Ons onderwijs is volledig online. Lees meer informatie.

Word jij onze nieuwe collega?

RINO amsterdam zoekt regelmatig nieuwe collega's. Als we vacatures hebben, dan vind je die op deze pagina. Klik op het tabblad voor meer informatie over de vacature.

Je sollicitatie kun je sturen aan RINO amsterdam, t.a.v. Annemarie van der Linden (HRM), Leidseplein 5, 1017 PR in Amsterdam of mailen aan annemarievanderlinden@rino.nl.

RINO amsterdam zoekt een nieuwe collega:

Coördinator Nascholing & Opleidingen (m/v)

32 uur per week, vanaf april 2021

Reageren kan tot 30 maart 2021.

Wat is jouw rol binnen het team Nascholing & Opleidingen?

Je bent één van de vijf coördinatoren, die ieder voor een deel van het totale aanbod van cursussen en opleidingen verantwoordelijk is. Je ontwikkelt nieuwe cursussen en opleidingen en zorgt ervoor dat bestaande opleidingen up-to-date blijven. Hiervoor zoek je contact met nieuwe docenten en houd je contact met huidige docenten. Je hebt een verbindende rol tussen docenten en collega’s. Samen zorg je ervoor dat de juiste cursisten bij de beste docenten in een uitstekende cursus zitten en daar hun deskundigheid vergroten. Daarnaast participeer je in verschillende overlegvormen, zowel intern als extern waarbij je een proactieve rol inneemt.

Wat verwachten we van jou?

RINO amsterdam is op zoek naar een collega met verantwoordelijkheidsgevoel die servicegericht, flexibel, ondernemend, tactvol en collegiaal is, aantoonbaar affiniteit/ervaring met onderwijs heeft, gemakkelijk werkt met Office en diverse applicaties en de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Een academische opleiding is vanzelfsprekend, bij voorkeur psychologie. Voor het team zoeken we iemand met ervaring en kennis van de GGZ, met name de volwassenzorg. Ook vinden we het belangrijk dat je een teamspeler bent met een proactieve werkhouding en dat je een goede gesprekspartner bent op verschillende niveaus.

Wie zijn wij?

RINO amsterdam is een landelijk werkend nascholings- en opleidingsinstituut voor hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en aangrenzende terreinen. RINO amsterdam biedt al ruim 35 jaar een rijk en gevarieerd aanbod van cursussen, workshops en opleidingen met topdocenten uit de praktijk, midden in Amsterdam. Wij zijn een not-for-profit organisatie met meer dan 70 medewerkers, verdeeld over de afdelingen Nascholing & Opleidingen, BIG-Opleidingen en ZonderZorg: een afdeling die congressen organiseert en beroepsverenigingen administratief en organisatorisch ondersteunt.

Wat hebben wij te bieden?

Een afwisselende functie in een goed draaiend team, in een organisatie met een informele en collegiale werksfeer. Verder krijg je een…

  • werkplek in het hartje van Amsterdam;
  • een collectiviteitskorting op je zorgverzekering en een goede pensioenregeling;
  • salaris volgens de cao-GGZ FWG 60;
  • aanstelling voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging.

Reageren?

Dat kan tot 30 maart 2021. We stellen een korte videoboodschap ter kennismaking op prijs. Je kunt deze, je motivatiebrief en CV mailen aan annemarievanderlinden@rino.nl.

RINO amsterdam heeft een vacature voor de functie Financial Controller.

In die functie ben teamlid van de afdeling Financiën en rapporteer je aan het Hoofd Financiën. Je bent aanspreekbaar op het slim, efficiënt en transparant uitvoeren van de dienstverlening. De Financial Controller ziet toe op de efficiëntie en effectiviteit van de ondernomen activiteiten, voert uit en adviseert de organisatie.

Ben jij de inhoudelijke expert die we zoeken en houd je van analyseren en verbeteringen doorvoeren? Dan ontmoeten we jou graag! Lees meer informatie over deze vacature en de procedure.

Bekijk of download de PDF: Vacature Financial Controller

Contact