Corona update: combinatie offline en online onderwijs

02 mrt 2020

Laatste update 24 augustus | Naar aanleiding van de geldende coronamaatregelen heeft RINO amsterdam besloten vanaf 17 augustus een optimale mix van offline en online onderwijs aan te bieden.

Sinds 16 maart heeft ons onderwijs online plaatsgevonden. Inmiddels is het onderwijs op het Leidseplein gedeeltelijk opgestart. Lees het nieuwsbericht: Lessen weer van start op Leidseplein.

We bieden onze docenten voortdurend deskundigheidsbevordering op maat. Op die manier houden we samen de kwaliteit van ons onderwijs op peil.

Als cursist kun je op deze manier, weliswaar op afstand, toch onderwijs blijven volgen. Online onderwijs is voorlopig ook dé manier om punten te verzamelen voor jouw (her)registratie. En dat kan volop bij RINO amsterdam. Zet de stap en meld je nu aan voor onderwijs in onze virtuele klassen! Bekijk het aanbod dat binnenkort start.

Lees de ervaringen van docenten en cursisten.

RINO amsterdam geeft gehoor aan de aangescherpte maatregelen, die de overheid heeft ingesteld en draagt zij bij aan het tegengaan van de verspreiding van het Coronavirus. Digitalisering zorgt voor de continuïteit van onze onderwijsactiviteiten. Met de inzet van al onze docenten, cursisten en medewerkers komen we deze bijzondere periode door met zo min mogelijk studievertraging.

Hoe werkt het (online) les volgen?
Sta je ingeschreven voor een cursus die binnenkort start? Volg je bij ons een BIG-opleiding? Of sta je als docent ingeroosterd om onderwijs te geven?  Dan krijg je persoonlijk bericht met daarin informatie over iof jouw cursus online of offline plaatsvindt of dat het een optimale mix wordt. BIj online onderwijs krijg je instructies voor het gebruikmaken van een online tool, waarmee je vanuit huis of werk kunt inloggen om de les te volgen.

De actuele informatie over het coronavirus, waarop wij onze aanpak baseren, is te vinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Het RIVM monitort de situatie in Nederland en heeft een vragen- en antwoordenpagina ingericht.

 


Nieuwsoverzicht

Deel dit artikel

Social media

Volg je ons al op social media?

RINO op Twitter