In memoriam Ineke Hol

16 mei 2022

Ons bereikte het verdrietige nieuws dat onze collega Ineke Hol, geheel onverwacht, op 2 april 2022 is overleden. We zijn zeer bedroefd en aangeslagen. 

Ineke werkte de afgelopen 15 jaar vol overgave bij ons. Zij stond klaar voor docenten en cursisten als coördinator bij de BIG-opleidingen, de afdeling Nascholing & Opleiding en met name bij de Opleiding Schoolpsycholoog. Hierin combineerde zij aandachtsgebieden die vanuit haar werkervaring en opleidingsachtergrond goed bij haar pasten.

In Ineke verliezen we een vrolijke, gedreven, enthousiaste en kundige collega. Ineke was een geliefde collega die veel tijd nam om met aandacht en interesse te luisteren naar wat iemand haar vertelde. En wat konden we met elkaar lachen!

Ineke had aandacht voor schoonheid en detail. Dat zagen we terug in haar keuze voor kleding en sieraden en in de manier waarop zij haar werk deed: met zorg, aandacht en creativiteit.

Reizen was een grote passie van haar en daar vertelde ze ons graag over. Op de foto zie je Ineke toen zij genoot van haar reis door Japan. 

Zij laat een grote leegte achter bij haar familie, vrienden, naasten, collega’s en iedereen met wie zij heeft samengewerkt. Wij wensen iedereen die Ineke liefhad veel sterkte.

Wil je herinneringen aan Ineke of je medeleven delen? Stuur dan graag een email aan condoleance@rino.nl. Wij zorgen ervoor dat de familie dit krijgt. Bij voorbaat veel dank, ook namens haar familie.


Nieuwsoverzicht

Deel dit artikel

Social media

Volg je ons al op social media?

RINO op Twitter