Nieuwe inhoudelijk directeur bekend

09 aug 2019

Lisette Pondman start per 1 oktober 2019 bij RINO amsterdam als inhoudelijk directeur. De Raad van Toezicht kijkt terug op een succesvol verlopen procedure en is verheugd Lisette te hebben kunnen aanstellen.

Marieke van Dam blijft actief in haar rol als directeur tot 12 september 2019, om de overdracht naar Lisette soepel te laten verlopen.

Gepassioneerde inhoudelijk leider
Lisette profileerde zich in het intensieve selectietraject, als de gepassioneerde en bevlogen inhoudelijk leider, waar de organisatie naar op zoek was. Lisette is een gepromoveerd sociaal wetenschapper, die al langer actief is als manager in de wereld van de Geestelijke Gezondheidszorg.

De laatste jaren als directeur van de Nederlandse Vereniging voor Gezins- en Relatietherapie (NVRG). Als zodanig kent Lisette de wereld van de GGZ en haar scholing en heeft ze een groot netwerk. Maar bovenal heeft Lisette het vermogen professionals te verbinden en te enthousiasmeren.

Samen met zakelijk directeur Davy Blekman vormt ze de tweehoofdige directie, met wie RINO amsterdam de toekomst vol vertrouwen tegemoet gaat.

Overdracht begonnen
Dinsdag 13 augustus was een bijzondere dag. Marieke van Dam ontmoette haar opvolger Lisette Pondman. De overdracht is begonnen! 

Image
Overdracht huidige en nieuwe inhoudelijk directeur


Nieuwsoverzicht

Deel dit artikel

Social media

Volg je ons al op social media?

RINO op Twitter