Nieuwe corona-maatregelen vanaf 25 september. Lees meer informatie.

Als therapeut afgestemd blijven in spanningsvolle momenten. Hoe doe je dat?

Verandering begint bij jezelf

nazomerRINO workshop van een halve dag
1108.21.03
€ 85,-
Een dagdeel op maandag 18 oktober van 14.00 - 17.00 uur

Onderwijslocatie | Offline of online | RINO AMSTERDAM OF ZOOM

Als therapeut wordt er voortdurend een beroep gedaan op je kwaliteiten van afstemming en mededogen naar je cliënt. Tijdens dit contact krijg je vaak te maken met weerstand. Ondanks al jouw kwaliteiten blijf je gelukkig vooral mens; je ervaart ook jouw spanning, tijdsdruk, stress en weerstand.

De Tibetaanse ontspanningsoefeningen zijn uitermate geschikt om dit soort stress allereerst in onszelf te onderzoeken. Je wordt je bewust van gemak en ongemak en je denken en voelen komt meer in evenwicht.

doelgroep

Professionals in de GGZ en aangrenzende terreinen.

doelstelling

Na afloop van deze workshop heb je gereedschap in handen om in contact te blijven met je lichaam, adem en geest. En daardoor weer met je cliënt. Door deze zelfkennis ben je niet meer zo afhankelijk van uiterlijke omstandigheden, hoe stressvol ook. Je voelt je heel.

inhoud

Tijdens de Kum Nye*-lessen in lichaamsbewustzijn, leer je op een ervaringsgerichte manier inzicht te krijgen in het ontstaan van spanning. Spanning in jezelf en spanning tussen jou en je cliënt. Het enigszins verkrampen van lichaam, adem en zelfs je denken is een uiting hiervan. Vaak is er dan minder gevoel van ruimte in jezelf en om je heen. Hoe hierna weer te ontspannen?

  • Kum is het lichaam en de belichaming, Nye is de oefening die ons heelt en de kracht geeft het leven aan te kunnen.

nazomerRINO aanbod

Bekijk het volledige Nazomer aanbod

Contact