Nieuwe NS-stakingen aangekondigd

06 sep 2022

NS-medewerkers gaan mogelijk opnieuw staken:

  • Vrijdag 9 september in de regio Noordwest en West;

Heb je op een van de aangekondigde stakingsdagen een cursus of opleiding op onze locatie aan het Leidseplein in Amsterdam? Dan raden we je aan om van tevoren te bekijken welk effect deze staking heeft op je reis. Een staking van het openbaar vervoer valt buiten onze sfeer van invloed.

Kom je met de auto naar Amsterdam?
We wijzen je graag op een aantal aantrekkelijke alternatieven om je auto te parkeren. Zo hebben Q-park Nieuwendijk (€27,50) en Q-park Amstel (€25,-) momenteel aantrekkelijke dagtarieven die online gereserveerd kunnen worden.

Overweeg ook eens een parkeerplek op een van de gemeentelijke P+R parkeerlocaties te gebruiken. De P+R informatiepagina laat realtime zien in welke parkeerlocaties plaatsen vrij zijn, welke handelingen je uit moet voeren om van het goedkope tarief (€1,- tot €8,- voor 24 uur) te kunnen profiteren en hoe je vanaf de parkeerplaats met het openbaar vervoer naar het centrum van Amsterdam verder kunt reizen.

Wil je het liefst zo dicht mogelijk bij het Leidseplein parkeren?
Dan raden we je aan om een parkeerplek te reserveren bij Q-Park Byzantium of Q-Park Europarking.

Tegemoetkoming in kosten
In sommige gevallen kun je aanspraak maken op de NS Geld Terug bij Vertraging regeling of een Tegemoetkoming in kosten voor vervangend vervoer (maximaal €25,- p.p.p). Meer informatie over deze regelingen vindt je op deze pagina.


Nieuwsoverzicht

Deel dit artikel

Social media

Volg je ons al op social media?

RINO op Twitter