Aanvraag extra subsidie GZ-opleidingsplaatsen 2020

24 dec 2019

De Tweede Kamer heeft op 3 december ingestemd met het voorstel om 100 extra GZ-psychologen op te leiden in 2020. Met deze extra plaatsen hoopt de Tweede Kamer het te kort van gekwalificeerde GZ-psychologen te verkleinen en op termijn de doorstroom naar klinisch psychologen te vergroten.

RINO amsterdam gaat zich maximaal inspannen om deze extra GZ-opleidingsplaatsen op korte termijn te realiseren.  Wij bieden extra opleidingsplaatsen GZ-psycholoog in 2020 aan zowel in de voorjaars- als najaarsgroepen en in alle differentiaties: Volwassen, Kind & Jeugd en Ouderen.

Extra GZ-opleidingsplaatsen aanvragen?
Wilt u, als praktijkinstelling, in aanmerking komen voor deze extra beschikbaarheidbijdrage voor opleidingsplaatsen GZ-psycholoog startend in 2020? U kunt tot uiterlijk 26 januari 2020 deze extra beschikbaarheidbijdrage aanvragen via het aanvraagformulier op op www.rino.nl/inventarisatie-opleidingsplaatsen. In dit formulier kunt u tevens aangegeven wat uw gewenste differentiatie(s) en startdata zijn.

Wij hopen dat u in aanmerking komt voor deze extra plaatsen. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via opleidingsplaatsen@rino.nl.


Nieuwsoverzicht

Deel dit artikel

Social media

Volg je ons al op social media?

RINO op Twitter