Het volledige aanbod in één oogopslag
Persoonlijkheidsstoornissen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. 

Op zoek naar BIG-opleidingen?

De RINO biedt BIG-opleidingen aan tot GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut. Meer informatie

Resultaten 1-10 van de 37
251.16.01
Een psychodiagnostisch proces waarin men de beleving van een kind in kaart wil brengen ontvouwt zich niet vanzelf.
356.16.02
4 accreditaties
50 uurs vervolgcursus VGCt
211.16.02
4 accreditaties
Als vragenlijsten alleen niet volstaan bij persoonlijkheidsonderzoek...
005.17.01
10 accreditaties
Opbouw en hantering van het DSM 5 systeem en vergelijking met de DSM-IV.
401.17.01
5 accreditaties
Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een zogeheten derde generatie gedragstherapie. Experientiele vermijding en fusie met de verbale werkelijkheid staan in ACT centraal in de opvatting over het ontstaan en voortduren van psychopathologie.
427.17.01
5 accreditaties
Een belangrijke nieuwe ontwikkeling in de psychotherapie is het toepassen van Cognitieve Therapie en Schemagerichte Therapie (J.E. Young) bij de behandeling van persoonlijkheidsstoornissen.
011.17.01
4 accreditaties
Transculturele gevoeligheid: kennis over verschillende culturen en de 'condition migrante'.
083.17.01
7 accreditaties
De preventie van suicide is een complexe zaak en omvat een systematische risicotaxatie door goed opgeleide medewerkers, behandel-afspraken en protocollen, signaleringsplannen, beleidsmaatregelen, samenwerking met andere hulpverleners en maatschappelijke instellingen.
209.17.01
3 accreditaties
Op het moment dat je als therapeut interventies toepast op het gebied van lichaamsbeleving is het belangrijk om ook aan te tonen dat de lichaamsbeleving hierdoor inderdaad ten positieve verandert.
619.17.01
1 accreditatie
De omgang met clienten met een borderline persoonlijkheidsstoornis kan lastig zijn. Denk aan het omgaan met het wisselende appel op hulp, of het omgaan met risicovol gedrag... En hoe voorkom je verdeeldheid in het team?
Contact