Fine-tuning van de coachingscompetenties

bewustzijn creëren / van bewustzijn naar acties

306.19.01
€ 1.050,-

Inclusief koffie/thee, 2x lunch en 1x diner. Er is geen btw verschuldigd.

.
Donderdag van 09.30 - 19.30 uur (met verschillende pauzes) en aansluitend een gezamenlijk diner tot circa 21.30, vrijdag van 09.00 - 16.30 uur.

Geuzinge en Groeneveld (Waverly House) | Waver 25 | OUDERKERK AAN DE AMSTEL

Deze cursus is reeds gestart. Er zijn helaas nog geen andere data beschikbaar.

Mocht u vragen hebben neemt u dan contact op met rino.nl

Net als vorig jaar organiseren we weer een verdiepende workshop, waarin we veel oefenen. Als deelnemer krijg je specifieke feedback over de waargenomen kwaliteiten en tips voor verdere ontwikkeling. In ICF termen betekent dat om het PCC niveau nog beter te laten zien en/of verder op weg te gaan naar het MCC niveau.
We besteden in deze 2-daagse extra aandacht aan de competenties ‘bewustzijn creëren’ en ‘van bewustzijn naar acties’. Je kunt aangeven waarmee je wilt oefenen, zodat we zoveel mogelijk een programma op maat creëren.

deelnemers leren van

  • de demonstratiegesprekken door de MCC docenten;
  • oefenen als coach en krijgen van feedback en tips;
  • observeren van en feedback geven aan andere deelnemers die coachen;
  • inhoudelijke input van de docenten;
  • de ervaring van het gecoacht worden.

tijden

We werken de eerste dag van 09.30 - 19.30 uur (met verschillende pauzes) en hebben aansluitend een gezamenlijk diner tot circa 21.30 uur. De volgende dag werken we van 09.00 - 16.30 uur.

de groep

Deze 2-daagse is bedoeld voor coaches die hun PCC certificering hebben of coaches die een ACTP hebben afgerond (of op een andere manier aan de opleidingseisen voor PCC voldoen). Hierdoor zijn deelnemers voor elkaar waardevolle leerpartners en is er niet een te groot verschil in niveau. Het maximum aantal deelnemers is 14.

bijdrage gastdocent: Werken met energie in coaching

Yvon Golbach, internationaal trainer en ICF gecertificeerde coach. Ze ondersteunt mensen om te zien hoe ze persoonlijk leiderschap kunnen tonen en onder hoge druk presteren, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van geluk en gezondheid op de lange termijn.

Coaching is weliswaar een talig gebeuren, maar het element ‘energie’ speelt ook een belangrijke rol. En wel op verschillende manieren. Om met behulp van coaching doelen te realiseren, heeft je cliënt een voldoende basis van energie nodig. Iemand die uitgeput is, moet op dat moment niet aan coaching beginnen. Verder is de factor energie gedurende ieder gesprek aanwezig. Als coach neem je waar wanneer er veranderingen in energie zijn en je integreert deze in je aanpak. En tot slot kan energie ook (deel van) het thema zijn waarmee iemand naar coaching komt. Denk aan energiemanagement, work/life balance, dreigende burn-out, motivatieverlies, zingeving.
Yvon neemt je mee hoe je als coach integraal kunt kijken naar de energiebalans van je cliënten en reikt een aantal technieken aan waarmee je je cliënten kunt ondersteunen. Tijdens haar bijdrage oefenen we hiermee.

aanmelding

Graag een e-mail sturen aan Hein Lautenbag, ook voor een eventuele overnachting.

accreditatie

16 CCEU’s (14 in Core Competencies en 2 in Resource Development).

Deel deze cursus:

Vragen

020 625 08 03

Ik heb een vraag

Docent

Mw. drs. M. van der Pool MCC (Marianne) - docenten - 641055494

Marianne van der Pool is ICF Master Certified Coach, Register psycholoog NIP en psychotherapeut BIG.

Lees verder
Mw. drs. J.M. van der Meer MCC (Annemarie) - docenten - 797486571

Annemarie van der Meer is ICF Master Certified Coach, trainer en facilitator. Ze is oprichter en eigenaar van MEER Coaching en heeft 25 jaar ervaring als coach.

Lees verder
Mw. Y. Golbach MSc. ACC (Yvon) - docenten - 1996952429

Yvon Golbach is eigenaar van Zest for Work, een netwerkorganisatie op het gebied van ‘resilience’ en duurzame inzetbaarheid.

Lees verder

Bijna elke cursus uit ons aanbod is incompany aan te vragen.
meer weten

Trefwoorden

    Contact