Aankondiging vertrek directeur | bestuurder dr. Lisette Pondman bij RINO amsterdam per 1 maart 2022

18 feb 2022

nieuwsafbeelding - Aankondiging vertrek directeur | bestuurder dr. Lisette Pondman bij RINO amsterdam per 1 maart 2022 - 1359411463

In goed overleg met haar medebestuurder, drs. Davy Blekman, en met de leden van de Raad van Toezicht van RINO amsterdam heeft dr. Lisette Pondman besloten terug te treden als directeur | bestuurder.

Wij betreuren en respecteren het besluit van Lisette en zijn haar zeer dankbaar voor haar inzet, daadkracht en betrokkenheid bij RINO amsterdam de afgelopen 2,5 jaar. Onder andere voor de aandacht die ze heeft voor suïcidepreventie en haar betrokkenheid bij het jaarlijkse Suïcidepreventiecongres dat op haar initiatief sinds 2020 door RINO amsterdam i.s.m. een groot aantal partners wordt georganiseerd.

Lisette heeft de afgelopen 2,5 jaar goede resultaten bereikt. Mede dankzij haar inspanningen is RINO amsterdam voorbereid op de toekomst.

Wij wensen haar alle goeds en succes voor de volgende stap in haar carrière.

Lisette legt haar functie neer met ingang van 1 maart 2022. Davy Blekman blijft de belangen behartigen van medewerkers, docenten en cursisten in afwachting van een nieuwe vorm en invulling van het bestuur.


Nieuwsoverzicht

Deel dit artikel

Social media

Volg je ons al op social media?

RINO op Twitter