Laatste lesdag Manja de Neef

16 mei 2022

Vandaag verzorgt docent Manja de Neef haar laatste lesdag voor RINO amsterdam. Hier gaan we natuurlijk niet zomaar aan voorbij! Manja is vanaf 2001 actief als docent voor RINO amsterdam en is in haar lange loopbaan van grote waarde geweest in het (CGt-)onderwijs. Haar cursussen werden door cursisten altijd erg goed gewaardeerd. Manja is altijd royaal in het delen van haar kennis met cursisten en docenten.

Vanaf 2010 richtte Manja zich op het onderwerp negatief zelfbeeld, ze ontwikkelde een succesvolle methode om het negatieve denken te doorbreken. Ze schreef er meerdere boeken over en ontwikkelde een cursus. Deze cursus over de behandelmethode verzorgde Manja ook vele malen. Zij kan als geen ander haar methode bevlogen en begrijpelijk overbrengen waardoor velen dit in hun dagelijkse praktijk toepassen.

Inmiddels heeft Manja haar enthousiasme overgedragen aan haar collega's waardoor we ook in de toekomst haar cursussen kunnen blijven aanbieden. In de afgelopen jaren heeft Manja meer dan duizend mensen lesgegeven en haar en haar kennis en ervaring overgedragen. Namens RINO amsterdam: Dank je wel Manja!


Nieuwsoverzicht

Deel dit artikel

Social media

Volg je ons al op social media?

RINO op Twitter