Introductieworkshop voor de leergang Coachen als professie

315.18.01
€ 25,-
Voorlopig gaat er geen workshop gegeven worden. Wilt u nog enige inhoudelijke toelichting van de hoofddocenten dan mag u uw naam en telefoonnummer mailen naar Hein Lautenbag.

RINO amsterdam | Leidseplein 5 | Amsterdam

Hoe krijg je het beste een idee of een opleiding iets voor je is of niet? Naast informatie over inhoud, opzet en praktische zaken is het vaak doorslaggevend om iets van de werkwijze te kunnen ervaren. Om deze reden nodigen we je van harte uit voor een introductieworkshop, wanneer je in de leergang bent geïnteresseerd.

programma

De volgende elementen komen aan bod:

We stellen je een eenvoudig coachingsmodel voor. Dit doen we door er eerst een demonstratiegesprek mee te laten zien, het vervolgens uit te leggen en er samen mee te oefenen. Elke deelnemer kan eenmaal coach en eenmaal coachee zijn. We vragen dus van je om bereid te zijn een echte vraag van jezelf in te brengen, waarmee iemand anders je kan coachen
Deelnemers wisselen ervaringen uit en trekken samen conclusies over wat wel en niet goed werkt. Wij leggen de verbinding met de coachingscompetenties, zoals we die in de leergang zullen verdiepen
Tot slot zullen we informatie over de leergang geven en vragen beantwoorden.

 

International Coach Federation (ICF)

Ook is er aandacht voor de accreditatie, door de International Coach Federation (ICF), voor het traject RINO Senior Certified Coach, waarvan de Leergang Coachen als Professie een module is. De andere modules zijn desgewenst later te volgen, maar dat is niet noodzakelijk.

nota bene

Wanneer u besluit deel te nemen aan de leergang worden de kosten van deze workshop in mindering gebracht.

eerstvolgende leergang

De link naar de eerstvolgende leergang Coachen als professie waarin nog plaats is.

Deel deze cursus:

Vragen

020 625 08 03

Ik heb een vraag

Docent

Mw. drs. M. van der Pool MCC (Marianne) - docenten - 1955931917

Marianne van der Pool is ICF Master Certified Coach, Register psycholoog NIP en psychotherapeut BIG.

Lees verder
Mw. drs. J.M. van der Meer MCC (Annemarie) - docenten - 136411817

Annemarie van der Meer is ICF Master Certified Coach, trainer en facilitator. Ze is oprichter en eigenaar van MEER Coaching en heeft 25 jaar ervaring als coach. Haar werk speelt zich af binnen de context van (internationale) bedrijven en organisaties: executive coaching, career coaching, performance coaching, work/life balance coaching.

Lees verder

Bijna elke cursus uit ons aanbod is incompany aan te vragen.
meer weten

Contact