Ons onderwijs is voorlopig weer online. Lees meer informatie.

ADHD & Slaap: een intieme relatie

Learning Lab by Sandra Kooij

1211.20.01
€ 295,-
1 dag online onderwijs van 9:30 uur - 16:30 uur

VIRTUAL CLASSROOM | online | EDUCATION

ADHD en slaapproblemen komen bij 80% samen voor, bij zowel kinderen als volwassenen. Dit roept de vraag op wat er eerder was: ADHD of de slaapstoornis? En ook of het de behandeling van ADHD kan helpen als de slaap verbetert? En hoe pak je dat dan precies aan?

Inhoud

De laatste inzichten uit onderzoek over de verschillende slaapstoornissen bij ADHD, en de gevolgen van slaaptekort voor de eetlust, de gezondheid en de stemming komen aan de orde in deze interactieve online cursus. Tenslotte ontvangen de deelnemers een screeningslijst en behandelprotocol voor de verschillende slaapstoornissen bij ADHD om mee verder te gaan in de eigen praktijk.

Doelstelling

Na deze interactieve online cursus is de deelnemer in staat om slaapproblemen bij ADHD te herkennen, te diagnostiseren, en specifieke behandeling in te zetten.

Learning Labs

RINO amsterdam, the progressive institute for continued education within the field of Mental Health Care located in Amsterdam, and Ehealthspecialists, Dutch experts in the field of online mental health interventions, are combining their expertise in their latest project: the online Learning Labs, online courses and webinars to deepen your knowledge off and experience with some of the latest mental health innovations, including various online mental health interventions. For more information and the other labs: https://www.rino.nl/learning-labs

Deel deze cursus:

Vragen

020 625 08 03

Ik heb een vraag

Bijna elke cursus uit ons aanbod is incompany aan te vragen.
meer weten

Trefwoorden

Contact