rondom onze veiligheidsmaatregelen kun je terecht op onze website: www.rino.nl/coronamaatregelen

Heb je een vraag? Wij helpen je graag.

Indien je vragen hebt naar aanleiding van dit bericht, neem dan rechtsreeks contact met ons via 020 – 625 08 03, of stuur ons een email: info@rino.nl. Wij helpen je graag! 


Nieuwsoverzicht

Deel dit artikel

Social media

Volg je ons al op social media?

RINO op Twitter