Nieuwe corona-maatregelen vanaf 25 september. Lees meer informatie.

Supervisiedag Hoarding

1078.21.01
Wordt gepland in najaar, inschrijven is vrijblijvend
€ 175,-

inclusief lunch

.
Supervisie dag van 9.30 - 16.30 uur inclusief lunch

RINO amsterdam | Leidseplein 5 | Amsterdam

Deze doelgroep is een intrigerende groep, vol uitdagingen en soms stellen ze ons voor raadsels. Een aantal van jullie heeft bij ons de cursus voor deze doelgroep reeds gevolgd. In aansluiting daarop bieden we jullie een supervisiemogelijkheid aan.
Deze dag is ook toegankelijk voor mensen die geen cursus bij ons hebben gevolgd, maar wel met deze doelgroep werken (collega’s?).

inhoud

Op deze dag stellen we jullie in de gelegenheid jullie vragen omtrent je eigen cliënten met ons te delen en van ons in combinatie met je medecursisten te zoeken naar een antwoord op de vragen.

voorbereiding

Deze dag is uitdrukkelijk bedoeld om actief te zijn. Als voorwaarde voor deze dag stellen we dan ook dat iedere deelnemer een cliënt(e) inbrengt door middel van het invullen van het Verzamelstoornismodel (zoals opgenomen in het Werkboek Verzamelstoornis van Marijda Fournier en Marjolijn Korteweg) gekoppeld aan een supervisievraag, die geïllustreerd word aan de hand van een 10 minuten durend videofragment met je cliënt(e).
We houden er namelijk van zo concreet en actief mogelijk aan het werk te gaan.
Het is de bedoeling dat je uiterlijk twee weken voorafgaand aan de supervisie-dag je inbreng inlevert, zodat wij ons kunnen voorbereiden op jullie supervisie-vragen.

Deel deze cursus:

Vragen

020 625 08 03

Ik heb een vraag

Docent

Marjolijn Korteweg is werkzaam als klinisch psycholoog, gedragstherapeut, supervisor VGCT en coördinator deskundigheidsbevordering bij het Altrecht Academisch Angstcentrum in Utrecht.

Lees verder

Ron de Joode is cognitief gedragstherapeutisch werker / sociaal psychiatrisch verpleegkundige in het Leo Kannerhuis

Lees verder

Bijna elke cursus uit ons aanbod is incompany aan te vragen.
meer weten

Trefwoorden

    Contact