Dr. Karin Hendriks nieuwe Inhoudelijk Directeur-Bestuurder RINO amsterdam

15 jul 2022

Dr. Karin Hendriks start per 1 november 2022 bij RINO amsterdam als Inhoudelijk Directeur - Bestuurder. De Raad van Toezicht kijkt terug op een succesvol verlopen selectieprocedure en is verheugd Karin te kunnen aanstellen.

๐—ฉ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ธ, ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜
Karin heeft een achtergrond in psychologie en bedrijfskunde, en is sinds 2005 als manager actief binnen het GGZ-onderwijs. In het selectietraject profileerde zij zichzelf als een bevlogen inhoudelijk leider; waar de organisatie naar op zoek is.

In samenwerking met alle medewerkers van RINO amsterdam gaat Karin als bestuurder in belangrijke mate bijdragen aan verbindingen in de interne- en externe organisatie.

๐—ž๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป: โ€˜RINO amsterdam is voor mij een zeer vertrouwde organisatie binnen een werkveld waar ik al jaren met plezier actief ben. Een werkveld waarbinnen ook veel uitdagingen zijn zoals de nieuwe beroepenstructuur, het programma adaptieve vervolgopleidingen en nieuwe aanbieders op de opleidingenmarkt. Belangrijke ontwikkelingen die vragen om strategische en creatieve antwoorden. Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn nieuwe collegaโ€™s, via kennisoverdracht in brede zin, de zorgprofessional te helpen om de best mogelijke zorg te kunnen bieden. Hierbij is verbinden van de praktijk en wetenschap voor mij een vanzelfsprekendheid.โ€™

Binnen RINO amsterdam kijken we erg uit naar haar komst en wensen Karin veel succes en plezier binnen deze nieuwe rol.


Nieuwsoverzicht

Deel dit artikel

Social media

Volg je ons al op social media?

RINO op Twitter