Eerste groep cursisten van de opleiding Consulent Infant Mental Health neemt diploma in ontvangst

16 dec 2022

Op 14 december was het feest bij RINO amsterdam. De eerste groep cursisten van de opleiding Infant Mental Health-consulent namen tijdens een feestelijke uitreiking het diploma in ontvangst.  

Infant Mental Health heeft betrekking op onderzoek en zorg voor zeer jonge kinderen en zijn/haar ouders of verzorgers (vanaf de zwangerschap of zwangerschapswens tot 6 jaar). Binnen de opleiding tot IMH consulent leer je problemen of risico's herkennen zowel bij de ouder, het kind als binnen de ouder-kind relatie. Je leert over de normale en afwijkende ontwikkeling van het kind; ouderschap en de ouder-kind relatie. Je ontwikkelt vaardigheden en competenties op het gebied van observeren van het jonge kind en de ouder-kind relatie en gesprekstechnieken. Tot slot is er aandacht voor het uitdragen van de IMH visie binnen je werksetting.

Ben je benieuwd naar deze opleiding? Er is nog 1 plek voor deelname beschikbaar in de groep die start in januari 2023! Voor meer informatie over de opleiding IMH-consulent: www.rino.nl/1081

 

Geslaagd IMH consulent


Nieuwsoverzicht

Deel dit artikel

Social media

Volg je ons al op social media?

RINO op Twitter