Presentatie - individuele coaching

bij presentatie, referaat of gastles

in twee individuele sessies
870.17.01

Cursus wordt gepland in Najaar 2017

€ 400,-
cursusprijs is voor twee individuele sessies van elk twee uur.
2 sessies van 2 uur in overleg af te spreken
14 plaatsen beschikbaar.

U geeft in de nabije toekomst een presentatie, referaat of (gast)les. U wilt graag feedback op de presentatie die u bedacht heeft en de gelegenheid te baat nemen om nog een verbeterslag te maken. Of u bent onzeker over uw presentatie- of docentvaardigheden en wilt coaching om uw verhaal enthousiaster of overtuigender over het voetlicht te brengen. In deze gevallen profiteert u van de individuele 'coaching bij presenteren'.

doelgroep

Hulpverleners, managers, docenten, praktijkopleiders, consultants.

doelstelling

Optimalisatie van een al (deels) voorbereide presentatie/les die u binnenkort geeft. Focus van de coaching is de afstemming van u en uw presentatie op de doelgroep die u zult toespreken.

inhoud

In de eerste bijeenkomst vindt een sterkte-zwakte analyse plaats. De coach bespreekt met u de doelgroep, de situatie waarin de presentatie plaats zal vinden en wat u wilt bereiken. Hij bekijkt samen met u de door u voorbereide inhoud en structuur van de presentatie en de door u gebruikte hulpmiddelen, zoals PowerPoint. In het tweede deel van die bijeenkomst presenteert u een kort stuk van uw verhaal. Video-opnamen helpen om te bepalen wat uw sterke kanten zijn en wat voor verbetering vatbaar is. U wordt gecoacht op een door u geselecteerd belangrijk verbeterpunt. Tussen de bijeenkomsten werkt u zelf aan het verbeteren van uw presentatie. De tweede bijeenkomst wordt gebruikt om inhoudelijk punten op de i te zetten en oefent u om uw verhaal zo adequaat als mogelijk op uw publiek over te brengen. Indien nodig en gewenst kan er een afspraak gemaakt worden voor één of meer vervolgbijeenkomsten. Ook coaching on the job is mogelijk.

Deel deze cursus:

Vragen

020 625 08 03

Ik heb een vraag

Docent

Dhr. M. Karreman (Marcel) - docenten - 1755353146

Marcel Karreman draagt als senior consultant en trainer bij aan de ontwikkeling van management en talent in organisaties. Hij begeleidt leiders en professionals op weg naar 'personal excellence' in hun huidige werk of op weg naar een volgende functie. Ook faciliteert hij veranderbijeenkomsten en leiderschapsprogramma's in binnen- en buitenland. Via train-de-trainer activiteiten ondersteunt hij collega-trainers en ook RINO-docenten in hun professionele ontwikkeling.

Lees verder

Deze opleiding incompany volgen meer weten

Contact