Informatieavond opleiding Schoolpsycholoog

Deelname aan de informatieavond is kosteloos
Startdata
-
1500.24.02 ONLINE
Kosteloos
Data en accreditaties
Data
Donderdag 20 juni 2024 van 19:00 tot 20:00
Afwisselend online of op locatie RINO Amsterdam | -

Is de cursus vol, reeds gestart of komt de geplande datum niet uit? Laat vrijblijvend weten dat je interesse hebt en krijg automatisch een bericht als de cursus (opnieuw) ingepland wordt.

Interesselijst

Wil je meer weten over de postacademische opleiding Schoolpsycholoog? Erachter komen of het echt wat voor jou is? Woon onze voorlichting bij op donderdag 20 juni van 19.00-20.00 uur. De bijeenkomst is online. Ontmoet leden van het opleidingsteam en een alumnus en stel al je vragen. Deelname is kosteloos. 

We zien er naar uit je te ontmoeten! 

Doelgroep

  • Je werkt als universitair afgestudeerd psycholoog of (ortho)pedagoog in het onderwijs of op het snijvlak van zorg en onderwijs.
  • Je bent in het bezit van de Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD van het NIP) of de diagnostische aantekening van het NVO. 
  • Je hebt hart voor onderwijs, kunt goed schakelen en houdt van innoveren.
  • Je wilt je inhoudelijk ontwikkelen en doet dat graag samen met anderen die ook in het onderwijs werken.
  • Je zoekt verdieping op het gebied van groepsdynamiek, handelingsgerichte diagnostiek en de nieuwste inzichten uit de wetenschap.
  • Je werkt graag met groepen en ook graag een-op-een.

Inhoud

We gaan het hebben over de inhoud van de opleiding. Daarnaast komen allerlei praktische zaken aan bod, zoals supervisie, werkbegeleiding en waar jouw werkplek aan moet voldoen om in aanmerking te komen. Ook leer je hoe je je kunt aanmelden voor de opleiding.

Deel deze cursus:

Bijna elke cursus uit ons aanbod is incompany aan te vragen.
meer weten

Trefwoorden