Reünie KP opleiding - Donderdag 9 juni

16 mei 2022

Hier aanmelden >>

RINO amsterdam gaat helaas afscheid nemen van Maie el Boushy in haar rol als hoofddocent behandeling voor de BIG opleidingen Psychotherapie en Klinische Psychologie. Vorig jaar hebben wij ook al afscheid genomen van Els Graafsma in haar rol als hoofddocent diagnostiek.

Maie en Els hebben sinds de oprichting in 2003 van het KP-register een enorm belangrijke rol gehad voor de KP-opleiding van RINO amsterdam. Niet alleen hebben zij in deze periode bijgedragen aan het tot stand komen van het curriculum en de verschillende hervormingen daarvan ook hebben zij zich ingezet voor een betere positie van de opleidelingen en het opleidingsklimaat met bijbehorende beschikbaarheidsbijdrage. Maie en Els wisten altijd op zeer constructieve wijze hun stem te laten horen wat ervoor heeft gezorgd dat de BIG KP-opleiding is gegroeid en ontwikkeld en er meer dan 200 KP-ers zijn afgestudeerd. Om de continuïteit te waarborgen waren Maie en Els in de afgelopen jaren ook altijd bereid tijdens interbellums van hoofdopleiders waar te nemen.

Dankbaar voor het invullen van de rol als hoofddocent behandeling en de bijdrage aan een divers curriculum zullen we Maie haar inbreng en sprankelende en soms ook kritische persoonlijkheid erg gaan missen. Wij zijn blij dat Maie als p-opleider nog steeds aan RINO amsterdam verbonden blijft. Maie zal worden opgevolgd door Jetske Emmelkamp, onder andere werkzaam bij GGZ inGeest als klinisch psycholoog en psychotherapeut.

Voor RINO amsterdam was Els ook een zeer belangrijke samenwerkingspartner. Ze was een van de allereerste hoofddocenten en ook een van de allereerste p-opleiders waar RINO amsterdam mee samenwerkte. We zijn Els zeer erkentelijk voor haar bijdrage aan RINO amsterdam en in het bijzonder ook voor haar aandeel in de vorming van het Diagnostiek onderwijs binnen zowel de GZ en de KP. Els is als hoofddocent diagnostiek voor de opleidingen Klinische Psychologie opgevolgd door Han Berghuis maar blijft gelukkig nog verbonden aan RINO amsterdam als lid van de examencommissie.

Mede ter ere van het afscheid van deze twee zeer bepalende personen organiseert RINO amsterdam op 9 juni een KP-reünie met alle opleidingsgroepen vanaf 2003.

Hier aanmelden >>

 


Nieuwsoverzicht

Deel dit artikel

Social media

Volg je ons al op social media?

RINO op Twitter