Hoofdopleider Annemiek van Dijke neemt afscheid

04 mrt 2019

Op 27 februari nam RINO amsterdam met een prachtig inhoudelijk symposium afscheid van hoofdopleider opleiding Klinisch Psycholoog, Annemiek van Dijke.

Els Graafsma en Maie El Boushy, hoofddocenten KP, bedankten Annemiek uitgebreid voor de jarenlange plezierige samenwerking. Ze boden haar een kleurrijk kunstwerk aan, dat de uitvliegende nieuwe klinisch psychologen voorstelde. Het Stichtingsbestuur en Marieke van Dam, directeur RINO amsterdam, voegden daar hun grote waardering en dank aan toe!

Er waren indrukwekkende presentaties door prof. Marrie Bekker, over gendersensitief behandelen, dr. Nelleke Nicolai, over interoceptie en alexithymie, prof. Ad Kerkhof, over de noodzaak van opleiding in suïcidepreventie, en dr. Jo Vandermeulen, over psychotherapie en neuropsychologie. Daarbij bleek ook hij een fan van Jaak Panksepp, wiens model over de zeven brainsystems de prominent aan de orde kwam in de masterclass van Mark Solms over Affective Neuroscience in februari. Twee medewerkers van de Digitale Poli van PsyQ/Niceday vertelden ons uitgebreid over hun ervaring met 100% online behandelingen, en de positieve waardering van cliënten voor deze behandelvorm.

Image
drie vrouwen staand

Image
twee-dames-staand

 

 


Nieuwsoverzicht

Deel dit artikel

Social media

Volg je ons al op social media?

RINO op Twitter