Het volledige aanbod in één oogopslag

Op zoek naar BIG-opleidingen?

De RINO biedt BIG-opleidingen aan tot GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut. Meer informatie

Resultaten 1-10 van de 19
540.17.01
11 accreditaties
Na afloop van de cursus zijn de deelnemers vertrouwd met de principes, vaardigheden en methodieken van oplossingsgerichte therapie bij kinderen, jeugdigen en gezinnen.
055.17.01
9 accreditaties
In deze cursus staat het diagnostisch onderscheid en de kortdurende resultaatgerichte aanpak van burnout en overspanning centraal.
977.17.01
1 accreditatie
Aan het eind van de cursus kun je verschillende client relaties herkennen. Je hebt een start gemaakt met het stellen van haalbare doelen binnen alle relatietypes middels oplossingsgerichte gesprekstechnieken.
065.17.01
Tijdens deze verdiepingscursus leert u in korte tijd hoe u het gevoel van hoop en vertrouwen bij de client kunt vergroten, en de samenwerkingsrelatie (werkrelatie) met uw client kan optimaliseren. Behandelaars die ervaring hebben met oplossingsgericht werken worden uitgenodigd in ingewikkelde...
055.17.02
9 accreditaties
In deze cursus staat het diagnostisch onderscheid en de kortdurende resultaatgerichte aanpak van burnout en overspanning centraal.
868.17.01
8 accreditaties
De cursus is praktisch en gericht op vaardigheidsvergroting.
188.17.01
4 accreditaties
Aan het eind van deze training beschikt men over kennis van de belangrijke vooronderstellingen van het oplossingsgerichte model en de verschillen met probleemgerichte benadering. Men is in staat om de belangrijke interventies en technieken van de oplossingsgerichte werkwijze toe te passen bij het...
118.17.01
6 accreditaties
Na afloop van deze cursus hebben de cursisten ervaring met het protocol voor oplossingsgerichte therapie, ook in de toepassing bij clienten met complexe hulpvragen. Cursisten (her)kennen de verschillende samenwerkingsrelaties en weten hier passende interventies bij te kiezen. Men heeft handvatten...
855.17.01
7 accreditaties
De oplossings gerichte coach richt zich op datgene wat wel goed gaat en maakt daarmee de weg vrij om op een positieve en pragmatische manier vooruitgang te boeken, zonder te adviseren.
768.17.01
9 accreditaties
Elke hulpverlener wil zijn/haar clienten helpen beter te leven. Elke therapeut wil resultaat. In deze opleiding leert u, ongeacht het behandelingsmodel dat u hanteert, hoe u uw behandeling kunt optimaliseren.
Contact