Vanaf 23 augustus weer offline onderwijs. Lees meer informatie.

Word jij onze nieuwe collega?

RINO amsterdam zoekt regelmatig nieuwe collega's. Als we vacatures hebben, dan vind je die op deze pagina. Klik op het tabblad voor meer informatie over de vacature.

Je sollicitatie kun je sturen aan RINO amsterdam, t.a.v. Annemarie van der Linden (HRM), Leidseplein 5, 1017 PR in Amsterdam of mailen aan annemarievanderlinden@rino.nl.

RINO amsterdam heeft een vacature voor de functie van Lid Raad van Toezicht.

De Raad van Toezicht houdt toezicht op het realiseren van de doelstellingen van Stichting RINO amsterdam. De raad bestaat uit vier betrokken leden, die ieder vanuit hun expertise, kennis en kunde toezicht houden op het beleid. De raad vervult zijn functie vanuit samenwerking, integriteit en teamwerk. De Raad van Toezicht wordt gekenmerkt door de begrippen ‘klein, kritisch en betrokken’ en bestaat uit leden die allen vanuit een intrinsieke overtuiging en maatschappelijke betrokkenheid deze rol bij RINO amsterdam vervullen. Er is een vacature ontstaanvoor een nieuw lid die bekend is met en ervaring heeft binnen de (Amsterdamse) universitaire wereld van de gedragswetenschappen.

Meer informatie? Bekijk of download de PDF:

Contact