Amsterdam Solution Focused Community

ontmoetingsplaats rond oplossingsgericht werken

bijeenkomst van drie uur
751.18.01
€ 25,-
1 dag van 18.00 - 21.30 uur
49 plaatsen beschikbaar.

De Amsterdam Solution Focused Community is in de zomer van 2013 ontstaan vanuit het idee dat er inmiddels veel mensen – op de één of andere manier - “opgeleid zijn in én werken met het Oplossingsgerichte gedachtegoed”.
Het idee achter de community is dat het leuk en nuttig is een platform te hebben waar ervaringen, ontwikkelingen en verschillende perspectieven over het gebruik van het oplossingsgerichte denken kunnen worden uitgewisseld door zowel cursisten als docenten van uit verschillende werkgebieden (GGZ, coaching, scholen, maatschappelijk werk, ziekenhuizen etc, etc).
De RINO, Esther de Wolf , Carla Welink, Hans Benniks en Mark Crouzen, hebben samen besloten dit platform te faciliteren en dit voorlopig twee keer per jaar (non-profit) te laten plaatsvinden.

Geprobeerd wordt dit zoveel als mogelijk te doen in de vorm van een “self organising group” : aan het einde van iedere bijeenkomst wordt- vanuit de deelnemers- een nieuwe groep gevormd die de volgende bijeenkomst organiseert.

Op dinsdag 17 april 2018 staat de volgende ASFC bijeenkomst gepland van 18.30 - 21.30 uur. Inloop is vanaf 18.00.
Zodra het programma bekend is, verschijnt de beschrijving op de website.

Deel deze cursus:

Vragen

020 625 08 03

Ik heb een vraag

Docent

Mw. drs. E. de Wolf (Esther) - docenten - 1995467126

Esther de Wolf is GZ psycholoog, psychotherapeut (BIG) en supervisor en opleider VKJP.

Lees verder
Dhr. drs. M.P.M. Crouzen (Mark) - docenten - 1453583295

Mark Crouzen is klinisch psycholoog/psychotherapeut, momenteel werkzaam bij het Diakonessenhuis te Utrecht en in eigen praktijk voor oplossingsgerichte therapie, training en coaching.

Lees verder
Mw. drs. C.T.K. Welink (Carla) - docenten - 2007579293

Carla Welink combineert haar werk als psychotherapeute bij het GGZ Noord-Holland-Noord, locatie Westfriesland in Hoorn, sinds 1997 met coachings- en trainings- opdrachten vanuit haar eigen praktijk.

Lees verder

Deze opleiding incompany volgen meer weten

Contact