Coronamaatregelen opgeheven

24 apr 2023

Onlangs heeft het kabinet de laatste coronamaatregelen opgeheven: zelftesten bij klachten en thuisblijven bij een positieve test zijn niet langer nodig. Dit geldt ook voor het hoger onderwijs. Ook bij RINO amsterdam hanteren we niet langer een coronabeleid.

Volg je de opleiding Schoolpsycholoog, IMH, Seksuologie of FloorPlay?
Via de opleidingsmedewerker of de opleidingsmanager van de desbetreffende cursus of opleiding kan je aangeven dat je tijdens de lesdag onverhoopt afwezig bent, bijvoorbeeld door ziekte.
Voor onze opleidingen geldt dat beleid omtrent ziekte en onverhoopte afwezigheid via de betreffende opleiding wordt gecommuniceerd. 


Volg je een andere nascholing bij RINO amsterdam? Ziekmeldingen kunnen per mail worden doorgegeven via info@rino.nl

Volg je een BIG-opleiding?
Volg je een BIG-opleiding en ben je ziek of onverhoopt afwezig? Informeer in dit geval tijdig de opleidingsmedewerker van jouw BIG-opleidingsgroep. Weet je niet precies wie de opleidingsmedewerker is? Stuur dan een bericht aan info@rino.nl. Geef daarbij duidelijk aan in welke lesgroep je zit. Het bericht wordt dan door ons doorgestuurd aan de juiste persoon.

 

Voor onze BIG-opleidingen geldt dat beleid omtrent ziekte en onverhoopte afwezigheid via de betreffende opleiding wordt gecommuniceerd. 
 


Nieuwsoverzicht

Deel dit artikel

Social media

Volg je ons al op social media?

RINO op Twitter