Het volledige aanbod in één oogopslag

Op zoek naar BIG-opleidingen?

De RINO biedt BIG-opleidingen aan tot GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut. Meer informatie

Resultaten 1-10 van de 21

Van Nul-tot-Vijf

295.15.01

Dit is een brede opleiding op het gebied van de Infant Mental Health, die aansluit bij actuele internationale ontwikkelingen.

NieuwSysteemtherapeutisch Werker (STW)

376.17.01
2 accreditaties

Vanaf maart 2016 wordt de erkende opleiding Systeemtherapeutisch Werker (STW) aangeboden. In deze opleiding krijgt een HBO en WO bachelor in de zorg en welzijnssector de kans om zich het systeemtheoretische gedachtegoed eigen te maken en toe te passen in de dagelijkse praktijk, zoals de geestelijke...

Systeemtheoretische psychotherapie: verdieping

452.17.01
11 accreditaties

In deze verdiepingscursus wordt veel aandacht besteed aan de wijze waarop het systeem en de therapeut betekenis geven aan problemen.

Systeemtheoretische psychotherapie: inleiding

451.17.01
11 accreditaties

In deze cursus maakt men kennis met algemene onderliggende principes in de systeemtherapie.

Systeemopstellingen op tafel

741.17.01
10 accreditaties

In deze eendaagse workshop leer je hoe je poppetjes en materialen kunt inzetten aan de ‘keukentafel’ of aan welke tafel ook, met één cliënt of met meerdere mensen. Je leert het verhaal van de cliënt vanuit verschillende perspectieven te belichten.

Systemisch werken met duplopoppetjes-constellaties

745.17.01
8 accreditaties

In deze cursus leert u werken met opstellingen met materialen en poppetjes. U heeft met deze methodiek, samen met uw client, snel inzicht wat er speelt en waar aanknopingspunten zitten voor behandeling.

NieuwSysteemtherapie en psychiatrie

485.17.01
6 accreditaties

Na afloop van de cursus hebben de cursisten attitudes en vaardigheden geleerd om systeemtherapeutisch te kijken naar en te werken met psychiatrische problematiek.

NieuwTaking up leadership

309.17.01

In Taking up Leadership leert u een leiderschapsrol op te pakken die effectief is in de tijd waarin wij nu leven. U ontwikkelt een sensitiviteit voor bewuste en onbewuste organisatieprocessen. U ontwikkelt inzicht in de dynamiek in uzelf, rondom uw rol en in de (context van de) organisatie. Dit...

Van Nul-tot-Vijf

295.17.01

Dit is een brede opleiding op het gebied van de Infant Mental Health, die aansluit bij actuele internationale ontwikkelingen.

Behandeling van kinderen na huiselijk geweld

590.17.01
1 accreditatie

Behandeling van kinderen, en van hun 'veilige' ouder(s), na ruzies en geweld in het gezin, is voor de meeste kinderen noodzakelijk gebleken.
Contact