gebruikersonderzoek

OPROEP: Neem deel aan het gebruikersonderzoek voor het verbeteren van www.rino.nl

 

Ben jij hulpverlener in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) of aangrenzende terreinen? Dan doen we graag een beroep op jouw kennis, hulp en tijd.

Bij RINO Noord-Holland hebben we begin dit jaar een volledig nieuwe website gelanceerd, Inmiddels werken we hard aan de volgende stap: de Mijn omgeving van deze website. We organiseren gebruikersonderzoeken om er voor te zorgen dat onze doelgroep – jij – hier straks alles in kunt vinden wat relevant is voor de opleidingen en cursussen die je via ons kunt volgen.

Donderdag 2 juni van 17.00 tot 20.00 uur organiseren we weer een onderzoek. En we hebben jouw hulp nodig! Denk met ons mee over hoe onze mijn omgeving er uit komt te zien en hoe deze gaat werken. Als dank ontvang je een beloning.

Je hoeft geen cursist bij de RINO te zijn of de website te kennen om mee te mogen doen.

Meld je z.s.m. aan door een e-mail te sturen met je volledige naam, functie en (mobiele) telefoonnummer naar davyblekman@rino.nl met als onderwerp “Deelname onderzoek mijn omgeving”.

 

Wie kunnen meedoen aan het onderzoek?

We zijn op zoek naar hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) of aangrenzende terreinen. Je hoeft geen klant van RINO Noord-Holland te zijn of de huidige website te kennen om mee te mogen doen.

 

Hoe ziet het onderzoek eruit?

We laten je voorbeelden zien van (andere) websites, functionaliteiten en mijn omgevingen. Wat heb je nodig? Wat vindt je prettig? En wat vooral niet? We stellen het op prijs als je ons eerlijk en duidelijk je mening geeft.

 

Moet ik me voorbereiden?

Nee, je hoeft je niet voor te bereiden op het onderzoek. Tijdens het onderzoek zullen we je voorbeelden laten zien waar je op mag reageren.

 

Wat moet ik meenemen?

Niets, behalve je scherpe geest. Dit is de kans om jouw wensen kenbaar te maken en met ons te delen.

 

Wanneer en waar vindt het onderzoek plaats?

Het gebruikersonderzoek vindt plaats op 2 juni, van 17.00-20.00 uur. De locatie is bij ons op Leidseplein 5, 1017 PR Amsterdam. Voor een maaltijd wordt gezorgd.

 

Staat er een beloning tegenover?

Ja: als dank voor jouw hulp krijg je € 75 korting op een cursus naar keuze of een boekenbon ter waarde van € 50.

 

Hoeveel mensen kunnen meedoen?

In totaal is er plek voor 12 mensen. Meld je dus snel aan!

 

Waar kan ik me aanmelden of meer informatie opvragen?

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan door een e-mail te sturen met je volledige naam, functie en (mobiele) telefoonnummer naar davyblekman@rino.nl met als onderwerp “Deelname onderzoek mijn omgeving”.