Corona-maatregelen vanaf 26 november 2021. Lees meer informatie.

Nieuwsbrievenoverzicht NB

Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende nieuwsbrieven die RINO amsterddam verstuurt. Klik op de linkjes in het menu aan de linkerzijde en lees de beschrijving van de nieuwsbrieven. Je kunt je aanmelden voor zoveel nieuwsbrieven als je wil. Na aanmelden kun je je altijd afmelden, via de link onderaan de mailing die je ontvangt.

Volwassenen en Ouderen

In de nieuwsbrief Volwassenen en Ouderen delen we een selectie aan cursussen uit ons aanbod voor de doelgroep Volwassenen en Ouderen. Deze nieuwsbrief verschijnt 6x per jaar (om de 2 maanden). Meld je aan voor de Nieuwsbrief Volwassenen en Ouderen (NB V&O)

 

Kinderen en Jeugd

In de nieuwsbrief Kinderen en Jeugd (K&J) delen we een selectie aan cursussen uit ons aanbod voor de doelgroep Kinderen en Jeugd. Deze nieuwsbrief verschijnt 6x per jaar (om de 2 maanden). Meld je aan voor de Nieuwsbrief Kinderen & Jeugd (NB K&J)

RINO amsterdam
Schoolpsycholoog
Coach, Management en Organisatie
Amsterdam Solution Focused Community

De Amsterdam Solution Focused Community (ASFC) is een platform voor GZ-professionals met een focus op oplossingsgerichte methodiek. Meld je aan voor de nieuwsbrief ASFC en je krijgt 4x per jaar een mail met de aankondiging van de ASFC bijeenkomsten en geselecteerd aanbod oplossingsgerichte cursussen.

PraktijkOndersteuner Huisarts Geestelijke GezondheidsZorg POH-GGZ

De nieuwsbrief PraktijkOndersteuner Huisarts Geestelijke GezondheidsZorg (POH-GGZ) verschijnt 2x per jaar en brengt je op de hoogte van cursusaanbod dat aanlsuit bij jouw vakgebied. Meld je aan voor de nieuwsbrief POH-GGZ.

 

     

Contact