Online onderwijs tot 1 september. Na de zomervakantie een optimale mix van online en offline. Lees meer informatie.

Corona update: online onderwijs tot 1 september

18 Mei 2020

Laatste update 7 juli | Naar aanleiding van de geldende coronamaatregelen heeft RINO amsterdam besloten om tot 1 september al haar onderwijs online aan te bieden.

Tegelijkertijd onderzoeken we hoe we, nu de maatregelen sinds 24 juni versoepeld zijn, het onderwijs op het Leidseplein gedeeltelijk kunnen opstarten na de zomervakantie.

We bieden onze docenten voortdurend deskundigheidsbevordering op maat. Op die manier houden we samen de kwaliteit van ons onderwijs op peil.

Als cursist kun je op deze manier, weliswaar op afstand, toch onderwijs blijven volgen. Online onderwijs is voorlopig ook dé manier om punten te verzamelen voor jouw (her)registratie. En dat kan volop bij RINO amsterdam. Zet de stap en meld je nu aan voor onderwijs in onze virtuele klassen! Bekijk het aanbod dat binnenkort start.

Lees de ervaringen van docenten en cursisten.

RINO amsterdam geeft gehoor aan de aangescherpte maatregelen, die de overheid heeft ingesteld en draagt zij bij aan het tegengaan van de verspreiding van het Coronavirus. Digitalisering zorgt voor de continuïteit van onze onderwijsactiviteiten. Met de inzet van al onze docenten, cursisten en medewerkers komen we deze bijzondere periode door met zo min mogelijk studievertraging.

Hoe werkt het online les volgen?
Sta je ingeschreven voor een cursus die binnenkort start? Volg je bij ons een BIG-opleiding? Of sta je als docent ingeroosterd om onderwijs te geven in de bovengenoemde periode?  Dan krijg je persoonlijk bericht met daarin instructies voor het gebruikmaken van een online tool, waarmee je vanuit huis of werk kunt inloggen om les te volgen.

Lukt het ons niet om een specifieke cursus online aan te bieden, dan verplaatsen we die cursus. Ook hierover ontvang je zo snel mogelijk een persoonlijk bericht.

De actuele informatie over het coronavirus, waarop wij onze aanpak baseren, is te vinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Het RIVM monitort de situatie in Nederland en heeft een vragen- en antwoordenpagina ingericht.

 


Contact