Psyflix meets RINO amsterdam! We starten een gezamenlijke academie.

04 jul 2023

We hebben getekend! Dat is goed nieuws voor jou als cursist. In samenwerking met Psyflix organiseren we in het komende jaar uniek cursusaanbod!

Psyflix beschikt over een groot netwerk van (internationale) topbehandelaren. Via filmpjes, waarin zij in gesprek gaan met deze topbehandelaren, delen zij deze kennis met Psyflix abonnees en op social media. RINO amsterdam is expert op het gebied van ontwikkelen en implementeren van scholing voor de ggz professional en heeft ruime ervaring in het organiseren van evenementen en congressen. Een veelbelovende samenwerking dus. We delen alvast een tipje van de sluier met je, pak je agenda er alvast bij!

◽Zin in een unieke ervaring? Ga met ons naar de film! 🎞️
Noteer alvast in je agenda: 𝟮𝟱 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿.
Deze filmavond staat in het teken van de ‘Traumatapes’. We maken er een IDFA achtige setting van waarin we met elkaar in discussie gaan over de film. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief https://lnkd.in/dzqV7-iT om op de hoogte gehouden te worden van deze onvergetelijke avond. Houd ook onze social media berichten goed in de gaten;

◽We bieden je een gevarieerd jaarprogramma, tijdens de filmavond onthullen we enkele onderwerpen waar je in 2024 bij kunt zijn;

◽We werken samen met de beste (inter)nationale docenten met actuele kennis over therapie en diagnostiek. Evidence based? Uiteraard!

Kortom, we gaan samen iets waardevols beginnen en we hopen van harte dat je erbij bent!

 

Samenwerking Psyflix en RINO amsterdam


Nieuwsoverzicht

Deel dit artikel

Social media

Volg je ons al op social media?

RINO op Twitter