The transforming power of affect by changing emotion with emotion:

Working with shame and anger in Emotion Focused Therapy (EFT)

Data en tijden: 
16 & 17 mei 2024, 09.30-16.30 uur 

Let op: Deze Masterclass wordt aangeboden door Psyflix en EFTiN.
Inschrijven via: Tweedaagse Masterclass met Les Greenberg - in person (eftin.nl). 

Is de cursus vol, reeds gestart of komt de geplande datum niet uit? Laat vrijblijvend weten dat je interesse hebt en krijg automatisch een bericht als de cursus (opnieuw) ingepland wordt.

cursuscode: 1517

Interesselijst

Let op: Deze Masterclass wordt aangeboden door Psyflix en EFTiN. Aanmelden gaat via: Tweedaagse Masterclass met Les Greenberg - in person (eftin.nl). 

Deze Masterclass biedt een unieke gelegenheid om de 'founding father' van de EFT live te ontmoeten en aan het werk te zien en wordt aangeboden door Psyflix en EFTiN. 

Data en tijden: 
16 & 17 mei 2024, 09.30-16.30 uur 

Doelgroep

  • Psychologen, GZ-psychologen, Klinische Psychologen, Psychotherapeuten en Psychiaters werkzaam in de GGZ die de opleiding EFT level I hebben gevolgd. 
  • HBO opgeleide professionals kunnen deze opleiding volgen mits zij geschoold zijn in de psychologie (of aanverwant) en werkzaam zijn in de GGZ en de opleiding EFT level I hebben gevolgd. Ter beoordeling voor toelating dienen HBO opgeleide professionals contact op te nemen met EFTiN (info@eftin.nl).

Accreditatie wordt aangevraagd bij:

  • Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (FGzPt)
  • Het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) 
  • De Vereniging voor Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie (VPEP) 
  • De Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP) 
  • De Landelijke Vereniging van Psychiaters (NVvP) 

Over Dr. Leslie Greenberg
Leslie Greenberg, Ph.D. is emiritus professor van de universiteit van York in Toronto, Canada, en één van de voornaamste grondleggers van emotiegerichte therapie (EFT). In zijn onderzoek en boeken staan de thema's empathie, het proces van psychotherapie, de therapeutische relatie en emotie als onderdeel van het menselijk functioneren centraal. Hij schreef o.a. de boeken 'Emotion-focused Couples Therapy: The dynamics of emotion, love and power' (2008);  'Therapeutic Presence' (2012), 'Emotion-focused therapy: Theory and practice' (2015), 'Case Formulation in Emotion-Focused Therapy' (2015), 'Emotion -Focused Therapy of Generalized Anxiety' (2017), en 'Emotion-focused Therapy of Forgiveness' (2019) en 'Changing Emotion with emotion' ( 2021). Voor zijn werk ontving hij onder meer de Distinguished Research Career Award van de International Society for Psychotherapy Research en de Canadian Psychological Association Professional Award. Momenteel traint hij wereldwijd mensen in emotiegericht werken.