Het volledige aanbod in één oogopslag

Op zoek naar BIG-opleidingen?

De RINO biedt BIG-opleidingen aan tot GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut. Meer informatie

Resultaten 1-10 van de 23
344.16.02
6 accreditaties
De basistherapeut NET kan NET toepassen bij clienten met PTSS die disfunctioneren op een beperkt aantal levensgebieden en waarbij sprake is van enige co-morbiditeit.
473.17.01
5 accreditaties
Pesso-therapie is geschikt voor alle indicaties waar inzichtgevende psychotherapie is aangewezen, waarbij het lichaam en de ervaring als aangrijpingspunt een voorkeur heeft boven praten alleen.
011.17.01
4 accreditaties
Transculturele gevoeligheid: kennis over verschillende culturen en de 'condition migrante'.
001.17.01
3 accreditaties
Het begrijpen en toepassen van de taal der psychopathologie.
342.17.01
6 accreditaties
De cursus is gericht op de toepassing van het basisprotocol bij volwassenen in al zijn facetten. Na afronding is men in staat om relatief ongecompliceerde PTSS te behandelen.
460.17.01
7 accreditaties
Bij de behandeling van veel As-I en As-II stoornissen is het verstevigen van het zelfbeeld een nuttige aanvulling.
036.17.01
5 accreditaties
Trauma Focused Cognitive Behavioral Therapy (TF-CBT) is een geprotocolleerd behandelprogramma ontwikkeld door Cohen, Mannarino en Deblinger in 2006. Het is op basis van o.a. een Nederlandse RCT gekwalificeerd als bewezen effectief voor de behandeling van PTSS.
766.17.01
4 accreditaties
Aan het eind van de cursus heeft u geleerd over de verschillende omstandigheden waaronder traumatisering kan plaatsvinden in de context van de culturele achtergrond. U heeft geleerd bij uw diagnostiek met deze context rekening te houden. U heeft oog gekregen voor de verschillende manieren waarop...
773.17.01
6 accreditaties
De driedaagse opleiding levert het HeartQ-certificaat op, waarmee je hartcoherentie professioneel mag toepassen bij leerlingen, clienten en patienten in onderwijs, GGZ, bedrijfsgezondheidszorg en profitsector. Dit certificaat geldt niet alleen in Nederland, Belgie en Luxemburg, maar ook in Duitsland en...
298.17.01
4 accreditaties
De basistherapeut BEPP kan BEPP toepassen bij clienten met PTSS bij wie een of enkele levensgebieden (DSM, As IV) niet in tact zijn en er sprake is van enige co-morbiditeit op as I of II.
Contact