Mevr. C. Snow (Candida)

Candida Snow is gecertificeerd door en verbonden aan ITIM, een internationaal netwerk van interculturele consultants. Ze is een ervaren en dynamische trainer, lector en spreker.

Ze is de oprichter van en drijvende kracht achter ‘Snow Culture & Communication’, een bureau voor interculturele management- en vaardigheidstrainingen. Ze ontwerpt en verzorgt wereldwijd op maat gemaakte programma’s voor een breed spectrum van profit en non-profit organisaties. Ze helpt individuen, teams en organisaties de benodigde competenties te ontwikkelen die cruciaal zijn voor succes in een complexe internationale business omgeving. Candida is ook kerndocent van het Twente School of Management en is gastdocent op een aantal universiteiten en business schools.

Van origine is ze Brits. Ze heeft in Frankrijk en Spanje gewoond en gewerkt en woont nu in Nederland. Voordat ze een interculturele specialist werd heeft ze jarenlang als manager van een internationaal team gewerkt. Ze spreekt vloeiend Engels, Nederlands, Frans en Spaans.